Schrijf een ervaring over Sawadee Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Sawadee Reizen

Pagina 1 van 3 met 122 resultaten

op 7 januari 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: december 2019

Het was een geweldige vakantie in Thailand. zeer vriendelijke bevolking en een heel mooi land. We hebben eerst een rondreis van 10 dagen gemaakt, die soms wel vermoeiend was maar wil je iets zien van het land dan zul je toch ook iets moeten ondernemen, Daarna nog een
dag of 5 genoten van het strand.De reis was mede goed geslaagd door onze reisleider Jesse. Deze jongen beantwoorden al onze vragen deskundig en als er een probleem dreigde te ontstaan dan loste hij dit op zonder dat er ook maar iemand last van had. Hij was goed voorbereid op alles wat zou komen en kon ons ook heel goed informeren wat ons elke keer te wachten stond. Deze jongen is werkelijk gemaakt voor dit soort werk. Top, petje af. Een familiereis als deze is een aanrader voor iedereen die wat avontuur wil en daarnaast ook nog wat ontspanning tijdens de vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 januari 2020 bestemming: , reisperiode: februari 2019

Goed georganiseerd, goede hotels, mooie bestemmingen ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 25 december 2019 bestemming: Iran, reisperiode: januari 2019

Iran is een mooi land waar je zeer welkom wordt geheten door de bevolking met zeer mooie tempels en natuur ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 december 2019 bestemming: China, reisperiode: mei 2019

Mooie afwisselende reis maar helaas met een gids die nog niet eerder in China was geweest. Die stuurde ons daardoor vaker het bos in. Erg frustrerend. De dames op het hoofdkantoor deden wel altijd hun best en waren snel met hun antwoorden.

  • Algemeen 7
op 18 december 2019 bestemming: Peru, reisperiode: april 2019

Na het lezen van het reisprogramma heb je bepaalde verwachtingen. Wanneer de verwachtingen op alle fronten worden overtroffen dan is een 10 op zijn plaats.

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

De reis bracht je op plekken waar je anders nooit komt. Er was veel te zien, met name als je van kloosters en Buddha beelden houdt, achtergronden van Bhutan, vergezichten en onherbergzame streken, dan is deze reis een aanrader. Voor luxe paardjes is deze reis niet geschikt: het reizen is redelijk zwaar vanwege de slechte wegen in Sikkim en gedeeltelijk in Bhutan.

  • Algemeen 8
op 18 december 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

De reis was erg gevarieerd op het gebied van cultuur en natuur, goed opgebouwd en alles was goed geregeld. De reisleider had zich goed voorbereid. Bij ťťn homestay waren er te weinig sanitaire voorzieningen voor zoveel mensen. Na een klein ongeval meelevende reacties vanuit de organisatie en een bloemetje bij thuiskomst.

  • Algemeen 9
op 25 november 2019 bestemming: Iran, reisperiode: september 2018

Omdat het een heel mooie, goed georganiseerde reis was. En ik wilde reageren op een opmerking van een andere beoordelaar die aangaf dat er geen informatie vooraf was dat je vervolgens de VS niet meer inkomt. Sawadee is hier niet verantwoordelijk voor. Dat ben je als reiziger toch echt zelf.

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Bedankt Sawadee voor het verknallen van 3 weken vakantie.Jullie annuleren 2 dagen voor vertrek de reis,bieden geen alternatief en tot slot willen jullie mij geen 1 persoons-kamer aanbieden maar wel een twee-persoonskamer met een vreemde.En er is aleen contact met Tui geweest terwijl jullie de reis aanbieden.Weg vakantie 2019.......

  • Algemeen 1
op 9 oktober 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: oktober 2019

Wij zouden 11 okt naar Ecuador gaan maar 3 dagen voor vertrek is dat geannuleerd ivb met stakingen waar wij begrip voor hebben maar als er niks geen andere vakantie aangeboden kan worden vindt ik erg daarbij hebben ze van sawadee nog niet 1 keer naar mijn gebeld heb elke keer zelf gebeld en moest alles horen van tui wij hebben kosten gehad alle vaccinaties gehad hondenpension geregeld en sawadee heeft niks van zich laten horen was direct de laatste keer dat wij bij sawadee geboekt hebben waardeloos

  • Algemeen 1
op 27 september 2019 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2018

De vluchttijden werden tijdens de reis aangepast zodat wij een hele dag hebben moeten missen , juist op de plek waar we een excursie naar een authentiek tempelcomplex wilden gaan. Heb dit ook tijdens een reis naar zuid afrika meegemaakt, waar de panorama route werd geschrapt, terwijl andere reisoranisatie, die wij tegen kwamen er wel waren geweest

  • Algemeen 5
op 27 september 2019 bestemming: Japan, reisperiode: november 2019

Wij hebben lang moeten wachten op de annulering van een reis en in de tussentijd niets kunnen boeken, op het laatst een single reis, andere reizen zaten vol , geweerd worden van deelname vind ik wel heel onsportief. Heb altijd alleen in groepen deelgenomen , dit ging prima totdat ze nu dus het single beleid hebben aangepast. Het vreemde is dat er bij de boekers wel twee vrouwen samen hebben geboekt maar ik en mijn reisvriend mogen niet mee

  • Algemeen 1
op 9 september 2019 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Gebrekkig informatie van tevoren. Zeer onkundige reisgids, weinig kennis van het land en het volk. Niet op tijd waarschuwen voor zaken die te maken hebben met de veiligheid van de groep. Ik had veel meer verwacht..

  • Algemeen 7
op 18 augustus 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

+ goede gidsen
- driesterrenhotels die hoognodig gerenoveerd moeten worden. Enkele hotels hadden schimmel in de badkamer
- verkapte reissom die ookwel fooienpit genoemd wordt. Is niet verplicht, maar ae wordt ter plekke wel op gerekend. Als touroperator voldoende zou betalen, dan zou het niet nodig zijn om bij reizigers de aanvulling te zoeken. Verhoog reissom gewoon. Belachelijk systeem dit.
- meerdere gezinnen gaan op familiereis en wordt ook verwacht dat je regelmatig met z'n allen gaat uit eten en met elkaar optrekt. Als je gericht bent op privacy is dit wel minder
- voor de reis nog telwfonisch nisch nagevraagd over de intensiteit van de reis. Was echt niet vermoeiend daar er kinderen vanaf 7 jaar meedoen. Je zit hooguit een paar uurtjes in de bus. In de praktijk kan je 8u van ene hotel vertrekken en rond 17u bij plaats van bestemming aankomen. Heel vermoeiend voor jonge kinderen.

  • Algemeen 6
op 13 februari 2019 bestemming: Iran, reisperiode: november 2018

Sawadee informeert je niet dat Je daarna niet Amerika meer in komt. Binnen 2 dagen daarom geannuleerd. Visa waren er nog niet eens, maar dik geld moeten betalen. Slechte voorlichting! Onbetrouwbaar

  • Algemeen 1
op 13 december 2018 bestemming: Canada / Rondreis British Columbia & Alberta, reisperiode: juli 2018

Super mooie reis met uitstekende gids. Goede combinatie van hotels en kamperen midden in de natuur. Ik ben erg blij dat ik de schoonheid van West Canada heb mogen ervaren 😊

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2018

Het was een goed georganiseerde, schitterende reis naar Samatra,Java en Bali. Erg genoten en veel gezien.

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: november 2018

Geweldige bestemming op slechts een paar uur vliegen van Amsterdam. Indrukwekkende bezienswaardigheden; Petra, Wadi Rum en de Dode Zee waren bijzonder de moeite waard. Leuke groep en professionele tourleader! De reis was uitstekend georganiseerd!

  • Algemeen 9
op 10 december 2018 bestemming: Bolivia, reisperiode: april 2018

Een fantastische rondreis door het onontdekte Bolivia via de Altiplano en Atacama woestijn naar de Chileense hoofdstad Santiago. Ruige landschappen, niet toeristisch, mooie steden en fantastische mensen. Goede opbouw qua hoogte ook. Dit is zeker een reis die ik niet meer ga vergeten.

  • Algemeen 9
op 4 december 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Voor de 18 maal meegereisd met baobab en Sawadee. Het is nu wel de laatste keer geweest. De reis midden Amerika werd door onze Nederlandse reisleidster gebruikt om alle niet op voorhand betaalde activiteiten te laten betalen tegen meer dan 2,5 x de ter plaatse geldende reizen. Profitariaat ten top en dit tegen de belangen van de inlandse bevolking. Nooit eerder meegemaakt. Wellicht doet Sawadee hier toch niet mee. Voor mij een uitgemaakt zaak. Dit strookt alleszins niet uw doelstellingen die zo mooi beschreven zijn.

  • Algemeen 4
op 25 oktober 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2018

Waardeloos vervoer. Reisleider nooit in NamibiŽ geweest. Kon niets adviseren want wist niks.Veel te veel lange reisdagen. Bijna geen individuele vrijheid. Reis zonder toestemming in single reis veranderd. Geen inzage in fooienpot.

  • Algemeen 6
op 4 september 2018 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: augustus 2018

De beschrijving van de reis op de site van sawadee en de werkelijkheid kwamen niet overeen. De reisbegeleidster was ondermaats.

  • Algemeen 6
op 17 mei 2018 bestemming: Nicaragua, reisperiode: maart 2018

De reis naar Costa Rica en Nicaragua was prima en over de reisleidster niets dan goeds, de rondreis Costa Rica/Nicaragua is wat dat betreft een aanrader. Echter... het team welke werkt op het kantoor in Nederland, daar heb ik in aanloop en na afloop van deze reis eigenlijk alleen maar slechte ervaringen mee. Als reiziger/klant moet je erg kritisch blijven en zelfs goed opletten. Voorbeeld: via een medewerker heb ik een vliegtuigstoel met extra beenruimte aangevraagd. De extra kosten waren in mijn ogen erg hoog, dus heb ik dit terug gekoppeld. Het bedrag bleek inderdaad lager te zijn (85 euro lager) en men deed dit af als een fout bij de berekening van dollars naar euro's! Vervolgens zou er een prijsverschil zijn tussen een stoel aan het raam en een stoel aan het gangpad. Na zelf weer oplettend te zijn, bleek de vliegtuigmaatschappij voor deze stoelen dezelfde prijs te hanteren. Ik heb dezelfde medewerker dit laten weten en er werd letterlijk aangegeven dat er al 'gedoe' was over de prijs en dat hij het zo gelaten had. Kortom: men liet mij bewust te veel betalen. Na terugkomst in Nederland heb ik besloten een klacht in te dienen bij de leidinggevende van de customer operations medewerker waar ik voor de reis mee te maken had gehad. Voor vertrek werd mij door hem toegezegd dat het door mij teveel betaalde geld terug betaalt zou worden, na mijn reis was dit nog steeds niet geregeld. De costumer operations medewerker had mij al een aantal keren zijn excuses aangeboden, de teamleader sales & sales support kwam in haar reactie op mijn klacht ook met de nodige excuses. Tevens zou zij er voor zorgen dat de terug betaling in orde werd gemaakt. Weer een paar weken later had ik het geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb hierover gemaild met de klantenservice, maar kreeg geen reactie, daarom heb ik gebeld. Ik werd te woord gestaan door de teamleader tour operations, ook van hem ontving ik excuses en hij zou de terugbetaling in orde maken. Ook zou ik uiterlijk 13 mei 2018 van de teamleader sales & sales support een inhoudelijke reactie op mijn opmerkingen krijgen. Inmiddels is het 17 mei 2018 en heb ik nog geen reactie ontvangen van de teamleader sales & sales support. Sawadee komt met beloftes op beloftes die niet nagekomen worden en met excuses op excuses die niet meer geloofwaardig zijn. Het is erg frustrerend om voor en na een reis zoveel energie in zaken te moeten steken. Dit doet absoluut afbreuk aan het reisgenot en geeft een hele nare bijsmaak. Ik krijg op dit moment zelfs het gevoel niet serieus te worden genomen, ik heb zelf drie keer moeten aangeven dat de terug betaling nog niet geregeld was en een reactie op mijn opmerkingen blijft uit... Het vertrouwen in Sawadee is verdwenen. Ondanks de mooie reis, was dit de laatste reis die ik met Sawadee gemaakt heb.

  • Algemeen 7
op 9 mei 2018 bestemming: Nicaragua, reisperiode: maart 2018

De reis was goed verzorgd op enkele bestemmingen na, die beter niet of korter bezocht hadden moeten worden. Nicaragua is authentieker dan Costa Rica en mede door een voortreffelijke reisleidster was dit een erg leuke reis.

Toch slechts een 4 gegeven, want Sawadee als organisatie verdient eigenlijk een 0. De reisleidster heeft nog gezorgd voor de 4 punten. Bij Sawadee wordt je veel te vaak op het verkeerde been gezet als je iets meer wilt dan het standaard pakketje. Ik bedoel daar dus bijvoorbeeld een betere plaats in het vliegtuig mee. Ik heb niet eerder zo'n stroeve organisatie als Sawadee meegemaakt. Alles moet je zelf uitzoeken en Šls men dan eindelijk iets moet doen, dan laat men je teveel betalen. Mensen, die wat minder ervaren zijn in dit soort reizen zullen het gewoon betalen, ik niet. Het komen dan wat slappe verontschuldigingen, maar in een stijl die niet geloofwaardig overkomt. Een klacht indienen bij de Manager Sales & Customer Operations is zinloos. Die dame is een ster in het uitlichten van de minst belangrijke punten van een klacht. Zij is het typische voorbeeld van een verkeerde persoon op zo'n belangrijke post. Gaat ook het gevecht met de klant aan en je kunt precies zien welke zinnen zij niet zelf heeft bedacht, dat zijn de copies and pastes uit de standaard antwoordbrieven.

Drie rezen met Sawadee gemaakt, twee daarvan leverden een klacht op. Met andere reisorganisaties heb ik dat nooit en ik heb nu tientallen landen bezocht.

  • Algemeen 4
op 24 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ / kleine sundaeilanden, reisperiode: juli 2017

Boven verwachting, was geheel zoals in de beschrijving, dolfijnen, varanen, schildpadden, prachtige routes gereden en wandelingen gemaakt, heerlijk!

  • Algemeen 10
op 12 oktober 2017 bestemming: KaapverdiŽ / Kaapverdie, reisperiode: april 2017

Een supercomplete reis waarbij je de minder toeristische eilanden bezoekt. Gevarieerd programma, leuke hotels en uniek verblijf in de krater van Fogo. De keuze voor kort of lang wandelen waren fijn.

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2017 bestemming: Mexico, reisperiode: juli 2017

Het was een leuke en gevarieerde reis, met een goede mix van cultuur, geschiedenis, natuur, reisdagen en hoteldagen. We zagen museum, piramides, dieren, vogels, flamingos, steden EN zwembaden. En dat allemaal in een grote bus en met een leuke groep en een fijne reisleider.

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2017 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2017

Professionele gids, goede overnachtingsplekken , en complete programma's.

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Geweldige reis.
Minpuntjes: Toch wel vaak gezamenlijk eten zonder dit te willen (enkele keer is wel leuk) en wisseling van reisleider.

  • Algemeen 8
op 1 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: augustus 2017

Een mooie en afwisselende reis.

  • Algemeen 8
op 29 september 2017 bestemming: Spanje / Rioga, reisperiode: juli 2017

Mooi gebied om te fietsen, de groepsreis op campings met 12+ kids was super leuk!

  • Algemeen 8
op 29 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java Bali, reisperiode: augustus 2017

Mooie reis maar vanaf Jakarta lange reistijden

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2017

Fantastische Peruaanse reisleider, alles liep op rolletjes, geweldige groep en een indrukwekkend mooi land!

  • Algemeen 9
op 27 september 2017 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: juli 2017

Het land is fantastisch! De reisleider niet, dat was een chauffeur. Het programma was erg vol, zodat je op de mooiste plekken kort mocht blijven.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: juli 2017

Ik heb veel mooie en speciale dingen gezien zoals gletsjers, laaggelegen en mooie krijtlijnen. minder vond ik dat de wandelingen niet zo lang duurden en de reisleiding soms te veel stops op een dag deed

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Kenia, reisperiode: juli 2017

Kenia, Tanzania & Zanzibar: Mede door de reisbegeleiding en de fantastische groep werd deze reis onvergetelijk voor ons. Dat staat altijd voorop. De diversiteit van de reis zoals cultuur, de mensen, de dieren en de goede afwisseling daarin maakt het mede daardoor tot een groot succes.

  • Algemeen 9
op 27 september 2017 bestemming: Sri Lanka / Familie rondreis, reisperiode: juli 2017

De vierde familiereis op rij en wederom een prima vakantie met afwisselend programma, goede gids, mooie accomodaties en een geweldige groep.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Verenigde Staten / Westen, reisperiode: juli 2017

Goede afwisseling tussen natuur en steden. Wel prijzig, zeker de fooien.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2017

De reis was erg mooi, op het regenwoud na hebben we van alle verschillende gebieden in Peru wel iets mee gekregen. Verder was er een mooie balans tussen cultuur en natuur.

  • Algemeen 8
op 27 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2015

Goed programma. Bezoek aan Lesotho kan korter. P. Krugerpark viel tegen mbt de gidsen en rijroutes.

  • Algemeen 8
op 26 september 2017 bestemming: Peru / Familie rondreis, reisperiode: juli 2017

De reis was zeer goed verzorgd en enorm afwisselend. De enthousiaste reisleidster Francesca en de bevlogen lokale gidsen maakten het plaatje compleet.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2017

Reis naar Peru was ontzettend mooi, goed geregeld en erg prettig. Een dikke aanrader!

  • Algemeen 9
op 26 september 2017 bestemming: Peru / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Ik geef uit principe geen 10, maar het zat er dichtbij. Goed opgebouwde reis, uitstekende reisbegeleiding (niet betuttelend maar zeer deskundig), prima accomodaties, en heel waardevol: oog voor de andere kant van Peru: de social reality tour. Het land bestaat niet alleen maar uit toeristische hoogtepunten, er is meer, en het is goed dat we dat ook zien.

  • Algemeen 9
op 26 september 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Ik heb heel veel ervaringen opgedaan maar de regeling met de Galapagos vond ik niet zo goed. We kregen bijvoorbeeld een avond van tevoren te horen hoe het geregeld was en dat we eigenlijk maar 2,5 dag op de Galapagos zouden zijn terwijl we betaald hadden voor 4. Ook was onze vlucht vertraagd waardoor we nog minder tijd daar hadden. Op het tweede eiland vond ik ook niet dat er leuke dingen gepland waren naast het kanoŽn en de rest moesten we zelf inplannen.

  • Algemeen 8
op 26 september 2017 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: juli 2017

Ruig, authentiek, back to basic,

  • Algemeen 8
op 11 september 2017 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: april 2017

Perfect georganiseerd, een enorm enthousiaste plaatselijke reisleider die vrijwel perfect Nederlands sprak. Ikzelf was de enige Belg van het gezelschap, toch voelde ik veel aansluiting en vriendschap van de groep. De groep bestond uit zowel jong als 'ouder' publiek. Het respect voor elkaar maakte dat de groep zeer aangenaam reisgezelschap was. Dit was mijn 1ste keer dat ik met Sawadee op stap was en het was topreis. Waarschijnlijk ga ik in 2018 terug op stap met deze organisatie die een perfecte balans weet te vinden tussen een groepsreis en die tegelijkertijd rekening weet te houden met de nodige persoonlijke vrijheden en interesses met de groep. Voorgestelde budgetten in de brochure zijn realistisch. Op die manier kan de reis voor vertrek goed gebudgetteerd worden. En tot slot: JordaniŽ is zeker een aanrader, mijn inziens ťťn van de mooiste landen uit het Midden Oosten. Een verborgen parel. Zelfs in deze onzekere tijden bestaat er geen enkel argument om deze bestemming te mijden.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ / Kessel, reisperiode: augustus 2015

Een reis over de kleine sunda eilanden. Een op en top goed georganiseerde rondreis met een goede afwisseling van actie en rust. Tevens een super goede reisbegeleider van locale afkomst. Kortom sawadee is iedereen aan te bevelen. Dit was onze tweede reis met hun.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / Diverse, o.a. Puerto Veijo, Tortuego, La Fortuna, Santa Helena, Playa Caurillo, reisperiode: augustus 2017

Afwisselende, niet te zware reis. Zeer goede reisbegeleidster en uitstekende chauffeur. Mooie hotels en lodges, met slechts een enkel aandachtspuntje. Veel verschillende en ook voor tieners passende activiteiten. Mooie groep gezellige medereizigers. Prachtig land met gastvrije bevolking. Overal dieren.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: april 2016

Geweldige reis goed georganiseerd met vakkundige reisleiding geweldig land en gastvrijheid en heel veel armoede zeker na de aardbeving in nepal.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: juni 2017

Cuba is een prachtig land. Mooie strande, leuke steden en een gezellige groep! Bedankt voor de leuke ervaring Sawadee

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende