Schrijf een ervaring over Sawadee Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Sawadee Reizen

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 15 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 12 met 114 resultaten

op 9 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Bedankt Sawadee voor het verknallen van 3 weken vakantie.Jullie annuleren 2 dagen voor vertrek de reis,bieden geen alternatief en tot slot willen jullie mij geen 1 persoons-kamer aanbieden maar wel een twee-persoonskamer met een vreemde.En er is aleen contact met Tui geweest terwijl jullie de reis aanbieden.Weg vakantie 2019.......

  • Algemeen 1
op 9 oktober 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: oktober 2019

Wij zouden 11 okt naar Ecuador gaan maar 3 dagen voor vertrek is dat geannuleerd ivb met stakingen waar wij begrip voor hebben maar als er niks geen andere vakantie aangeboden kan worden vindt ik erg daarbij hebben ze van sawadee nog niet 1 keer naar mijn gebeld heb elke keer zelf gebeld en moest alles horen van tui wij hebben kosten gehad alle vaccinaties gehad hondenpension geregeld en sawadee heeft niks van zich laten horen was direct de laatste keer dat wij bij sawadee geboekt hebben waardeloos

  • Algemeen 1




op 27 september 2019 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2018

De vluchttijden werden tijdens de reis aangepast zodat wij een hele dag hebben moeten missen , juist op de plek waar we een excursie naar een authentiek tempelcomplex wilden gaan. Heb dit ook tijdens een reis naar zuid afrika meegemaakt, waar de panorama route werd geschrapt, terwijl andere reisoranisatie, die wij tegen kwamen er wel waren geweest

  • Algemeen 5
op 27 september 2019 bestemming: Japan, reisperiode: november 2019

Wij hebben lang moeten wachten op de annulering van een reis en in de tussentijd niets kunnen boeken, op het laatst een single reis, andere reizen zaten vol , geweerd worden van deelname vind ik wel heel onsportief. Heb altijd alleen in groepen deelgenomen , dit ging prima totdat ze nu dus het single beleid hebben aangepast. Het vreemde is dat er bij de boekers wel twee vrouwen samen hebben geboekt maar ik en mijn reisvriend mogen niet mee

  • Algemeen 1
op 9 september 2019 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Gebrekkig informatie van tevoren. Zeer onkundige reisgids, weinig kennis van het land en het volk. Niet op tijd waarschuwen voor zaken die te maken hebben met de veiligheid van de groep. Ik had veel meer verwacht..

  • Algemeen 7
op 18 augustus 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

+ goede gidsen
- driesterrenhotels die hoognodig gerenoveerd moeten worden. Enkele hotels hadden schimmel in de badkamer
- verkapte reissom die ookwel fooienpit genoemd wordt. Is niet verplicht, maar ae wordt ter plekke wel op gerekend. Als touroperator voldoende zou betalen, dan zou het niet nodig zijn om bij reizigers de aanvulling te zoeken. Verhoog reissom gewoon. Belachelijk systeem dit.
- meerdere gezinnen gaan op familiereis en wordt ook verwacht dat je regelmatig met z'n allen gaat uit eten en met elkaar optrekt. Als je gericht bent op privacy is dit wel minder
- voor de reis nog telwfonisch nisch nagevraagd over de intensiteit van de reis. Was echt niet vermoeiend daar er kinderen vanaf 7 jaar meedoen. Je zit hooguit een paar uurtjes in de bus. In de praktijk kan je 8u van ene hotel vertrekken en rond 17u bij plaats van bestemming aankomen. Heel vermoeiend voor jonge kinderen.

  • Algemeen 6
op 13 februari 2019 bestemming: Iran, reisperiode: november 2018

Sawadee informeert je niet dat Je daarna niet Amerika meer in komt. Binnen 2 dagen daarom geannuleerd. Visa waren er nog niet eens, maar dik geld moeten betalen. Slechte voorlichting! Onbetrouwbaar

  • Algemeen 1
op 13 december 2018 bestemming: Canada / Rondreis British Columbia & Alberta, reisperiode: juli 2018

Super mooie reis met uitstekende gids. Goede combinatie van hotels en kamperen midden in de natuur. Ik ben erg blij dat ik de schoonheid van West Canada heb mogen ervaren 😊

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2018

Het was een goed georganiseerde, schitterende reis naar Samatra,Java en Bali. Erg genoten en veel gezien.

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: november 2018

Geweldige bestemming op slechts een paar uur vliegen van Amsterdam. Indrukwekkende bezienswaardigheden; Petra, Wadi Rum en de Dode Zee waren bijzonder de moeite waard. Leuke groep en professionele tourleader! De reis was uitstekend georganiseerd!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende