Bijzondere groepsreizen Shoestring 2017

Het bijzondere landschap van PatagoniŽ
Het bijzondere landschap van PatagoniŽ
Reisorganisatie Shoestring staat bekend om de avontuurlijke reizen in verrassende gebieden. Ook in 2017 heeft Shoestring een uitgebreid aanbod. Zo kun je met de reisorganisatie naar Argentinië, Sri Lanka en Zuid-Afrika, maar ook naar minder bekende gebieden als Georgië en Tadjikistan. Ben je nieuwsgierig geworden? Dit vinden wij de meest bijzonder groepsreizen van Shoestring in 2017.

Groepsreis Georgië & Armenië

Voor westerlingen zijn deze bestemmingen nog niet enorm populair. Dat vindt Shoestring jammer. Georgië en Armenië hebben beiden een prachtig bergachtig landschap met blauwe meren dat grotendeels nog ongerept is. In de steden vind je nostalgie: vele kerken en kloosters in goede staat. Prijzen voor deze bijzondere 16-daagse rondreis zijn vanaf €1.499,-.

Tbilisi in Georgië
Tbilisi in Georgië

Groepsreis Tadjikistan

Toerisme is in Tadjikistan nog niet sterk ontwikkeld. In een eigen jeep reis je dit bijzondere land rond en verblijf je veelal bij de mensen thuis. Je leert het pure Tadjikistan en haar cultuur kennen. Houd je van ruig berglandschap? Dan is deze rondreis zeker wat voor jou. Deze avontuurlijke 15-daagse rondreis boek je vanaf €1.999,-.

Pamir in Tadjikistan
Pamir in Tadjikistan

Groepsreis Zuidelijk Afrika in drie weken

Een kampeerreis door het zuiden van Afrika: klinkt dat niet als een droom? Je bezoekt maar liefst vier landen: Zuid-Afrika, Namibië, Zambia en Zimbabwe. De Victoria Falls en de Okavangodelta worden hierbij niet overgeslagen. De rondreis is avontuurlijk en actief en duur maar liefst 23 dagen. De prijzen voor de groepsreis Zuidelijk Afrika van drie weken beginnen bij €1.999,-.

Deze bijzondere watervallen zijn een must see
Deze bijzondere watervallen zijn een must see

Groepsreis Sri Lanka ‘on a Shoestring’

Ontmoet hindoes en boeddhisten, bezoek groene theeplantages, speel met olifanten en kom tot rust op een wit palmstrand. In 16 dagen bezoek je de hoogtepunten van het veelzijdige Sri Lanka. Enkele plaatsen die je bezoekt zijn Anuradhapura, Kandy, Sigiriya en Polonnaruwa. De prijzen voor deze bijzondere groepsreis zijn vanaf €1.299,-.

Olifanten in Sri Lanka
Olifanten in Sri Lanka

Groepsreis Patagonië

Argentinië heeft een prachtige verscheidenheid aan natuur. Je kunt hier wel vier seizoenen meemaken in één dag! Bij deze rondreis begin je in Buenos Aires en ga je steeds zuidelijker, naar het indrukwekkende Patagonië. Het gebied is uniek: je vindt er blauwe bergmeren, gigantische gletsjers en uitgestrekte pampa's. Prijzen voor deze 17-daagse groepsreis beginnen bij €2.999,-.

Prachtig natuurgebied
Prachtig natuurgebied

Nieuws

Artikelen

vacature