Ervaringen SRC Reizen

Pagina 1 van 1 met 94 resultaten

op 18 mei 2018 bestemming: Malta, reisperiode: mei 2018

Helaas de geplande reis door omstandigheden moeten annuleren. Ondanks dat het hotel gratis kon worden geannulleerd, brengt SRC-reizen alle kosten in rekening. Dus zelf het hotel niet hoeven te betalen en de ongelukkige reiziger die moest annuleren wel alles laten betalen.
Daar heb ik geen woorden voor die ik hier neer kan zetten. Voor ons geen reizen meer met SRC-reizen.

  • Algemeen 1
op 27 november 2017 bestemming: Duitsland / Kunst in DLD, reisperiode: november 2017

De reis kunst in Duitsland vonden wij gedegen voorbereidt door AdriŽnne Zijlstra reisleidster. Haar gedetailleerde informatie was zeer verhelderend en daar waar van toepassing sloot dit naadloos aan bij de informatie door de gidsen in de musea.
Aan het einde van de reis werden wij ook nog voorzien van allerlei relevante informatie die een link vertonen met deze reis.
Prijs en kwaliteit van deze reis in goede verhouding.

  • Algemeen 9




op 13 november 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: oktober 2017

Prachtig land .
Kleine groep was heel fijn.
En een goede reisleidster.
Fijne reisleidster .

  • Algemeen 10
op 13 oktober 2017 bestemming: Spanje / Andalusie, reisperiode: oktober 2017

De reis was zeer goed georganiseerd en gaf een kompleet beeld over Adalusie.
Reisleider Luis is een topper. Zeer goede kennis over Andalusie en zeer behulpzaam.

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Uden, reisperiode: september 2017

We hadden een hele slechte reisleider.Voor de prijs die we betaald hebben hebben we niet gekregen wat we hadden gehoopt.Na klachten bij SRC neer gelegd te hebben zeggen ze dat de fout bij ons ligt.De reisleider deed niets was onbeschoft en liet ons vaak aan ons lot over.Ga dus nooit met een reis mee waar de Dhr.K.Kieswetter de reisleider is.SRCis in deze behoorlijk in gebreken gebleven en scheept ons af met een aalmoes.

  • Algemeen 3
op 30 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: augustus 2017

Omdat de service van SRC slecht was en de gekozen overnachtingslocaties onder de maat. ik heb deze review al eerder geschreven, maar die komt schijnbaar niet op de site van SRC . Sicilie is best groot eiland en de overnachtingslocaties zaten op 1 na, allemaal aan 1 zijde van het eiland, waardoor je onnodig heel veel aan het reizen bent. ik heb dit gemeld, maar zie dat er nog niets is veranderd in het aanbod. ik zou deze reis dus echt niet boeken

  • Algemeen 3
op 20 oktober 2017 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: augustus 2017

Sicilie is de moeite waard. de overnachtingslocaties waren niet handig gekozen; hotel lag buiten stad of op onhandige plaats tov de reis. 4 nachten op 1 locatie bij een rondreis van 7 overnachtingen is niet logisch. daarnaast was de service vooraf beneden de maat (papieren kwamen zeer laat aan, oplossing was niet voorhanden, naam op ticket was fout, informatie hoe dit op te lossen klopte niet).
volgende keer boek ik echt weer zelf

  • Algemeen 5
op 17 mei 2017 bestemming: China, reisperiode: mei 2017

Goed georganiseerd. Veel inclusief. Problemen zoals vertraging terugvlucht goed opgelost.

  • Algemeen 9
op 25 juni 2017 bestemming: Japan, reisperiode: april 2017

Zou ik deze SRC-Japanreis aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen, helaas moet ik hier volmondig NEEN op antwoorden. Het bedrag dat voor deze reis betaald moest worden, staat in geen verhouding tot hetgeen geboden wordt. Sorry SRC, een 4 krijgen jullie van mij.
De toeslag van Ä 1320,- voor de eenpersoonsbezemkasten (15 nachten) is te schandelijk voor woorden. De bezienswaardigheden waren niet spectaculair maar konden ermee door. Echter alles er omheen (ontbijt, diner, hotelkamers, overvolle programma, veel lopen, matige lokale gidsen/begeleiders) afgezet tegen de prijs die ik heb moeten betalen Ä 7220,50 was bedroevend.
Het positieve aan deze reis was de reisleider Thomas Guillini.

  • Algemeen 4
op 22 juli 2017 bestemming: Japan, reisperiode: maart 2017

Onze reis naar Japan (23 maart t/m 9 april) paste geheel in het beeld dat wij hebben van SRC Cultuurreizen: 'Net even anders dan anderen'.
Het was voor SRC de eerste 'Japanreis' waar wij met volle tevredenheid en veel plezier op terugkijken.
Het samengaan van eeuwenoude tradities en moderne technologieŽn in dit bijzondere land hebben wij mogen proeven en ervaren in de veelheid en ruime diversiteit aan excursies en bezoeken van gevarieerde bezienswaardigheden. In de organisatie van de reis, de verhalen, de wijze van vervoer (handig met apart bagagetransport), het audiosysteem en de voorzieningen was een duidelijk zorgvuldige en intensieve voorbereiding door SRC, de plaatselijke agent(en) en reisleider Thomas Guiline merkbaar. Kleine 'oneffenheden' werden soepel en op flexibele wijze opgelost en aangemerkt als 'leerpuntjes' voor de volgende reis.
De 'Japanreis' heeft ons, in alle facetten, opnieuw doen ervaren dat reizen 'je verrijkt' en dat is aan het adres van SRC zeker een compliment waard!

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2016 bestemming: Portugal, reisperiode: oktober 2016

Hotels lagen niet centraal

  • Algemeen 7
op 26 november 2016 bestemming: Iran / diverse, reisperiode: oktober 2016

Mooie, prima verzorgde reis naar een nog(al) onbekend land.

  • Algemeen 8
op 26 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: oktober 2016

De reis was prachtig alleen de zulu ontvangst kan wat mij betreft de helft korter en niet steeds alles herhalen alsof we niet goed bij ons hoofd zijn. Verder vind ik het belachelijk dat wij om 20 uur uit ons hotel vertrekken terwijl we om 00.30 vertrekken en het vliegveld nog geen 30 minuten verderop zit. Zo van die zijn we kwijt.

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2016 bestemming: Iran, reisperiode: oktober 2016

Geweldig interessante kennismaking met een bijzonder land! Bedankt Claudia (reisleidster), Farid (gids), Abdullah (chauffeur), Hassan (bijrijder)

  • Algemeen 9
op 7 november 2017 bestemming: Verenigde Staten / west kust, reisperiode: oktober 2016

De rondreis was te duur betaald voor hetgeen geboden werd,wij hadden een reisleider die normaal op India staat ingeboekt,had te weinig ervaring om de Amerika rondreis te begeleiden. Wij hebben een leuke tijd gehad daar omdat we zelf veel initiatief toonden,dit was geen verdienste van Src.Deze reis is zeker zo goed zelf te doen ,de inbreng van Leo Blokhuis vonden wij beperkt.

  • Algemeen 7
op 10 oktober 2016 bestemming: Cyprus, reisperiode: september 2016

Omdat het een prachtig eiland is met een prima reisleidster en een geweldig hotel met heerlijk eten

  • Algemeen 10
op 25 november 2016 bestemming: RoemeniŽ / rondreis, reisperiode: september 2016

Alles was prima geregeld. Goede reisleidster. Prachtig land. Veel gezien. Hopelijk komt er nog een andere rondreis naar Roemenie langs de westkant en oostkant. Een land om te ontdekken. Geweldig in een woord. Ik heb een heel ander beeld gekregen van dit land en de mensen.

  • Algemeen 9
op 28 november 2016 bestemming: Spanje / andalusie, reisperiode: september 2016

Geweldige reis met prima hotels en uitstekende reisleider met veel informatie

  • Algemeen 9
op 23 november 2016 bestemming: Canada, reisperiode: september 2016

De reis was goed georganiseerd. goede reisleider en chauffeur.
veel gezien en meegemaakt. hoogtepunten
*spotten van orka's. veel orka's gezien
*Athanasca glacier op geweest. Heel Bijzonder om daar op te staan
*Hele dag met de boot inside passage doorgevaren. mooie natuur veel walvissen, orka's, zeehonden, dolfijnen en vele vogels gezien o.a. zeearend
*Vancouver mooie stad en aardige bevolking
*Rocky Mountains is heel mooi. zwarte beer, eland, grond eekhoorns, berggeiten, wapiti, coyote, Vele mooie meren gezien.

  • Algemeen 8
op 7 oktober 2016 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: september 2016

Was super interessant/veel gezien/veel beleefd/uitstekende begeleiding van Tibor Berczes, (vertaalde vele beroemde hollandse schrijvers, spreekt het ook perfect) de bescheidenheid zelve, maar zeer prettig/kundig/onderhoudend. Reis ging ook naar Wenen, een week om met veel plezier op terug te kijken

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2016 bestemming: Spanje / rondreis, reisperiode: september 2016

Zeer goed georganiseerd. Prettige reisbegeleiding met veel kennis van zaken en een goede chauffeur. Alles zeer afwisselend.

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2016 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: augustus 2016

Omdat de reisleidster een 10 verdient en de reis op zich een 9; eigenlijk is het cijfer een 9,5! Mooie variatie van cultuur; reis met vol programma!

  • Algemeen 9
op 23 november 2016 bestemming: , reisperiode: augustus 2016

Een geweldige vakantie met cultuur, natuur, gastvrij land met een zeer deskundige reisleider. Doen!

  • Algemeen 9
op 14 oktober 2016 bestemming: Spanje / rondreis, reisperiode: juni 2016

-uitstekende combinatie cultuur/ natuur
-uitstekende reisleider (Ronald v.d.W)
-niet al te lange dagettapes
-prima hotels
-mooi weer
-goed gezelschap
(had dus een 10 moeten zijn)

  • Algemeen 9
op 5 september 2016 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juni 2016

Omdat het reizen met SRC altijd een groot feest is , alles is tot in de puntjes verzorgt. We gaan dan ook zeker weer met hun reizen.

  • Algemeen 9
op 25 november 2016 bestemming: Spanje, reisperiode: mei 2016

Op weg naar Santiago, al wandelend en per bus van Bilbao naar Santiago met bezoek aan het Guggenheimmuseum. Een fantastisch mooie rondreis met goede hotels en goede gids.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2016 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: mei 2016

De beste reisleider voor deze rond reis zoveel kennis en zij heeft ons het paasfeest laten beleven niets was haar teveel en een prachtig land fijne mensen ik was zeer verbaasd

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Iran, reisperiode: maart 2016

Allereerst verrassend land met supervriendelijke bevolking. Mooie oude cultuur en kunstschatten. En een uitstekende reisleiding. Ik reis al vele jaren met SRC omdat de kwaliteit van de reizen dik in orde is, misschien wat duurder, maar altijd kleine groepen met gelijkgestemde reizigers

  • Algemeen 9
op 13 maart 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2016

Wij hebben de reis van ons leven gemaakt met een fantastische gids Dawid. Hij heeft ons heel veel laten zien ook wat niet in de beschrijving stond. Het was in een woord geweldig.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2016 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: december 2015

Ik zou eigenlijk een 10 willen geven. Wat een fantastische reis.

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2015 bestemming: Spanje / Wandelreis Santiago de Compostella, reisperiode: september 2015

Fantastische reis. Super reisleider en wat een mooie wandelingen en steden. Echt alles was helemaal af. Ook de sfeer was uitermate goed in de groep en het contact met de reisleiding.

  • Algemeen 10
op 28 januari 2016 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2015

SRC is een geweldige reisorganisatie met alle moderne snufjes. We reisden met src naar P. Het was tot in de puntjes verzorgt. Het bespreken ging heel erg goed. Ik wilde het per e-mail boeken , en werd gelijk terug gebeld.
Ik werd geholpen van begin tot eind. Ik kon steeds zelf aangeven wat ik wilde .De reis verliep dan ook voorspoedig. Eenmaal in Praag aangekomen ( per vliegtuig ) stond er een comfortabele touringbus klaar , die ons naar het hotel bracht. Een goed hotel met prima eten , geen 4 sterren , maar zeker wel 3. We gingen dagelijks excursies maken met de reisleidster , die zeer veel wist van Praag. Wat voor ons de eerste keer was , was het zendertje wat we allemaal kregen. We konden dan de reisleidster Marjorie overal horen , en we wisten precies waar ze was. Dit was echt geweldig , want normaal loopt de reisleidster voorop te vertellen , maar hoor je de helft niet. Dit was geweldig. We hebben heel veel gezien , en ze liet ons ook vaak vrij om zelf iets te bekijken. Een prima verzorgde reis , zoal we die nog niet vaak hadden gehad. We gaan zeker weer met SRC op reis.

  • Algemeen 9
op 16 juli 2015 bestemming: Portugal / Porto, reisperiode: juni 2015

Prima reisorganisatie en zeer goede reis gehad. Reisleider was zeer deskundig. Heeft zeer uitbundig verteld over de cultuur, de geschiedenis, het eten en over de Portugezen zelf. Excursies waren afwisselend. Wellicht iets te veel kloosters en kerken. Hotels waren prima. Vaak aan de rand van het centrum gelegen. Ook de extra excursies zoals een vaartocht over de Douro in Porto en het bijwonen van een Fado avond waren zeer geslaagd. Zeker een land dat de moeite waard is om nog een keer te bezoeken.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 september 2015 bestemming: Polen / Polen, reisperiode: juni 2015

Hoe zou u het vinden als u een reis boekte met de titel "Geschiedenis van Rome" en bij aankomst weet de gids van SRC vrijwel niets over Rome of de Romeinen te kunnen vertellen.
Waarschijnlijk zou u zich misleid voelen en zeer teleurgesteld zijn. Dit overkwam mij bij de "De historische Hanzeroute" Een incompetente gids die van het onderwerp de Hanze vrijwel niets wist .Het hele thema is dus nauwelijks aan bod gekomen, terwijl ik gerekend had op een deskundige begeleider en ik hiervoor de
reis had geboekt. Uiterst klantonvriendelijk is het niet reageren op de klacht die bij SRC is ingediend. Kortom: ik kies nooit meer voor een SRC- reis

  • Algemeen 3
op 9 oktober 2016 bestemming: Verenigde Staten / muziekrondreis, reisperiode: juni 2015

Omdat wij nu, bijna anderhalf jaar later nog steeds "teren" op die fantastische reis The sound of the south! Wat een ervaring.

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2015 bestemming: ItaliŽ / De Marken, reisperiode: mei 2015

Wij boekten bij SRC een individuele fly-drive reis naar De Marken, met gezellige agriturismo's waar heerlijk gekookt werd met veelal eigen producten. Verder was er een geweldig leuk pakket aan activiteiten. Het was elke keer een feestje : proeverijen van streekgerechten ,een pasta-workshop, een wijnproeverij , een rondleiding in de grotten. Op en top verzorgde reis, die we nog een week verlengden omdat deze prachtige streek zoveel te bieden heeft, waarbij we dankbaar gebruik maakten van de reisgids die SRC ons had gestuurd bij de boeking. Het contact met SRC was ook heel prettig, en ik zou andere vakantiegangers SRC zeker aanraden.

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2015 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: mei 2015

In een rustig tempo zoveel kunnen zien, zonder dat het 'te langzaam' ging, vonden wij een fijne ervaring. Onze reisleider wist veel over de Siciliaanse geschiedenis en waar hij het niet wist, viel een plaatsvervangende Nederlands talige gids in. Ook de hulp voor iemand uit onze groep die de eerste dagen zijn koffer moest missen en de persoon die gerold was, was uitstekend. Rustig en kalm werd het uitgelegd. Daarbij als groot pluspunt hadden wij een goed bij elkaar passende groep, waarbij iedereen de tijd nam voor elkaar. Kortom wij kiezen vast een tweede keer voor SRC.

  • Algemeen 8
op 2 juni 2015 bestemming: Turkije / rondreis, reisperiode: mei 2015

Hotels gelegen buiten centrum en vele aan opknapbeurt toe: Istanbul in vlgs. reisleider in gevaarlijke wijk. Alle bufetten: koud eten van zeer matige kwaliteit, ontbijten (op 2x na) met oud brood.De vaste excursies prima, de Turkse avond een ramp,de ballonvaart super. Heel mooie dingen gezien

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 5
op 2 oktober 2015 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: april 2015

Geweldige trip, uitstekend georganiseerd, enorm goede reisleider, prima hotel, veel informatie en een aantal extra's geregeld door de reisleider.

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2015 bestemming: Spanje / rondreis, reisperiode: april 2015

Prachtige cultuurreis met een geweldige gids.

  • Algemeen 9
op 16 februari 2015 bestemming: EthiopiŽ / Rondreis, reisperiode: november 2014

Het was een fantastische reis door een prachtig land. Alle hoogtepunten en meer hebben we gezien. De Ethiopische chauffeur Tariku was een geweldige chauffeur en heel behulpzaam en aardig. De Ethiopische gids, Kinfe was een bijzondere gids. Stond altijd voor je klaar, vertelde veel als je er om vroeg. We hadden per slot een Nederlandse reisleidster. Die was ook heel goed want er moesten regelmatig problemen worden opgelost. We waren per slot in Afrika. Ik heb bijzonder genoten. Het was niet de eerste keer dat ik in Afrika bezuiden de Sahara was. In 1963,64 en 65 heb ik in Nigeria gewoond en in 1970 was ik in Uganda, Tanzania en Kenya. Maar EthiopiŽ heeft naast natuur ook veel cultuur en dat maakte het land zo bijzonder. We hebben echt de kans gekregen om van alles aspecten van het land te genieten. Een aanrader!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 januari 2015 bestemming: Spanje / Bilbao, reisperiode: november 2014

Heerlijke vakantie, had wel een dagje langer gemogen. Goede reisleidder die ontzettend veel weet.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 23 november 2016 bestemming: Spanje / Bordeaux-Santiago, reisperiode: november 2014

Ten eerste vanwege de fantastische reisleider Dany Valen, wat een topper! Ten tweede de reis door Noord-Spanje, van Bordeaux naar Santiago de Compostella. Prachtig gebied, mooie steden, ongelofelijke kathedralen met daarbij geweldige verhalen van Danny

  • Algemeen 9
op 3 november 2014 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: oktober 2014

Gerommel met de fooienpot klopt niks van, geen ordentelijke verantwoording,src reageert niet op klachten. heel fout!

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 2
op 1 november 2014 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: september 2014

Een complete reis met veel mooie hoogtepunten en veel gezien zowel in Barcelona als in CataloniŽ. Een hele goede reisleidster van SRC reizen.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 oktober 2014 bestemming: Spanje / AndalusiŽ, reisperiode: september 2014

In ťťn week het belangrijkste gezien. Behoorlijk vol programma. Vrijheid voor de deelnemers: ďHet is een aanbodĒ, zei de reisleidster. Op de aankomstdag in ieder hotel is het avondeten inbegrepen. Dat is natuurlijk wel handig, maar niet iets voor iedereen. Hotels prima. De eerste nacht is in Mijas (30 km van Malaga). Erg jammer: Malaga is veel interessanter en gezelliger. Ikzelf had een ťťnpersoonskamer geboekt en had steeds een behoorlijke tweepersoonskamer.
Reisleidster zeer aanspreekbaar en betrokken. Prima info op papier, zodat je altijd een kaartje had. Zelfs een woordenlijstje gekregen. Het werken met een audiosysteem (oortje) is een zegen voor de deelnemers, maar soms vervreemdend: de reisleidster kijkt verloren om zich heen: iedereen staat ergens anders, al hoort hij alles. Lokale gidsen met zorg gekozen. Grote bus, hoewel er maar 19 deelnemers waren. Geboekt bij SRC-Cultuurvakanties.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 18 oktober 2014 bestemming: Spanje / midden-oost, reisperiode: september 2014

Opnieuw hebben we een goedverzorgde rondreis gemaakt, met alweer uitstekende reisleiding en chauffeur. Onze complimenten voor de reisorganisatie SRC Reizen

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 2 oktober 2015 bestemming: Portugal / Porto, reisperiode: augustus 2014

Een zeer mooie reis door Portugal en Spanje met een goede reisleider. hotelkamers waren op een enkele na goed tot heel goed. een reis met halfpension was goed verzorgd. in redelijk korte tijd kregen we een goede indruk van de portugese en spaanse steden en de geschiedenis die de steden gemaakt heeft.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2014 bestemming: Litouwen / Litouwen, Letland, Estland en Rusland, reisperiode: juli 2014

De prijskwaliteitswaardering heeft niets met SRC te maken, maar met de hotelhouders. Je krijgt eenpersoonskamers die klein zijn en soms naast de lift liggen. Kortom de hoge prijs die je extra betaalt beslist niet waard.Dat is een oneerlijkheid die toch eens afgeschaft moet worden. Waarom wordt daar toch niets tegen gedaan. Alleenreizenden verenig u!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 6
op 14 januari 2015 bestemming: Schotland / Edinburgh, reisperiode: juni 2014

Ik ben vorig jaar zomer voor het eerst met SRC Reizen op vakantie geweest naar Schotland. Ik heb een geweldige reis gehad, een zeer goede reisleidster met zeer veel kennis van het land, een goede buschauffeur met zo'n mooi schots accent. Leuk reisgezelschap, waar je als alleengaande snel in de groep werd opgenomen. Verder een goed gevuld excursieprogramma met kastelen, een boot, Edinburgh, het eiland Skye en nog veel meer. Dit jaar hoop ik met SRC eind april naar Spanje af te reizen, naar Madrid en Valencia.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 23 juni 2015 bestemming: Engeland / Stonehenge, reisperiode: juni 2014

Prachtige ervaringen opgedaan. goede bus.
Sjofele matige hotels ergens buiten. Schimmel en stank den defecte apparatuur aangetroffen.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
op 3 november 2014 bestemming: Madagaskar / rondreis, reisperiode: mei 2014

Een geweldige reis met een uitstekende reisleider.
Waar veel meer reclame voor gemaakt mag worden. De prijs valt helemaal in het niet bij deze geweldige ervaring, wat ons
deed besluiten om in februari 2015 met SRC naar Pannema en Costa Rica te gaan.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 juni 2014 bestemming: Spanje / andalusiŽ, reisperiode: mei 2014

Net terug van een 2 weken rond reis door AndalusiŽ met SRC Cultuurvakantie.
Wist niet dat Spanje zo mooi was. We hebben met volle teugen genoten van zowel wat de natuur ,de dorpen en steden te bieden hebben. De gids was uitstekend, met veel kennis en kwaliteiten. Gaan we graag nog een keer mee op vakantie.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 augustus 2014 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: mei 2014

SRC is een prima reisorganisatie. Zij hebben heel goede reisleiders/sters. Er is veel cultuur in hun reizen. Je gaat vaak met gelijkgestemden.Ik heb nu 12 reizen met hen gedaan en ik ben heel tevreden. Ik ben ook heel blij met het audiosysteem op veel van hun reizen. Ik geniet altijd volop. De prijs kwaliteitsverhouding betreft niet de reis, maar de toeslag voor een eenpersoonskamer. Niet de fout van SRC, maar van de hotelhouders. Je krijgt vaak de rot kamers. Kleine eenpersoonskamers. Vooral in ItaliŽ etc.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 6
op 31 oktober 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2014

Prima verzorging, uitstekende reisleider en een mooie vakantie!

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2014 bestemming: Oezbekistan / Rondreis, reisperiode: april 2014

Prachtige rondreis door een heel verrassend land langs de bekende steden: Tashkent, Samarkand, Bukhara en Khiva. De monumenten die je bezoekt zijn overweldigend mooi, de mensen zijn vriendelijk en belangstellend en het weer (in dit jaargetijde - april/mei) is aangenaam. SRC had een Oezbeekse gids, die voortreffelijk Nederlands sprak, ingehuurd. Erg leuk om met zijn verhalen rond te reizen in dit land. De avondmaaltijden waren inbegrepen, de lunches niet, maar deze nuttigden we toch altijd met de groep. De gids regelde steeds de maaltijd, zowel 's middags als 's avonds steeds op verrassend leuke plekken en van goede kwaliteit. Dat gaf absoluut meerwaarde aan deze toch al prachtige reis en zou voor mij een reden zijn om anderen aan te bevelen om met SRC naar Oezbekistan te gaan.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 1 oktober 2015 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: maart 2014

Geweldige reis , heel veel gezien. We zijn 21 dagen geweest, de laatste week op het strand. Helemaal in de juiste proporties. Zeer tevreden.

  • Algemeen 9
op 25 november 2013 bestemming: ItaliŽ / Palermo, reisperiode: september 2013

Halverwege de SRC groepsrondreis Zuid-ItaliŽ en SiciliŽ stond op zondag 8 september 2013 Palermo op de agenda. De mozaÔeken in verschillende kapellen en basilieken vormden het hoogtepunt. Dankzij de relatieve rust op zondag was er op verzoek van enkele medereizigers nog tijd over voor een bezoek aan catacomben bij het klooster van kapucijner-monniken. Met lichte tegenzin gaf de gids toe aan het verzoek.
Een groot aantal aangeklede en geprepareerde lijken hingen er naast elkaar in verscheidene ondergrondse gangen. Naast allerlei notabelen hingen ook abten daar dood te zijn. De behandeling kostte voor ieder lijk een klein vermogen. Daar kon je ook een huis voor kopen. De orde vond blijkbaar dat de gelofte van armoede na de dood van abten voor abten niet langer gold.
In de catacomben was het verboden om foto's of filmopnamen te maken. Je kon overigens wel boeken en foto's met afbeeldingen van de paar honderd bengelende lijken kopen. Een klein aantal medereizigers vond het te eng of obscuur. Anderen vonden het uit piŽteit naar de doden niet gepast om de catacomben te bezoeken.
Het was vooral een gÍnant en lachwekkend gezicht. Zelf vond ik het van ijdeltuiterij en zelfoverschatting getuigen, als mensen zich op een dergelijke wijze na hun dood laten behandelen. Het klooster liet zich kennen als opportunistisch.
Een poging van mij om een korte filmopname te maken werd door de gids niet in dank afgenomen. Dat was verboden (en ongepast).
Tja, als toerist sta je daar dan. Vele gevoelens strijden om voorrang. Nieuwsgierigheid botst met elementaire regels van fatsoen om er maar enkele te noemen.
Wat zou u hebben gedaan? Bekijkt u ook mummies in Peru of Egypte, tentoonstellingen met foetussen op sterk water etc..
Vind u dat een dergelijk onderdeel in het programma moet kunnen?

Caio.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 6
op 18 oktober 2014 bestemming: ItaliŽ / Italie, reisperiode: juli 2013

We zijn vorig jaar met een SRC reis mee geweest, Ontdek Italie.
We wisten helemaal niet wat ons te wachten stond , maar wilden het gewoon eens proberen , reizen met een groep.
Nou we kunnen zeggen dat het heeeeeeel erg goed bevallen is , en zeker voor herhaling vatbaar.
We hadden een leuke groep , en een geweldige reisleidster , die ons heel veel vertelde.
Vooral het zendertje wat je om kreeg om alles goed te kunnen volgen was een uitvinding .
Geweldig , je kon haar ver uit de buurt nog horen.
Dit is een geweldige reis waar je op heel veel plaatsen komt, zoals Venetie , Bologna, Pisa, Florence , Sienna, Rome en vele andere mooie plekjes.
Wij zouden zeggen DOEN !!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 21 oktober 2014 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: juli 2013

Src -Cultuurvakanties heeft Mijn vriendin en mij een onvergetelijke Rusland ervaring gegeven. We hebben alle twee een van oorsprong Russische moeder en wilden altijd nog eens samen naar hun geboorteland. Het aanbod van SRC sprak ons het meeste aan en ze stelden ons niet te leur. Alles was tot in de puntjes geregeld en de excursies waren heel bijzonder, nu eens niet alleen de geijkte dingen maar daarnaast ook een kijkje in het dagelijkse leven van de doorsnee Rus. Bij alle excursies waren ook heel goede gidsen die erg veel konden vertellen over de te bezoeken projecten. Onze reisleider Johan was een kanjer en legde ons in de watten, ik zou zo weer met hem op pad gaan en genieten van een van de vakanties van SRC.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 juni 2013 bestemming: Schotland / Edinburgh, reisperiode: mei 2013

Zeer vakkundige, vriendelijke en enthousiaste reisleidster. Bovendien gaf ze je alle vrijheid om foto's te maken en al of niet naar haar boeiende uitleg te luisteren. SCR heeft ook als groot voordeel boven andere reisorganisaties dat je al 57 dagen tevoren weet of je reis doorgaat of niet. Ook vliegen ze vaker dan andere organisaties met KLM, waardoor de vertrektijden en service gunstiger zijn.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 9 november 2012 bestemming: Spanje / Baskenland, reisperiode: oktober 2012

Betrouwbaar, goede communicatie, tijdig reispapieren in orde, goede reisleiding van SRC-Cultuurvakanties

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 27 oktober 2012 bestemming: ItaliŽ / Palermo, reisperiode: september 2012

Mooi reisprogramma, goed verlopen, heel veel gezien,
Slechte hotels, smerig ongezond eten en locaties ver bverwijderd van toeristische bezienswaardigheden . SRC beweert wel hotels op locatie, maaltijden en sfeer te selecteren maar let in de praktijk alleen op een lage prijs.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 5
op 26 oktober 2012 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: september 2012

Onze reisleider van SRC Reizen heeft ons de mooiste plekjes van Zuid-China laten zien. Onder zijn deskundige leiding is onze reis een echte "droomreis" geworden, zoals deze reis ook aangeprezen werd. Elke dag heeft hij ons getrakteerd op een stuk cultuur. Door zijn boeiende manier van vertellen keken wij elke dag weer naar zijn verhalen uit en werden de soms lange busreizen nooit saai. Hij was flexibel zodat we, buiten het programma om, ook veel bijzondere gebeurtenissen mee konden maken zoals een Chinese bruiloft en de voorbereidingen van een dorpsfeest! De door SRC geboekte accommodaties waren stuk voor stuk prima, ook in de niet-toeristische gebieden. De samenwerking tussen chauffeur en reisleider was prima. Het eten was elke dag weer een verassend maar altijd gevarieerd en heerlijk!

Wij hebben genoten van een echte droomreis, waarvan wij nu durven zeggen: dankzij de SRC hebben wij het echte China en het echte leven in Noord-Vietnam mogen zien.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 november 2012 bestemming: Spanje / Santiago de Compostela, reisperiode: september 2012

Goede organisatie is src, met zeer goede reisleider, die overal de toestand ter plaatse goed kende , maar bovendien ook zeer breed georienteerd was, en naast de kunst ook op ieder ander gebied zeer veel wist.Ook een reisleider die alle mensen in de groep in de gaten hield.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 november 2012 bestemming: China / rondreis, reisperiode: augustus 2012

Je krijg snel antwoord van src als je een vraag mailt.
Heb geen negatieve dingen meegemaakt, gedurende de 4 weken dat we in China waren. Ook niet tijdens onze rondreis in Argentinie, hier waren we dit jaar in februari

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 9 november 2012 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: augustus 2012

Zeer volledige reis van src, geweldige reisleider, veel excursies

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 3 augustus 2012 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: juli 2012

Wij hebben een reis gemaakt van Kiev tot Moskou van SRC onderleiding van een pater Serafim die bij ons gewoon Sven was, heel interessant en leerzaam ondanks dat ik geen geloof heb vele prachtige kerken gezien
de hotels waren prima en het eten goed verzorgd al met al een mooie reis met prachtig warm weer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 april 2014 bestemming: Engeland / Brighton, reisperiode: juni 2012

Ik reis regelmatig met src cultuurvakanties omdat deze organisatie omdat het programma altijd uitgebreid en mooi is. reisleiders en chauffeurs zijn altijd goed. Je reist altijd in een leuk gezelschap en iedereen doet mee. De reisleiders zijn echte vakmensen die veel weten en veel vertellen over de bezienswaardigheden.

negatieve ervaringen zijn er niet maar wat ik altijd gek vind dat je als je alleen reist in gezelschap dat de hotelkamers voor 1 persoon duurder zijn dan als met 2 personen/echtparen

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 30 oktober 2012 bestemming: Engeland / veel plaatsen, reisperiode: juni 2012

Deze reis was heel goed.

negatief
In sommige plaatsen waren we tekort zoals brighton, cambridge en york. Wat ik jammer vond was dat we het bezoek aan lochness bezoekerscentrum niet in de reis
zat. Vond ook jammer dat Edinburgh Castle niet in het excursieprogramma zat maar ben wel zelf in Edinburgh castle geweest. Verder niemand van de groep.

Positief
De reis was schitterend. Het excursieprogramma zat goed in mekaar. Heel veel gezien en gehoord. Je had best veel vrije tijd tussendoor. De buschauffeur was goed. Ook onze reisleidster was heel goed. Deze reis was in combinatie natuur, cultuur, geschiedenis een prachtige reis. Zal de hoogtepunten noemen. De prachtige natuur in Wales, De Cornwalls met het leuke plaatsje Bourton on the water. De mooie steden Bath, Salisbury en het prachtige monument Stonehenge. Dan het lake district met de plaatsjes grasmere en windermere. In schotland Uruqhart castle en omgeving. Glencoe mountains waren mooi. Dan de schotse steden steden Edinburgh. Vooral Edinburgh castle is het hoogtepunt voor mij. De stad Glasgow. was ik voor het eerst en die was wel anders dan Edinburgh maar wel mooi.
Dan nog de steden York, Cambridge en durham. We hebben veel gezien en daar kijk ik met plezier op terug. Heel veel hoogtepunten dus.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 1 november 2012 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: juni 2012

Een geweldige rondreis gemaakt met een zeer goede leiding.Zowel de ned. als cubaanse reisleider waren geweldig. Er gingen wel wat dingen mis maar zijn erg goed opgelost.Wij zijn zeer tevreden en gaan beslist nog met src op reis. Elsbeth

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 september 2012 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: mei 2012

De SRC staat bekend als een gedegen cultuurreizen organisatie en dat blijkt telkens weer. De 12-daagse rondreis op Sicilie was uitstekend.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 9 november 2012 bestemming: Turkije / Istanbul, Pamukale, Konya, Ankara, reisperiode: mei 2012

Het succes van de reis van src werd bepaald door de kwaliteiten van de reisleider/ gids. Alles werd tot in de puntjes geregeld/ verzorgd. Hij gaf heel veel informatie tijdens de excursies op een heel aangename manier. Geweldig.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 10 november 2012 bestemming: Portugal / Porto, reisperiode: april 2012

Goed gevulde rondreis met deskundige reisleiding van src-cultuurvakanties voor een groep van prettige omvang

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 19 mei 2012 bestemming: Turkije / rondreis, reisperiode: april 2012

Positief: kleine groep (13 pers.) mooie excursies, perfecte reisleider van SRC Cultuurvakanties, Goede hotels en uitstekend eten.
Negatief: stoelruimte in kleinere bus was smal.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 juni 2012 bestemming: Spanje / Madrid, reisperiode: april 2012

Reisleider Dany is een echte vakman qua organisatie en kennisoverdracht. Bovendien was hem niets teveel en... had hij een goed gevoel voor humor (niet plat). We troffen twee prima hotels, met uitstekend eten en dito bedden. Het reisprogramma van SRC reizen was goed gedoseerd en cultureel gezien erg interessant. De vrije dag in Madrid en vrije middag in Salamanca gaven iedereen de gelegenheid een eigen invulling te geven aan een deel van de reis. Een terrasje, extra museumbezoek, een wandeling door de stad, alles was mogelijk. Mensen die slecht ter been zijn, kunnen echter beter een rustiger reis (met minder trappen op en af) boeken.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 oktober 2014 bestemming: Marokko / Diverse, reisperiode: april 2012

De rondreis Koningssteden en de handelsroute was werkelijk fantastisch. We hadden een hele goede reisleider van SRC, hij wist zeer veel te vertellen. Hij nam ons echt mee op reis. Marokko was echt een hele bijzondere bestemming!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 24 november 2012 bestemming: Spanje / andalusie, reisperiode: maart 2012

In de week dat we met SRC in Andelusie waren werd er op de dag dat we naar het Alhambra zouden gaan een algemene staking aangekondigd. Onze reisleider kreeg de kaartje naar een andere dag en gooide het programma om. We hebben het Alhmabra kunnen zien echt geweldig!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 oktober 2012 bestemming: Marokko / Rabat, reisperiode: maart 2012

Eind maart 2012 reizen we (mijn vrouw en ondergetekende) met SRC af naar de 'Koningssteden van Marokko' (Rabat, Fes, Meknes en Marrakech). Wanneer ik in Casablanca de vliegtuigtrap afloop, gaat de zeelucht over in subtropische geuren. Met 30 leden van het gezelschap volgen we de deskundige en vriendelijke reisleidster, die meestal op de achtergrond blijft maar altijd klaar staat om het gezelschap in goede banen te leiden. In de bus is de chauffeur tevens gastheer. Plaatselijke gidsen loodsen ons door de moskee, medina, soek en het paleis, die ze kennen als hun broekzak. Ondanks een vriendelijk onthaal voel ik me als een muis in een vreemd pakhuis. Chaotische mensenmassa's in labyrintische binnensteden zorgen voor een cultuurschok. In Marrakech moet ik glazig voor me uit kijken om opdringerige straathandelaren te ontlopen. In Beni-Mallal geurt de oranjebloesem in de hoteltuin dusdanig dat de associatie met badschuim niet valt te vermijden. Je hoeft geen ervaren wereldreiziger te zijn om met SRC van de Marokkaanse koningssteden te genieten. De reisleiding informeert, regelt en trekt onzichtbaar aan de touwtjes. Cultureel erfgoed, aangenaam gezelschap, goede hotels en lekker eten maken het feest van deze rondreis compleet.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 november 2012 bestemming: Spanje / Madrid, reisperiode: maart 2012

Geweldige reis veel cultuur natuur en historie en een geweldige gids Danny V.
Die over een geweldige kennis van de reis beschikte en er daar door iets extras van maakte wat je ook verwacht bij SRC reizen..

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 9 november 2012 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: februari 2012

Super boeiende en heel gevarieerde reis, hele leuke en enthousiaste Zuid-Afrikaanse reisleidster. Reisorganisatie is professioneel, op hoog niveau en al gedurende vele jaren op dit niveau. Een cultuur reis bij de SRC is bij voorbaat vertrouwd en goed!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 12 september 2011 bestemming: RoemeniŽ / Boekarest, reisperiode: september 2011

Wij hebben een rondreis gemaakt met SRC reizen door Kleurrijk RoemeniŽ. Het was een bijzonder mooie reis reis, veel afwisseling en vooral een goede organisatie.
De begeleiding was uitstekend en de accommondaties over het algemeen prima. De maaltijden waren ook goed. Het negatieve beeld van de Roemenen is sterk omgebogen, totaal geen last gehad. De prijs - kwaliteit verhouding meer dan goed.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 mei 2012 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: mei 2011

Geweldige reis, Betrokken reisleidster van SRC Cultuurvakanties! Gezellig!
Wel een dure reis, maar was zeker de moeite waard!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 6
op 9 november 2012 bestemming: Vietnam / o.a. Saigon en Angkor Wat, reisperiode: april 2011

Positief: De reisorganisatie komt afspraken na wat betreft terugbellen, bereid zaken (snel) te regelen, flexibel. Informatie over de reis is uitvoerig en helder.
De gidsen zijn enthousiast en hebben de ruimte om waar mogelijk meer te doen dan in het programma staat, dus flexibel. In het buitenland wordt gewerkt met goed opgeleide engels sprekende gidsen. Eigenlijk heb ik geen negatieve ervaringen met src reizen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 14 juni 2012 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2010

Vieze hotelkamer, Slecht eten. Armzalig zgn 'kerstdiner'. Kortom deze reis van SRC Cultuurvakanties is niet bevallen.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 5
op 22 september 2010 bestemming: Engeland / Devon, reisperiode: juli 2010

Geweldige goede reisleidster en vooral buschauffeur van SRC die ons langs de supersmalle weggetjes van Devon en Cornwall heeft vervoerd. Prachtige landschappen en geweldige verhalen over Engeland. De hotels waren prima behalve op Land's End. Daar was het personeel nogal geirriteerd omdat de manager nooit langskwam en omdat er van alles kapot was en/of ontbrak. Het ontbijt was vreselijk daar. De omgeving daarentegen was prachtig en ruig.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 11 oktober 2010 bestemming: Spanje / Madrid, reisperiode: mei 2010

Madrid is een geweldige stad midden in het hart van Spanje. Wij zaten midden in het centrum in de Gran Via. Veel te zien in de diverse musea. Reina Sofia, Prado, Bornemisa. In het Retiropark kun je bootje varen of gewoon gezellig relaxen. In de stad vindt je fantastische tapasbars waar je heerlijk kunt eten. De reisleidster van SRC had zelf een aantal jaren in Madrid gewoond. Zij wist er echt de weg. Ook van de metro wist zij meer dan genoeg. Hotel Gaudi had prima kamers. Alleen moest je smorgens wel bijtijds voor het ontbijt zijn, anders was er geen/nauwelijks plaats. Ook werden de lege schotels te langzaam aangevuld. Het avondeten was eenvoudig. Het andere hotel, Alameda Palace, in Salamanca was echt super. Heel luxe en heerlijk en ruim voldoende eten. Lag ook zeer gunstig ten opzichte van het centrum. Hier kunnen wij geen negatieve dingen over vermelden. Deze reis is echt een aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 3 augustus 2016 bestemming: Turkije / o.m. Istanbul en Antalya, reisperiode: april 2010

Zeer slechte reisleiding. Toen we niet aan de -normaal VRIJWILLIGE- lunches deel wilden nemen, zei de in Nederland opgegroeide Turkse reisleider (reeds de eerste reisdag) niet meer onze reisleider te willen zijn. Hij heeft ons de verdere reis totaal genegeerd. Ook bij enkele andere reisgenoten verzaakte hij ernstig zijn plichten. De SRC-directie stuurde ons daarna met een kluitje in het riet. Na bijna TWINTIG reizen met de SRC moesten wij besluiten om nooit meer van hun diensten gebruik te maken.

  • Algemeen 4
op 7 december 2009 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2009

Fantastische reis met SRC-Cultuurvakanties. Veel dieren gezien, maar ook veel prachtige natuur. Kennis gemaakt met veschillende culturen (Zulu, Swazi, Lesotho) en met mooie steden. Heel afwisselende reis. Lodges waren prachtig; hotels waren goed, sommigen waren wel aan renovatie toe (vooral badkamers). Eten was overal heel goed!

En onze reisleider Bertus en chauffeur Nico waren super, uiterst bekwaam, zeer behulpzaam en heel vriendelijk. Mede dankzij hun werd het een onvergetelijke reis die ik iedereen kan aanraden!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 24 november 2009 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: september 2009

Moskou (Rode Plein en omg) op cruciale data reis geheel afgesloten. Groep veel te groot voor gids en zeker hotel in St.Petersburg totaal niet berekend op groep 46 pers. Zeer slecht. Op alle klachten over reis wordt door SRC totaal niet gereageerd. Eerste en laatste keer voor ons, dit was totale teleurstelling.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 4
op 28 november 2009 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: september 2009

Zeer teleurstellend. SRC weet niet eens dat het Rode Plein op die tijd jaarlijks wordt afgesloten, zodat wij niets hebben gezien op en rond het Plein. De groep was veel te groot: 46 personen en EEN gids! Verder hotel in St.Petersburg erg slecht, voor wat betreft het eten; veel te klein voor zoveel mensen! Nee, een zeer slechte ervaring met SRC en als klap op de vuurpijl laten zij ook nog eens niets van zich horen na 55 dagen! Voor het geld 1/3 genoten!

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 6
  • Excursies 3
  • Prijs / kwaliteit 3
op 13 december 2009 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2009

Een bijzonder mooie en leerzame reis van SRC-Cultuurvakanties. Een bijzonder boeiend gedeelte van Turkije.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 augustus 2009 bestemming: Vietnam, reisperiode: maart 2009

Een heerlijke reis met veel leuke mensen. De reisleider Frits Tabak deed heel veel, het werd daardoor ook een culinaire reis. Ik heb voor de eerste keer genoten omdat er veel meer alleenreizenden waren. Helaas vond ik de groep eigenlijk te groot. Ik heb nu 47 landen bezocht en 24 groepsreizen gemaakt dus heb ik wel enige ervaring. Dit was dan ook de 4e keer dat ik met SRC reisde en in oktober ga ik weer met hen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 22 mei 2008 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: juli 2007

Sumatra super vooral de natuur en Samosir eiland. Wel lange dagen in de bus bij SRC-Cultuurvakanties. Java, Borobudur en Prambanan super tempels. Bezoek Bromo vulkaan zeker niet overslaan. Strand op Bali heerlijk. De hotels zijn op Sumatra het minst luxe. Het eten is heerlijk alleen vaak het zelfde.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1