Golfen in Noord-Frankrijk, PicardiŽ

Golfbal op gras, Golfen Picardie
Golfbal op gras, Golfen Picardie

De regio Picardië in het noorden van Frankrijk kent een lange golftraditie. Je vindt er de oudste en grootste golfbanen van Noord-Europa. De meeste banen zijn bovendien modern uitgerust. Ben je nog niet zo bekend met de golfsport, een weekendgolfer of een echte prof, in Picardië is voor iedereen een geschikte golfbaan te vinden, ook als je liefhebber bent van 9, 18, 27 of 36-holes. Picardië weet wat passie voor golf betekent.

Heb je weinig kennis van Frankrijk? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Golf, ambiance en charme in Baie de Somme

Wil je graag een sportief weekend beleven maar wel met een ontspannen karakter? Dan zijn er een aantal plekken in Picardië waar je terecht kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de twee 18-holes banen van golfbaan Nampont St. Martin of het 18-holes parcours op de golfbaan van Belle Dune. En voor of na het sporten kun je met de reisgezelschap heerlijk genieten aan tafel. Tegen het magische decor van hout en kalksteen zullen de geheimen van een authentieke, traditionele keuken worden onthuld.

Niet ver daarvandaan, in Grands Lavier op het Domaine du Val, vind je een geheel andere sfeer. Een trendy loungeweekend op het platteland is wat je hier kunt beleven. Prachtige individuele chalets van rood cederhout met uitzicht op de golfbaan. Bovendien word je hier op je wenken bediend als het gaat om wellness: een clubhuis met fitness, een overdekt zwembad… allemaal in een rustige, relaxte omgeving. Een weekendje green in al zijn glorie.

Een golfparadijs vlakbij Laon

Iets verder naar het zuiden, vlakbij de in Picardië gelegen champagnekelders, ligt een oase van rust, Lac de l’Ailette genaamd. Hier bevindt zich de mooiste golfbaan van Picardië. Na een prachtige middag op de green, kunt je je slag slaan in de stad Laon. De kathedraal en de ‘hoge stad’ zijn absoluut een bezoekje waard. Het is aan jezelf om hier sport en cultuur met elkaar te combineren. Vraag gratis een offerte aan

Een boeren gentleman sfeer op 1 uur rijden van Parijs

Ervaar de spanning op de golfbaan van Monchy-Humières, vlakbij Parijs. Het is een afwisselend parcours met waterpartijen, beekjes en vijvers die al werden aangelegd ten tijde van de Zonnekoning. Tijdens het golfen zie je vrijwel altijd het elegante silhouet van het nabijgelegen kasteel. Het ontwerp van de baan is origineel en goed uitgedacht, waarbij water en groen uitdagend worden afgewisseld.

Reisorganisaties gespecialiseerd in golfreizen

Heb je zin gekregen in een golfvakantie naar het noorden van Frankrijk, dan kan Reisgraag.nl een aantal reisorganisaties aanraden. Pin High organiseert bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar golfreizen en heeft een groot aanbod in Picardië. Zij weten exact waar je met of zonder gvb of handicap kunt spelen. Ook nieuwkomer Golfreizen.nu heeft een groot aanbod golfvakantie in Frakrijk.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen