Euro Disney

Entree Disneyland Parijs/ Euro Disney
Entree Disneyland Parijs/ Euro Disney

Disneyland Resort Paris in Frankrijk is het drukst bezochte pretpark van Europa. Het is een van de 4 Disney pretparken die de wereld rijk is, de andere bevinden zich in Florida, Tokyo en Hongkong. In het park kun je kennis maken met alle Disney-figuren als Pluto, Mickey en Mini Mouse, dol worden in de vele attracties en de dag afsluiten met het bewonderen van de parade.

Aanbieders van vakanties naar Frankrijk
Bolderman Excursiereizen Klik
Evaneos Klik
NoSun Groepsreizen Klik
TUI Klik

Themaparken

Disneyland Park bestaat uit 5 themaparken die elk naar een ander thema zijn vormgegeven: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. In 2002 is Walt Disney Studios Park geopend. In dit park staan de film en showbusiness centraal. Alhoewel al sinds 1995 de naam is aangepast van Euro Disney naar Disneyland Paris gebruiken nog veel mensen de naam Euro Disney. Na opening van Walt Disney Studios Park is de naam veranderd in Disneyland Resort Paris.

Boek een reis naar Disneyland Resort Paris

Bij Peter Langhout heb je keuze uit verschillende overnachtingshotel in de buurt van Disneyland Resort Paris. Je kunt met de auto of de bus en eventueel in combinatie met een dagje Parijs. Wil je overnachten in een van de Disney-hotels, boek dan rechtstreeks bij Disneyland Resort Paris. Er zijn 7 verschillende overnachtingsmogelijkheden van een blokhut tot het luxe Disneyland Hotel.

Walt Disney World Resort

Al sinds 1971 trekt dit park miljoenen bezoekers per jaar. Het park ligt vlakbij Orlando, Florida in de Verenigde Staten. Walt Disney World Resort bestaat uit vier pretparken, twee waterpretparken en twee winkel- en entertainmentgebieden. Naast de pretparken zijn er ook nog zo'n 27 Disney-resorts en hotels aanwezig. Een stuk groter dus dan 'ons' Disneyland in Parijs.

Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie?†

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Ontvang gratis een reischeque
 Flexibele voorwaarden
 ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen