Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen 333travel

Pagina 2 van 9 met 82 resultaten

op 26 april 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: april 2018

Nt als onze eerdere reis was ook deze reis perfect geregeld met goed vervoer, goede gidsen maar ook voldoende ruimte om zelf op pad te gaan. Daarnaast heeft 333Travel de reis helemaal op maat gemaakt door op ons verzoek een riviercruise over de Mekong te regelen terwijl 333Travel dat zelf niet aanbied in haar eigen reisprogramma.
Volgende keer richting Azie gaan we weer met 333Travel. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 maart 2019 bestemming: Vietnam / meerdere, reisperiode: februari 2019

Het was fantastisch geregeld, kan niets negatiefs verzinnen. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 18 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Vond het een beetje rommelig geregeld. Wij hadden niet de hele tijd een gids bij de reis. Opzettelijk ook door eerdere ervaringen. Alleen chauffeur. Echter deze was niet op de hoogte van het programma of had een ander standaard programma meegekregen. Ingewikkeld ook want chauffeur spreek uiteraard weinig Engels. Tevens waren de hotels via booking.com stukken goedkoper dan via 333 travel. Mooie reis gemaakt maar zou volgende keer andere organisatie het laten organiseren. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 20 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2018

Via 333travel op het laatste moment een individuele rondreis door Zuid-Afrika samengesteld/geboekt voor ons gezin met twee kinderen (18 en 20 jr). Super snelle, enthousiaste en deskundige begeleiding bij het samenstellen van de reis. Bij aankomst in Johannesburg werden we opgewacht door een fantastisch aardige medewerker namens 333travel die ons de zeer gedetailleerde en op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde, hielp met autohuur, pinnen van geld, geven van tips en alle tijd voor ons had. De reisafstanden waren prima te doen en de accommodaties waren fantastisch, zeer afwisselend, van alle gemakken voorzienen en met veel zorg uitgekozen. Werkelijk alles verliep uitmuntend! Gedurende de reis/game drives echt ongelooflijk veel dieren gezien (olifanten, giraffen, zebraís, luipaarden, hyenaís, nijlpaarden, neushoorns, buffels, leeuwen, stekelvarkens, walvissen, pinguins etc etc). Daarnaast genoten van Swaziland, de tuin- en wijnroute en het fantastische Kaapstad. Duizend maal complimenten voor 333travel voor de regelen van deze fantastische reis. Ik raad 333travel iedereen aan! Tip voor Zuid-Afrika: upgrade de huurauto naar 4x4 (bijv. Toyota Fortuner). Meerdere malen echt nodig gehad als je zelf op eigen houtje avontuurlijke ritten wilt maken op onverharde wegen in natuurparken.

  • Algemeen 10
op 11 juni 2018 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

Alles aan onze reis is top

  • Algemeen 10
op 21 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: april 2018

Alles was perfect geregeld! Ontvangst, pick up, transfers en reisinformatie. Nette en schone accommodaties, goede tijdsplanning kortom genoten van onze reis. 333travel zou ik zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: februari 2018

De voorlichting en services van 333Travel zijn uitstekend.
Het hotel voldeed aan onze verwachtingen.

  • Algemeen 9
op 28 januari 2018 bestemming: Thailand / prive rondreis, reisperiode: december 2017

We waren zo aan vakantie toe en zochten een partij die alles voor ons kon regelen we houden wel van luxe en Johan van 333travel heeft ons perfect geholpen de reis was super geweldig

  • Algemeen 10
op 8 januari 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: december 2017

Alles uitstekend geregeld. Papieren, transfers, gidsen en accommodaties waren super. We waren met 9 personen en dan is het erg fijn dat alles geregeld is en je er geen omkijken naar hebt!

  • Algemeen 9
op 22 november 2017 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis, reisperiode: november 2017

Geweldige rondreis gehad. Goed geregeld. Mooie hotels en ontzettend leuke reisgidsen. Tickets, vouchers en de rest van papieren keurig in mapjes ontvangen. Derde keer gereisd via 333 travel en dat zal zeker weer gebeuren. Nu met 3 dames op pad geweest prima gehad net als andere keren met gezin . Johan dankje wel voor je hulp tijdens het boeken van de reis. Lisa heel fijn dat je gebeld hebt om te vragen hoe het was bevallen. Heel veel succes verder met jullie reisorganisatie.
Groetjes Vijanti

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende