Schrijf een ervaring over Koning Aap en maak kans op mooie prijzen!

Reisorganisatie Koning Aap breidt uit in Egypte

Geschreven op 6 september 2018 door Egbert

Een prachtig monument in Egypte
Een prachtig monument in Egypte
Reisorganisatie Koning Aap heeft onlangs haar aanbod uitgebreid met een unieke rondreis door Egypte. Het is een rondreis van 12 dagen waarbij je een goed beeld krijgt wat het mooie Egypte allemaal te bieden heeft. Tijdens de rondreis kom je langs veel bezienswaardigheden, zoals de faraograven en de tempels van Luxor.

Belangrijke kenmerken rondreis Egypte

Allereerst is de reis qua vervoer veelzijdig. Zo reis je per trein, auto en met de boot. Op deze manier zie je het land vanuit vele gezichtspunten. Tijdens deze reis bezoek je veel monumenten, zo ga je de welbekende monumenten van Abu Simbel bezoeken. Misschien wel het mooiste van de hele reis is het bezoek aan de piramides van Gizeh en Saqqara. Bij deze piramides ga je de geschiedenis weer helemaal herleven. Als laatste hoogtepunt kun je na de prachtige rondreis even ter ontspanning nagenieten in de onderwaterwereld van de Rode Zee.

De groep bestaat uit maximaal 18 personen. De nachttrein waarmee je reist tijdens de rondreis is voorzien van een 1e klas slaapcabine, zodat je een heerlijke nachtrust beleeft. Meer informatie over deze rondreis is te vinden op de website van de reisorganisatie Koning Aap.

Nieuws

Artikelen