Peru nieuwe bestemming bij NRV Holiday

Geschreven op 19 november 2015 door Christel

Kustlijn van Lima, hoofdstad van Peru
Kustlijn van Lima, hoofdstad van Peru
Bij reisorganisatie NRV Holiday kunnen reizigers vanaf nu ook kiezen voor vakantie naar Peru, dat onlangs is toegevoegd aan het vakantieaanbod. De touroperator, die gespecialiseerd in is verre reizen, biedt reizigers groeps- en privéreizen naar Peru aan.

Tijdens de groepsreis naar Peru zie je in 19 dagen de mooiste hoogtepunten van Peru, waaronder de Colca Canyon en het Titicameer. De groep wordt begeleid door Nederlandssprekende reisleiding. Daarnaast verblijf je drie dagen in de Heilige Vallei. Als je liever niet met een groep reist, kun je ook kiezen voor een van de drie privéreizen. Tijdens 19, 21 of 23 dagen reis jij dan zelf door Peru met het openbaar vervoer en ontdek je de mooiste schatten van het land. Op iedere locatie wacht een Engelstalige gids op je, die meer verteld over het land. Reis langs alle hoogtepunten van Peru, ontdek authentiek Peru of kies voor een combinatie van de hoogtepunten van Bolivia en Peru.

Alle reizen van NRV Holiday hebben een ideale mix van natuur en cultuur, waardoor je het land goed kunt ontdekken. De prijzen van de reizen naar Peru starten bij €2.269,-.

Nieuws