PANGEA Travel wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Team Pangea Travel met Reisgraag Award
Team Pangea Travel met Reisgraag Award
PANGEA Travel heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. PANGEA Travel is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

"Het bericht dat we een award voor ‘Beste reisorganisatie 2021’ hebben gewonnen kwam als een totale verrassing. Zonder onze klanten geen PANGEA Travel en we zijn trots dat we al jaren hoog scoren (gemiddeld een 9,3 als klantbeoordeling op Reisgraag.nl). Net als andere reisorganisaties hebben we een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Deze award is daarom een enorme opsteker en sterkt ons in het gevoel dat ons doorzettingsvermogen beloond gaat worden en we hopelijk onze klanten snel weer blij mogen maken met een droomreis naar Afrika of Azië." - Ruud Jansen, PANGEA Travel

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws

Artikelen