Schrijf een ervaring over Sawadee Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Sawadee Reizen

Pagina 3 van 13 met 122 resultaten

op 25 oktober 2018 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2018

Waardeloos vervoer. Reisleider nooit in NamibiŽ geweest. Kon niets adviseren want wist niks.Veel te veel lange reisdagen. Bijna geen individuele vrijheid. Reis zonder toestemming in single reis veranderd. Geen inzage in fooienpot. ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 4 september 2018 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: augustus 2018

De beschrijving van de reis op de site van sawadee en de werkelijkheid kwamen niet overeen. De reisbegeleidster was ondermaats. ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 17 mei 2018 bestemming: Nicaragua, reisperiode: maart 2018

De reis naar Costa Rica en Nicaragua was prima en over de reisleidster niets dan goeds, de rondreis Costa Rica/Nicaragua is wat dat betreft een aanrader. Echter... het team welke werkt op het kantoor in Nederland, daar heb ik in aanloop en na afloop van deze reis eigenlijk alleen maar slechte ervaringen mee. Als reiziger/klant moet je erg kritisch blijven en zelfs goed opletten. Voorbeeld: via een medewerker heb ik een vliegtuigstoel met extra beenruimte aangevraagd. De extra kosten waren in mijn ogen erg hoog, dus heb ik dit terug gekoppeld. Het bedrag bleek inderdaad lager te zijn (85 euro lager) en men deed dit af als een fout bij de berekening van dollars naar euro's! Vervolgens zou er een prijsverschil zijn tussen een stoel aan het raam en een stoel aan het gangpad. Na zelf weer oplettend te zijn, bleek de vliegtuigmaatschappij voor deze stoelen dezelfde prijs te hanteren. Ik heb dezelfde medewerker dit laten weten en er werd letterlijk aangegeven dat er al 'gedoe' was over de prijs en dat hij het zo gelaten had. Kortom: men liet mij bewust te veel betalen. Na terugkomst in Nederland heb ik besloten een klacht in te dienen bij de leidinggevende van de customer operations medewerker waar ik voor de reis mee te maken had gehad. Voor vertrek werd mij door hem toegezegd dat het door mij teveel betaalde geld terug betaalt zou worden, na mijn reis was dit nog steeds niet geregeld. De costumer operations medewerker had mij al een aantal keren zijn excuses aangeboden, de teamleader sales & sales support kwam in haar reactie op mijn klacht ook met de nodige excuses. Tevens zou zij er voor zorgen dat de terug betaling in orde werd gemaakt. Weer een paar weken later had ik het geld nog steeds niet ontvangen. Ik heb hierover gemaild met de klantenservice, maar kreeg geen reactie, daarom heb ik gebeld. Ik werd te woord gestaan door de teamleader tour operations, ook van hem ontving ik excuses en hij zou de terugbetaling in orde maken. Ook zou ik uiterlijk 13 mei 2018 van de teamleader sales & sales support een inhoudelijke reactie op mijn opmerkingen krijgen. Inmiddels is het 17 mei 2018 en heb ik nog geen reactie ontvangen van de teamleader sales & sales support. Sawadee komt met beloftes op beloftes die niet nagekomen worden en met excuses op excuses die niet meer geloofwaardig zijn. Het is erg frustrerend om voor en na een reis zoveel energie in zaken te moeten steken. Dit doet absoluut afbreuk aan het reisgenot en geeft een hele nare bijsmaak. Ik krijg op dit moment zelfs het gevoel niet serieus te worden genomen, ik heb zelf drie keer moeten aangeven dat de terug betaling nog niet geregeld was en een reactie op mijn opmerkingen blijft uit... Het vertrouwen in Sawadee is verdwenen. Ondanks de mooie reis, was dit de laatste reis die ik met Sawadee gemaakt heb. ... Lees meer

 • Algemeen 7
op 9 mei 2018 bestemming: Nicaragua, reisperiode: maart 2018

De reis was goed verzorgd op enkele bestemmingen na, die beter niet of korter bezocht hadden moeten worden. Nicaragua is authentieker dan Costa Rica en mede door een voortreffelijke reisleidster was dit een erg leuke reis.

Toch slechts een 4 gegeven, want Sawadee als organisatie verdient eigenlijk een 0. De reisleidster heeft nog gezorgd voor de 4 punten. Bij Sawadee wordt je veel te vaak op het verkeerde been gezet als je iets meer wilt dan het standaard pakketje. Ik bedoel daar dus bijvoorbeeld een betere plaats in het vliegtuig mee. Ik heb niet eerder zo'n stroeve organisatie als Sawadee meegemaakt. Alles moet je zelf uitzoeken en Šls men dan eindelijk iets moet doen, dan laat men je teveel betalen. Mensen, die wat minder ervaren zijn in dit soort reizen zullen het gewoon betalen, ik niet. Het komen dan wat slappe verontschuldigingen, maar in een stijl die niet geloofwaardig overkomt. Een klacht indienen bij de Manager Sales & Customer Operations is zinloos. Die dame is een ster in het uitlichten van de minst belangrijke punten van een klacht. Zij is het typische voorbeeld van een verkeerde persoon op zo'n belangrijke post. Gaat ook het gevecht met de klant aan en je kunt precies zien welke zinnen zij niet zelf heeft bedacht, dat zijn de copies and pastes uit de standaard antwoordbrieven.

Drie rezen met Sawadee gemaakt, twee daarvan leverden een klacht op. Met andere reisorganisaties heb ik dat nooit en ik heb nu tientallen landen bezocht.

 • Algemeen 4
op 24 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ / kleine sundaeilanden, reisperiode: juli 2017

Boven verwachting, was geheel zoals in de beschrijving, dolfijnen, varanen, schildpadden, prachtige routes gereden en wandelingen gemaakt, heerlijk!

 • Algemeen 10
op 12 oktober 2017 bestemming: KaapverdiŽ / Kaapverdie, reisperiode: april 2017

Een supercomplete reis waarbij je de minder toeristische eilanden bezoekt. Gevarieerd programma, leuke hotels en uniek verblijf in de krater van Fogo. De keuze voor kort of lang wandelen waren fijn.

 • Algemeen 9
op 3 oktober 2017 bestemming: Mexico, reisperiode: juli 2017

Het was een leuke en gevarieerde reis, met een goede mix van cultuur, geschiedenis, natuur, reisdagen en hoteldagen. We zagen museum, piramides, dieren, vogels, flamingos, steden EN zwembaden. En dat allemaal in een grote bus en met een leuke groep en een fijne reisleider.

 • Algemeen 10
op 3 oktober 2017 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2017

Professionele gids, goede overnachtingsplekken , en complete programma's.

 • Algemeen 10
op 3 oktober 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Geweldige reis.
Minpuntjes: Toch wel vaak gezamenlijk eten zonder dit te willen (enkele keer is wel leuk) en wisseling van reisleider.

 • Algemeen 8
op 1 oktober 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: augustus 2017

Een mooie en afwisselende reis.

 • Algemeen 8
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende