Nieuw bij African Travels: kleinschalige groepsreizen naar Madagaskar

Geschreven op 18 april 2019 door Femke

Madagaskar
Madagaskar
African Travels heeft een nieuwe bestemming toegevoegd aan haar reisaanbod: Madagaskar, 'de Afrikaanse parel'. Naar deze bestemming worden kleinschalige groepsreizen met een internationale groep aangeboden. Er is keuze uit twee thema's: Biodiversiteit van Madagaskar en Madagaskar Marine tour. Beide reizen hebben een reisduur van achttien dagen en vertrekken slechts eenmaal per jaar in het najaar.

Biodiversiteit van Madagaskar

Madagaskar heeft een unieke flora en fauna, weelderige vegetatie en fantastische land- en zeegezichten. Deze ontdek je tijdens de reis 'Biodiversiteit van Madagaskar'. Op het programma staan onder andere een bezoek aan het Andasibe-gebied, het Torotorofotsy regenwoud, Ranomafana en Andringitra National Park. Hoofdstad Antananarivo kan ook niet ontbreken. Zo krijg je een complete indruk van wat het land te bieden heeft. Dit is de perfecte reis voor de natuurliefhebber.

Madagascar Marine tour

Ben je liefhebber van de zee? De Madagascar Marine tour is dan ideaal voor jou. De reis is speciaal ontworpen voor liefhebbers van oceanen en richt zich op tropische koraalriffen, zeegrasvelden, uitgestrekte zandstranden en rotsachtige eilandjes, lagunes, mangroven en de open zee. Zo geniet je van de schoonheid en diversiteit van de onderwaterwereld. Uiteraard wordt ook het binnenland van Madagaskar bezocht zodat je de unieke en inheemse flora en fauna van het land niet hoeft te missen.

Nieuws