Askja staat op ScandinaviŽ XL

Geschreven op 14 oktober 2015 door Mans

Austnesfjord in Noorwegen
Austnesfjord in Noorwegen
Op de laatste dag van oktober begint de jaarlijkse Scandinavië XL beurs in 'De Loods' van Nijkerk. De Noordse landen worden hier in elke vorm gepresenteerd. Alles op het gebied van mode, interieurdesign, sieraden en de Scandinavische keuken kunnen op de beurs ontdekt worden. Ook dit jaar zijn er weer een handvol reisorganisaties te vinden, waaronder Askja.

Bij Askja staan rust en natuur centraal, precies waar Scandinavië om bekend staat. De reisorganisatie is begonnen als specialist voor IJsland maar heeft haar aanbod in de loop der jaren uitgebreid naar de rest van Scandinavië en Canada. Doordat Askja kleinschalig is kan het specialisme garanderen. De medewerkers weten alles over de landen en delen dit met veel passie en enthousiasme.

Op de Scandinavische beurs in Nijkerk spat dit enthousiasme ook zeker van Askja af. De reisexperts zijn zelf ook liefhebbers van Scandinavië en delen met plezier hun expertise. Ga eens in gesprek met een van de medewerkers van Askja. Door het persoonlijke contact kan de reisorganisatie jouw op maat gemaakte perfecte droomreis plannen.

Nieuws