Schrijf een ervaring over CanadaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen CanadaPLUS

Pagina 1 van 1 met 8 resultaten

op 3 juli 2019 bestemming: Canada, reisperiode: juni 2019

Waarschuwing:
Als u wilt reizen met CanadaPlus willen wij u waarschuwen voor het onderstaande nav onze ervaring met deze organisatie:
Ze kennen het loyaliteitsprogramma’s niet van verschillende vliegmaatschappijen (bijv Flying Blue), kopen te goedkope stoelen in die niet te upgraden zijn.
Verzuimen aan hun extra zorgplicht, en komen wensen van de klant niet na, geen enkele adviserende rol. Geen empathie voor de klant en streven geen klanttevredenheid na.
Onze case voorgelegd aan zowel Consumentenbond als Consuwijzer: hun conclusie is ook dat CanadaPlus geen klanttevredenheid nastreeft en zich onttrekt aan de extra zorgplicht naar de klant!
Voor ons een dozenschuiver in het boeken van reizen! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 juni 2019 bestemming: Canada / Britisch Colombia, reisperiode: juni 2019

Fantastische reis gehad. De reis moeiteloos aangepast aan onze wensen en in Canada was t allemaal prima geregeld,geen enkel probleem tegengekomen ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 28 augustus 2018 bestemming: Canada / rondreis, reisperiode: september 2018

2 weken voor aanvang van de reis, kregen wij een mailtje, dat er , anders dan aangekondigd, geen nederlands sprekende reisleiding tijdens onze reis zou zijn. als compensatie kregen wij, 2 reizigers, een gratis excursie aangeboden, die wij anders zelf geboekt zouden hebben. als een reisorganisator voor aanvang van de reis al zo goed zorgt, heb ik geen enkele bedenking hoe alles wordt geregeld, tijdens de reis. top hoor, dat canada plus, we vertrekken 9 september 2018!!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2017 bestemming: Canada / Toronto, reisperiode: juli 2017

Goede service, prima hotels en goede reisbeschrijving. Leuke tips voor onderweg. Vlot antwoord op mijn vragen per mail. Zullen zeker weer voor deze organisatie kiezen.

  • Algemeen 9
op 30 juni 2015 bestemming: Canada / Canada, reisperiode: juni 2015

Perfecte organisatie. Veelvoud aan highlights, een paar onvergetelijke momenten in onze reeds uitgebreide reiservaring

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 30 september 2013 bestemming: Canada / verschillende plaatsen, reisperiode: september 2013

Wij hebben goede ervaringen met Aeroglobe (CanadaPLUS en AmerikaPLUS). De door ons zelf uitgestippelde reis is door Aeroglobe uitstekend begeleid door het selecteren van de hotels die wij onderweg tegen zouden komen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 18 september 2013 bestemming: Canada / Rocky Mountains, reisperiode: september 2013

Aeroglobe (CanadaPLUS) heeft alles voor ons correct geregeld. KLM is uiteraard top als carrier. Ter plaatse had Aeroglobe een camper van Canadream voorzien, waarvan de kwaliteit minder was dan beloofd ( slecht bed, weinig dekens) . maar dit kan uiteraards toeval geweest zijn. Over Aeroglobe zelf , alleen maar positieve ervaringen

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 6 augustus 2013 bestemming: Canada / Vancouver Rondreis, reisperiode: juli 2013

Prima reis, goed georganiseerd. Voor ons de eerste keer in Canada, dus wel even wennen aan de afstanden die gereden werden. Alles klopte precies met de vouchers. Bij een vraag over de boottocht, de Inside Passage vanuit het noorden van Canada naar Vancouver Island, werd direct door Aeroglobe gereageerd. Ik denk niet dat ik dezelfde reis goedkoper had kunnen organiseren. Tip: vraag een kamer die rustig gelegen is, in sommige plaatsen zoals Vancouver, Jasper Banff en Victoria kan de kamer wat onrustig zijn, door het verkeer. Ik overweeg zeker een volgende reis, denk aan Zuid-Afrika, weer bij deze organisatie te reserveren.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1