Nieuwe groepsrondreis bij CanadaPLUS

Geschreven op 28 augustus 2015 door Christel

Skyline van Vancouver tijdens zonsondergang
Skyline van Vancouver tijdens zonsondergang
Reisorganisatie CanadaPLUS heeft een unieke en nieuwe reis gecreëerd, genaamd Western Canada & the Inside Passage. Gedurende deze reis leer je West-Canada in 17 dagen op een bijzondere wijze kennen. Je maakt kennis met de prachtige natuur, bruisende steden en ontdekt enkele highlights van West-Canada.

Programma Western Canada & The Inside Passage

Je begint de nieuwe reis Western Canada & The Inside Passage met een korte rondreis door West-Canada. Je krijgt bezienswaardigheden te zien, zoals de Canadian Rockies en oude gletsjers en de steden Calgary en Vancouver. Na afloop van de rondreis stap je aan boord van het cruiseschip Celebrity Infinity voor een geweldige cruise. Tijdens de cruise vaar je van de kust van British Colombia naar Alaska. Hierna vaar je door de bekende Inside Passage.

De rondreis voorafgaand aan de cruise duurt 8 dagen. Op de negende dag begint de cruise. De op een na laatste dag is vrij te besteden, waarna je terug keert naar huis. Mocht je je verblijf willen verlengen dan zijn hier ook mogelijkheden voor. Voor meer mogelijkheden of meer informatie kun je altijd bij het gespecialiseerde team van CanadaPLUS terecht.

Nieuws