Ervaringen Dagboek reizen

Pagina 1 van 1 met 11 resultaten

op 24 februari 2020 bestemming: Colombia / Cartagena en Bucaramanga, reisperiode: februari 2019

Januari 2020 besloten we om in februari naar Colombia te gaan. We maakten onze wensen kenbaar en binnen 3 weken had Dagboek Reizen onze reis geboekt. Alles was prima geregeld. Vooral mijn complimenten hoe snel er door Dagboek Reizen wordt gereageerd en gehandeld wordt. Een dag voor mijn terugreis raakte ik geblesseerd. Binnen 17 minuten reageerde Dagboek Reizen en binnen 1 uur(!!) kreeg ik de bevestiging dat er rolstoelbegeleiding was geregeld voor de terugreis. En dan ook nog zonder extra kosten. Klasse en onze volgende reis boeken we weer bij Dagboek Reizen.

  • Algemeen 10
op 20 september 2016 bestemming: Tanzania, reisperiode: februari 2015

Wij zijn in februari 2015 met Dagboek Reizen 3 weken naar Tanzania geweest (safari & Zanzibar) en hebben een fantastische, onvergetelijke reis gemaakt. Dagboek Reizen is kleinschalig en persoonlijk en heeft al onze wensen mogelijk gemaakt voor een fractie van de prijs van een Afrika specialist (Jambo). Wat ons bijzonder aansprak, was dat de reis helemaal op maat en naar onze zin is gemaakt (inclusief specifieke bijzondere accomodaties tijdens de safari). Echt een aanrader!

  • Algemeen 10




op 16 januari 2015 bestemming: BraziliŽ / Divers, reisperiode: december 2014

Fons Saskia Tim en Wing, 20-12-14 3 weken Brasil. Een geweldige reis, alles perfect geregeld, ook toen er even een nachtje langer ergens gebleven moest worden, 9 x gevlogen in Brasil alles liep gesmeerd.Dagboek reizen wij komen zeker bij jullie terug !! Tchau.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 8 september 2014 bestemming: Guatemala / Antigua, reisperiode: juli 2014

We hebben een fantastische rondreis in Latijns Amerika gemaakt met Dagboek Reizen. Gedurende een maand reisden we met ons vieren van de oude hoofdstad van Guatemala Antigua naar een zalig eilandje bovenin Yucatan, Mexico (Isla Holbox). Een schitterende ervaring in alle opzichten. De reis was met kennis en aandacht samengesteld en dat merkten we. De flow was prima, veel afwisseling, goed ritme. Het vervoer was goed, de hotels (9 x) allemaal aangenaam en de excursies zeer de moeite waard. De uitgebreide reisbeschrijving met achtergronden over de te bezoeken plaatsen en tips rond restaurants en excursies was heel handig. Ook de begeleiding / contact onderweg verliep efficiŽnt. Pluim voor Dagboek reizen! Van harte aanbevolen...

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 augustus 2014 bestemming: Vietnam / Hong Kong, reisperiode: juli 2014

Heel mooie, leuke, gezellige en leerrijke reis gehad. Accommodatie, vervoer ter plaatse, de gidsen en de uitstappen waren perfect georganiseerd door reislust (dagboek reizen).

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 augustus 2014 bestemming: Cambodja / Hanoi e.a., reisperiode: juli 2014

Zeer persoonlijke en professionele reisorganisatie met veel kennis van het gebied. Goede mix van advies en eigen inbreng. Ondanks ingewikkelde reis door 5 landen met veel vluchten, klopte alles. Een geannuleerde vlucht van Cambodja naar Thailand werd zonder problemen omgeboekt. Professionele en prettige gidsen. Eigenlijk geen negatieve ervaringen gehad. 2 jaar geleden ook al via Dagboekreizen naar BraziliŽ geweest. Ook helemaal super georganiseerd!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 april 2013 bestemming: India / Delhi, reisperiode: januari 2012

In 2012 met reislust naar noord india geweest,en als positief ervaren!
Cijfer:9 is op zijn plaats!!!
Wil nu naar zuid india,en reislust mag dit regelen!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 maart 2012 bestemming: India / rondreis Zuid-India, reisperiode: februari 2012

We hebben alleen maar positive ervaringen met Reislust en geven graag infomatie over onze reis naar India.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 februari 2012 bestemming: India / (rondreis), reisperiode: januari 2012

Via reislust heb ik een reis van 14 dagen gemaakt door India.

Deze begon in Delhi en ging naar Varanasi, Khajuraho, Orccha, Agra, Jaipur en eindigde weer in Delhi.

Het plannen van deze reis ging erg soepel. Via reislust kon ik precies aangegeven waar ik heen wilde en hoelang. Reislust bood verschillende opties aan, ook verschillende vliegtickets. Na verschillende mail contacten, kon de reis worden vastgelegd en worden betaald. Dit ging allemaal erg goed. We werden goed op de hoogte gehouden van de betaling, de reis en eventuele wijzigingen.

De prijs/kwaliteitsverhouding was erg goed!

De hotels waren goed (goede locaties en mooie hotels).
Het reizen per privť chauffeur is een aanrader! Elke keer werden we netjes opgehaald door een (meestal Engels sprekende) chauffeur + gids (die spraken altijd goed Engels).

Alles was perfect geregeld, van het reizen, tot het inchecken in de hotels tot de excursies aan toe.

Reislust heeft onze reis extra aangenaam gemaakt, want met een gerust hart op reis gaan, bevorderd het genot van ervaring!

De volgende grote reis, boek ik zeker weer via Reislust!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 november 2011 bestemming: India / rondreis, reisperiode: oktober 2011

Onze ervaring is teleurstellend: Reislust heeft het over comfortabele hotels en "superior category" maar de hotels waar wij werden ondergebracht voldeden aantal malen volstrekt niet aan deze norm. Vooral de hygiŽne liet zeer te wensen over.

Nadat wij hierover ter plekke klaagden kwam men wel met goede hotels, maar moeten klagen om te krijgen waarvoor je geboekt hebt is absoluut niet prettig. Geen aanrader dus!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 6
op 5 november 2010 bestemming: India, reisperiode: oktober 2010

Negatieve ervaringen: Organisatie in India was niet goed, er werd samengewerkt met Hitours, en we hadden geen vast aanspreekpunt, elke stad kregen we een nieuwe guide. Toen dus het probleem ontstond dat we gratis ontbijt ergens zouden hebben(wat in ons pakket aangegeven was) en het hotel opeens om geld vroeg kon Hitours ons niet helpen.

Positieve Ervaringen:
Organisatie in Nepal was Perfect, Royal Mountains verzorgde een tourleader voor ons waar we altijd terecht konden en het maakte de reis tot een zeer goede ervaring

Reislust zelf reageert altijd correct en snel op vragen en problemen, aan het einde van mijn reis had ik problemen met een visum en kon ik India niet in, Reislust heeft toen meteen voor mij een eerdere reis geboekt om het probleem op te lossen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 7
  • 1