Schrijf een ervaring over Iki Travels en maak kans op mooie prijzen!

iki Travels bestaat 10 jaar

Geschreven op 7 januari 2020 door Anique

Het personeel van iki Travels
Het personeel van iki Travels
iki Travels bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren ze uitgebreid. Vanwege dit speciale jubileum zijn er voor alle bestemmingen jubileumreizen geselecteerd. Bij deze reizen wordt een cadeautje gegeven. De jubileum reizen gaan naar Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Vietnam en Cambodja en tot slot Sri Lanka.

 

iki Travels is in 2010 opgericht door Marco Bergschneider en Ko Vermue. Beide reisgekken die met hun voorliefde voor reizen deze reisorganisatie hebben opgericht, nadat ze na diverse directiefuncties weer zin hadden om terug te keren naar de basis. Er is destijds voor de naam 'iki Travels' gekozen omdat het een naam moest zijn die makkelijk te onthouden en te spellen was. Het woord 'iki' betekent in het Japans moedig, spontaan en origineel. Dit is weer wat overeenkomt wat ze bij iki Travels nastreven. 

 

Bij iki travels zijn ze continu bezig met het verbeteren en innoveren van de reizen. Zo zijn ze op het moment bezig met een speciaal label, namelijk het 'iki Excellent label'. Dit is er speciaal voor mensen die wat meer luxe willen op reis. Daarnaast worden ook steeds meer nieuwe landen aangeboden in Azië.