Schrijf een ervaring over Iki Travels en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe reizen bij iki Travels

Geschreven op 19 september 2019 door Anique

Een tempel in Taiwan
Een tempel in Taiwan
iki Travels heeft diverse nieuwe voorbeeldreizen opgenomen in het aanbod. Deze reizen zijn zo te boeken zoals ze op de website staan, maar zijn ook geheel naar wens aan te passen. De nieuwe reizen hebben als bestemmingen Taiwan, Zuid-Korea en Noord-Vietnam. 

De eerste nieuwe rondreis is de 'Taiwan natuur rondreis' van 18 dagen. Tijdens deze reis staat zoals de naam al doet vermoeden de natuur van dit land centraal. Je bezoekt het mooiste meer van Taiwan, Sun Moon Lake, bezoekt de warmwaterbronnen van Zhiben en brengt een bezoek aan Taroko National Park. 

Een andere nieuwe rondreis is de 'Familiereis Zuid-Korea' van 17 dagen. Je maakt hierbij kennis met de levendige hoofdstad Seoul, de theevelden van Boseong, de havenstad Yeosu en het subtropische eiland Jeju.

De laatste nieuwe voorbeeldreis is de reis 'Golfen in Noord-Vietnam' van 5 dagen. Golf is een erg populaire sport in Vietnam, er zijn zo'n 40 golfbanen in het land en dit aantal groeit nog ieder jaar. Tijdens deze reis bezoek je twee verschillende golfclubs in Hanoi en Halong. Deze reis kan als bouwsteen bijvoorbeeld bijgeboekt worden als aanvulling op een reis door Vietnam, maar is ook los te boeken.