Nieuwe autoreis naar Zuid-Schotland bij Kaipara Reizen

Geschreven op 27 augustus 2019 door Anique

The Isle of Arran in het zuiden van Schotland
The Isle of Arran in het zuiden van Schotland
Kaipara Reizen heeft een nieuwe luxe autoreis in het aanbod. Dit keer is de bestemming het prachtige zuiden van Schotland. Dit is een bestemming die minder bekend is dan de Highlands & Islands, maar zeker niet minder mooi. De reis duurt in totaal 11 dagen.

Het zuiden van Schotland wordt gekenmerkt door de groene en grote heuvels, het ruige landschap en leuke weggetjes. Ook kom je er prachtige baaien en leuke stadjes tegen. Liefhebbers van kastelen, oude landerijen en steencirkels zitten hier ook goed. Wist je bovendien dat er een aangenaam klimaat heerst in dit gebied? Daardoor zijn er veel beroemde tuinen en parken te vinden met een grote veelzijdigheid aan flora.

De reis brengt je onder andere langs Glasgow, Melrose en The Borders, Galloway, The Rhins en je eindigt de reis op het mooie Isle of Arran. Dit eiland wordt ook wel 'Scotland in Miniature' genoemd. Je verblijft in een luxe resort, vanuit waar je het mooie eiland kan ontdekken. De gehele reis verblijf je in accommodaties van zeer goede kwaliteit. Zo verblijf je in klassieke hotels en landhuizen. De reis is zowel te boeken met vlucht en huurauto als met eigen vervoer.Nieuws