Schrijf een ervaring over Namasté Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Namasté Reizen

Pagina 1 van 2 met 14 resultaten

op 19 juli 2019 bestemming: Indonesië / Bali en Flores, reisperiode: juni 2019

Namaste heeft onze reis tot in de puntjes geregeld. We hadden net ons huwelijk achter de rug en waren moe van al het georganiseer. Nuamaste heeft ons allen uit handen genomen. Vanaf aankomst hebben wij geen seconde hoeven nadenken over de planning. De chauffeurs waren altijd stipt op tijd (soms zelfs te vroeg!) en de informatievoorziening was erg goed. Het contact met de reisorganisatie in Indonesië was ook perfect. Ze hebben twee keer actief contact gezocht om te checken hoe onze reis beviel. Erg prettig. De communicatie met namaste zelf was ook goed. Al met al zou ik het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 mei 2019 bestemming: India / Tamil Nadu-Karnataka-Keralaarn, reisperiode: maart 2019

Zuid-Indië was voor ons een fijne reis. Prima afwisseling tussen cultuur en natuur. Heel goede verblijven met een fijne afwisseling tussen kleinschalige hotels en luxueuze verblijven. Een vlotte organisatie vanuit Nederland en goede opvolging van het verloop tijdens de reis door de Indische reisorganisatie.
Door het reizen met chauffeur leer je ook veel over het land. Wij vonden het zalig om 's avonds een riksja te nemen en wat door de stad te wandelen of gewoon in de buurt van het hotel door de straten te lopen. Dixon, onze chauffeur, vertelde dan welke kant we best uitgingen en wat er te zien was. Voor de gelukkigen die nog vertrekken: vraag in Kochi aan je chauffeur om de dag vooraf al tickets te halen voor de Katakali-voorstelling. Dixon regelde voor ons plaatsen op de eerste rij! Prachtig!
Wij hadden bij de uitgestippelde reis een stop in Mysore toegevoegd waar één avond per week het paleis 's avonds verlicht wordt. Prachtig!! De trip met de houseboat hebben we vervangen door een kortere trip met een motorboot Voor de overnachting regelde Namasté voor ons een zalige homestay op Esmerald Isle!
Dank je Namasté voor deze goed georganiseerde reis. Als we nog eens naar het Oosten reizen mogen jullie ons terug verwachten! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 10 februari 2019 bestemming: Filipijnen / Manilla, reisperiode: januari 2019

Met onze twee adoptie jongens naar hun geboorteland Filipijnen geweest om hun biologische moeders te ontmoeten en de schoonheid van het land te zien. De gehele reis zoals vlucht, hotels, auto met chauffeur enz. is door Namaste perfect geregeld. Alles is gebeurd zoals afgesproken. Zeker met zo´n emotionele reis is het van groot belang dat alles klopt. Een heel groot compliment voor Namaste. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: India / Kerala, reisperiode: oktober 2018

Voor mij de absolute nr 1 reisorganisatie voor Azië! Dit is mijn 3e rondreis via Namasté en weer is alles tot in de puntjes geregeld. Ook de samenwerking met de lokale agentschap zijn wij (mijn zus en ik) erg over te spreken. Evelien heeft een stop-over geregeld voor ons in Dubai en dat was een mooie afsluiter van onze gevarieerde reis. Tot de volgende Azië bestemming Namasté!

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2018 bestemming: Vietnam / Noord naar zuid, reisperiode: juli 2018

Vietnam is een prachtig land! De begeleiding en tips tijdens het samenstellen en boeken van onze reis, zijn zonder meer goed en waardevol te noemen. Ter plaatse (van Hanoi t/m Saigon) prima chauffeurs en Engelstalige gidsen. Namasté hebben wij ervaren als flexibel, servicegericht met ook daar een goede bereikbaarheid d.m.v. lokale (betrouwbare) partners (Discover East). Afspraak is afspraak in Nederland, maar ook daar ter plekke. Wij zijn buitengewoon tevreden, met dank aan Elsbeth en Evelien!

  • Algemeen 10
op 11 februari 2018 bestemming: Sri Lanka / rondtour, reisperiode: december 2017

Perfecte samenstelling en persoonlijk inlevingsgevoel zorgden voor een schitterende vakantiebeleving. Dit was de 3e keer dat er door de familie samen met Namasté Reizen een reis werd uitgestippeld met de meest uiteenlopende excursies er in verwerkt door het hele land. De laatste keer reisde ik als vrouw alleen en ik voelde me overal veilig en werd goed verzorgd.

  • Algemeen 10
op 15 november 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2017

We hebben vooraf onze vanuit onze eigen wensen ons eigen pakket samen kunnen stellen. Hierin was een mooie afwisseling tussen Natuur, Cultuur en Strand. Vragen werden altijd binnen een werkdag beantwoord. Vanaf het begin was de begeleiding persoonlijk en dit was ter plaatse terug te zien in de gekozen accomodaties. De Chauffeur (Marcel) heeft ons tijdens de reis veel kunnen vertellen over de natuur en cultuur van het land. Al met al een top ervaring!

  • Algemeen 10
op 25 juni 2017 bestemming: Sri Lanka / Habarana, Trincomalee, Batticaola, Gal Oya, Yala, Tangalle, reisperiode: mei 2017

Onvergetelijke vakantie met familie. Luipaarden gezien, was een hoogtepunt. En de dolfijnen. Mooie hotels. Niet te groot. Goede balans tussen cultuur, natuur en strand. Chauffeur Marcus was heel aardig en had veel kennis en kon deze duidelijk overbrengen. Wandeling in Galle viel ons wat tegen. Verder was alles gewoon goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 24 november 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2016

Alles was op en top geregeld. Contact bij Namaste verliep goed. Goede gids/chauffeur, mooie accommodaties. Cinnamon Wild vonden we geweldig, mooie huisjes aan de rand van het Yala National Park. Ella is een mooi plaatsje en de treinreis mag je niet missen. St. Andrews in Nuwara Eliya ook een mooi hotel, koloniaal. Safari naar dolfijnen viel tegen. Periode was niet goed. Geen dolfijnen gezien. We zijn zelf met de tuk tuk naar de tempel in Trincomalee geweest, een aanrader. Chaaya Blu is een goed hotel in Trincomalee, direct aan het strand.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2016 bestemming: Myanmar / Rondrris, reisperiode: oktober 2016

Alles was perfect geregeld en de reis was net even anders dan andere aanbieders

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • Volgende