Ervaringen Namasté Reizen

AsiaDirect
9,3
op basis van 82 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 269 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,1
op basis van 76 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 17 resultaten

op 24 maart 2020 bestemming: India / Rajasthan, Delhi, Agra, reisperiode: februari 2020

Wat een prachtige, bijzondere, geweldige reis! Ik vond het erg spannend om naar India te gaan, ik was vooral bang voor de viezigheid.

En ja, India was vies haha. Maar wat hadden we een heerlijke hotels!!!! Die waren echt een rustpunt. In vrijwel alle hotels heb ik me een prinses gevoeld, ik heb op en top genoten!

Speciale complimenten voor Vivaana, wat een pareltje!!!! Dit vond ik echt het allerleukste hotel, ik had er wel 4 dagen willen blijven. Onze kamer was prachtig, ik heb daar een super leuke kookworkshop gehad, de massage was heerlijk en het belangrijkste: het personeel was zo enthousiast om ons te ontmoeten, zo lief en geinteresseerd... ik denk er met heel veel plezier aan terug!

Alles vanuit jullie was top geregeld! Wat een super auto, zo luxe!! Met wifi, geweldig! Onze chauffeur was ook super.

Al met al hebben jullie mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik ben super tevreden over jullie, bedankt voor het meedenken en het kiezen van deze heerlijke hotels!

Volgend jaar (afhankelijk van Corona uiteraard) willen we naar China en dan kiezen we zeker weer voor jullie! En ik wil toch ook nog terug naar Zuid India, uiteraard ook met jullie dan.

India you love it or you hate it.... jullie hebben ervoor gezorgd dat het bij mij I love it is!

Heel erg bedankt!

Groetjes Saskia en Jeroen

  • Algemeen 10
op 23 maart 2020 bestemming: India / Zuid India, reisperiode: maart 2020

We zijn net terug van onze reis door Zuid-India (georgansieerd door Namaste) en aansluitend prive bezoeken in Sri lanka. We zijn vervroegd teruggereisd in een bijzondere tijd in de wereld, als gevolg van het Corona virus. Alle complimenten voor de reisorganisatie Namaste!. We hebben door de jaren heen veel gereisd, met veel verschillende organisaties. Namaste verdient een groot compliment. Ze verstaat de kunst om naar de klantwens te luisteren, alles op maat te regelen waarbij ze zelf ongemerkt op de achtergond zijn en het voor ons als klant voelt alsof dit alles gewoon allemaal van zelf zo soepel verloopt. Dit geldt voor zowel de prachtige rondreis in Zuid India, alsook de wijze waarop ze hebben gezorgd dat we onbezorgd vroegtijdig terug konden reizen naar Nederland.

  • Algemeen 10




op 22 september 2019 bestemming: Japan, reisperiode: juli 2019

De reis was tot in de puntjes verzorgd en alle onze wensen zijn zeer adequaat verwerkt. We zouden werkelijk niet weten wat er beter zou moeten. Ook waren alle contacten zeer prettig. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Indonesië / Bali en Flores, reisperiode: juni 2019

Namaste heeft onze reis tot in de puntjes geregeld. We hadden net ons huwelijk achter de rug en waren moe van al het georganiseer. Nuamaste heeft ons allen uit handen genomen. Vanaf aankomst hebben wij geen seconde hoeven nadenken over de planning. De chauffeurs waren altijd stipt op tijd (soms zelfs te vroeg!) en de informatievoorziening was erg goed. Het contact met de reisorganisatie in Indonesië was ook perfect. Ze hebben twee keer actief contact gezocht om te checken hoe onze reis beviel. Erg prettig. De communicatie met namaste zelf was ook goed. Al met al zou ik het iedereen aanraden!

  • Algemeen 9
op 5 mei 2019 bestemming: India / Tamil Nadu-Karnataka-Keralaarn, reisperiode: maart 2019

Zuid-Indië was voor ons een fijne reis. Prima afwisseling tussen cultuur en natuur. Heel goede verblijven met een fijne afwisseling tussen kleinschalige hotels en luxueuze verblijven. Een vlotte organisatie vanuit Nederland en goede opvolging van het verloop tijdens de reis door de Indische reisorganisatie.
Door het reizen met chauffeur leer je ook veel over het land. Wij vonden het zalig om 's avonds een riksja te nemen en wat door de stad te wandelen of gewoon in de buurt van het hotel door de straten te lopen. Dixon, onze chauffeur, vertelde dan welke kant we best uitgingen en wat er te zien was. Voor de gelukkigen die nog vertrekken: vraag in Kochi aan je chauffeur om de dag vooraf al tickets te halen voor de Katakali-voorstelling. Dixon regelde voor ons plaatsen op de eerste rij! Prachtig!
Wij hadden bij de uitgestippelde reis een stop in Mysore toegevoegd waar één avond per week het paleis 's avonds verlicht wordt. Prachtig!! De trip met de houseboat hebben we vervangen door een kortere trip met een motorboot Voor de overnachting regelde Namasté voor ons een zalige homestay op Esmerald Isle!
Dank je Namasté voor deze goed georganiseerde reis. Als we nog eens naar het Oosten reizen mogen jullie ons terug verwachten!

  • Algemeen 10
op 10 februari 2019 bestemming: Filipijnen / Manilla, reisperiode: januari 2019

Met onze twee adoptie jongens naar hun geboorteland Filipijnen geweest om hun biologische moeders te ontmoeten en de schoonheid van het land te zien. De gehele reis zoals vlucht, hotels, auto met chauffeur enz. is door Namaste perfect geregeld. Alles is gebeurd zoals afgesproken. Zeker met zo´n emotionele reis is het van groot belang dat alles klopt. Een heel groot compliment voor Namaste.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2018 bestemming: India / Kerala, reisperiode: oktober 2018

Voor mij de absolute nr 1 reisorganisatie voor Azië! Dit is mijn 3e rondreis via Namasté en weer is alles tot in de puntjes geregeld. Ook de samenwerking met de lokale agentschap zijn wij (mijn zus en ik) erg over te spreken. Evelien heeft een stop-over geregeld voor ons in Dubai en dat was een mooie afsluiter van onze gevarieerde reis. Tot de volgende Azië bestemming Namasté!

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2018 bestemming: Vietnam / Noord naar zuid, reisperiode: juli 2018

Vietnam is een prachtig land! De begeleiding en tips tijdens het samenstellen en boeken van onze reis, zijn zonder meer goed en waardevol te noemen. Ter plaatse (van Hanoi t/m Saigon) prima chauffeurs en Engelstalige gidsen. Namasté hebben wij ervaren als flexibel, servicegericht met ook daar een goede bereikbaarheid d.m.v. lokale (betrouwbare) partners (Discover East). Afspraak is afspraak in Nederland, maar ook daar ter plekke. Wij zijn buitengewoon tevreden, met dank aan Elsbeth en Evelien!

  • Algemeen 10
op 11 februari 2018 bestemming: Sri Lanka / rondtour, reisperiode: december 2017

Perfecte samenstelling en persoonlijk inlevingsgevoel zorgden voor een schitterende vakantiebeleving. Dit was de 3e keer dat er door de familie samen met Namasté Reizen een reis werd uitgestippeld met de meest uiteenlopende excursies er in verwerkt door het hele land. De laatste keer reisde ik als vrouw alleen en ik voelde me overal veilig en werd goed verzorgd.

  • Algemeen 10
op 15 november 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2017

We hebben vooraf onze vanuit onze eigen wensen ons eigen pakket samen kunnen stellen. Hierin was een mooie afwisseling tussen Natuur, Cultuur en Strand. Vragen werden altijd binnen een werkdag beantwoord. Vanaf het begin was de begeleiding persoonlijk en dit was ter plaatse terug te zien in de gekozen accomodaties. De Chauffeur (Marcel) heeft ons tijdens de reis veel kunnen vertellen over de natuur en cultuur van het land. Al met al een top ervaring!

  • Algemeen 10
op 25 juni 2017 bestemming: Sri Lanka / Habarana, Trincomalee, Batticaola, Gal Oya, Yala, Tangalle, reisperiode: mei 2017

Onvergetelijke vakantie met familie. Luipaarden gezien, was een hoogtepunt. En de dolfijnen. Mooie hotels. Niet te groot. Goede balans tussen cultuur, natuur en strand. Chauffeur Marcus was heel aardig en had veel kennis en kon deze duidelijk overbrengen. Wandeling in Galle viel ons wat tegen. Verder was alles gewoon goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 24 november 2016 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2016

Alles was op en top geregeld. Contact bij Namaste verliep goed. Goede gids/chauffeur, mooie accommodaties. Cinnamon Wild vonden we geweldig, mooie huisjes aan de rand van het Yala National Park. Ella is een mooi plaatsje en de treinreis mag je niet missen. St. Andrews in Nuwara Eliya ook een mooi hotel, koloniaal. Safari naar dolfijnen viel tegen. Periode was niet goed. Geen dolfijnen gezien. We zijn zelf met de tuk tuk naar de tempel in Trincomalee geweest, een aanrader. Chaaya Blu is een goed hotel in Trincomalee, direct aan het strand.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2016 bestemming: Myanmar / Rondrris, reisperiode: oktober 2016

Alles was perfect geregeld en de reis was net even anders dan andere aanbieders

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2016 bestemming: Myanmar / Rondrris, reisperiode: oktober 2016

Alles was perfect geregeld en de reis was net even anders dan andere aanbieders

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2016 bestemming: India / Rondreis Rajastan , Agra en Varanasi, reisperiode: augustus 2016

Alles buitengewoon goed georganiseerd. Prachtige heritage hotels, zeer goede service van reisbureau vooraf. Prettig afstemmen.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2011 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: april 2011

Hebben voor de tweede keer een reis geboekt via Namasté Reizen. Houden graag van prive reizen en deze reis is ons uitstekend bevallen. Helaas wisselde door omstandigheden de chauffeur 3 maal, maar des ondanks een prima reis gehad. Beslist geen strand vakantie maar een cultuur verblijf van 23 dagen. Bijna alles inclusief en de prijs ligt gemiddels een paar honderd € boven een groepsreis.Vorig jaar Birma(Myamar) gedaan en ook die was uitstekend.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 juli 2009 bestemming: India, reisperiode: september 2008

De organisatie en de reis van Namasté Reizen waren goed verzorgd.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1