Namasté Reizen organiseert workshop fotografie

Geschreven op 16 oktober 2015 door Christel

Workshop fotografie op 18 oktober
Workshop fotografie op 18 oktober
De reisorganisatie Namasté Reizen is een specialist op het gebied van reizen naar Azië. Namasté Reizen verzorgt reizen naar onder andere India, Thailand en Nepal. Om reizigers meer reisinspiratie en een leuke ervaring te bieden organiseert de reisorganisatie leuke evenementen, zoals kookworkshops of lezingen. In dit najaar zijn er ook verschillende evenementen waar jij aan kunt deelnemen, waaronder een workshop fotografie.

Workshop fotografie

Op zondag 18 oktober vindt er een workshop fotografie plaats op het hoofdkantoor van Namasté Reizen in Delft. Deze workshop wordt gegeven door de professionele fotograaf Hans Kruse. De workshop duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur. De allereerste anderhalf uur krijg je les en tips voor mooiere vakantiefoto's en hierna ga je in de praktijk oefenen met het maken van foto's. Het minimaal aantal deelnemers voor de workshop is 6 en het maximale aantal is 12 deelnemers. Na afloop kun je genieten van een lekker drankje en een hapje op het kantoor van Namasté Reizen.

Behalve de workshop vinden er dit jaar nog meer MEET&GREET evenementen plaats: een lezing over Myanmar, een bezoek aan het Indian Film Festival in Delft op 31 oktober en een wandeling door China Town in Antwerpen op 28 november. Meer informatie over de evenementen en aanmelden is te vinden op de website van Namasté Reizen.

Nieuws