Schrijf een ervaring over Shoestring en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Shoestring

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 17 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 6 met 59 resultaten

op 15 november 2019 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Prijs van vliegreis die geboekt was werd verhoogd. Daarna bleek na een week dat de geboekte kamer alleen niet kon. Uiteindelijk de trip gecanceld, iets waar ik ontzettend van baal

  • Algemeen 10
op 3 november 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: december 2018

Al 2 keer is mijn (groeps)reis geannuleerd, omdat Shoestring niet voldoende stoelen op het vliegtuig had geboekt, waardoor mensen die een optie hadden genomen, niet meer mee konden met de vlucht, met als gevolg dat de reizen niet doorgingen.
Ik raad niemand aan om bij Shoestring te boeken. Want 1 teleurstelling dat een reis niet doorgaat, tot daar aan toe. Maar 2 reizen die niet doorgaan, dat is gewoon schandalig.
Helaas waren soortgelijke reizen bij andere organisaties volgeboekt op het moment dat ik te horen kreeg dat de reizen bij Shoestring niet doorgingen. Weer een jaar wachten dus om mijn eerste verre reis te maken. Maar bij Shoestring zal ik deze reis zeker niet boeken.

  • Algemeen 1




op 1 april 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Ik reis in juli naar Costa Rica, maar de service vooraf vind ik al top! Telefonisch fijn en verder geholpen. Complimenten ook aan Annemarie.
dank voor de service, en ik kijk uit naar mijn reis.

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2018 bestemming: India, reisperiode: januari 2018

Wat een heerlijke reis.
Keshah was een geweldige reisleider die (wij waren toevallig met 5 vrouwen) ťťn van ons werd Een ontzettende fijne vent die ons zoveel vertelde over het Indiase leven en ook ons meenam naar dingen die niet direct op het programma stonden .
Peryar jungle viel wat tegen Leek op een bos Jungle in Thailand of bv Costa Rica is zoveel mooier.
Ik wilde heel graag naar Auroville en daar zijn we ook geweest (begrijp niet dat dit niet vermeld wordt bij de reisbeschrijving want had bijna niet geboekt omdat ik dacht dat we er niet naar toe zouden gaan )
Fijne onderkomens gehad . Heerlijke relaxed reis en geen ellenlange busritten Die werden in ieder geval aangenaam gemaakt door de verhalen van Keshah. Wat we allemaal niets vonden is de riksha tocht door Madurai. genant om je als decadente Nederlander je te laten rijden in de verstikkende hitte door een hardwerkende chauffeur zonder schoenen Had hem liever zo het geld gegeven

  • Algemeen 10
op 15 juni 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2018

Reis geboekt naar Sri Lanka met Emirates. Specifiek met Emirates ivm vluvhttijden en Airbus 380. Reis was zoín 300 euro duurder dan met andere vliegmaatschappijen via andere aanbieders maar ok. Aanbetaald. Komen we er nu zelf achter dat ze geswitched zijn naar Etihad....
Slechte overstaptijden. Andere service... geen Airbus.
Shoestring vind dat ze dit zonder info aan de boeker zelf mogen aanpassen.
Wij hebben laten weten hier niet mee akkoord te gaan.
Asociaaal aanbod van shoestring. Bijbetalen p.p of annuleren.....
annuleren kost 50%. Dus bedenk of je wel bij shoestring wilt boeken.
Wij nooit meer

  • Algemeen 1
op 22 december 2017 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: november 2017

Slechte service, slechte informatie voorafgaand, slecht bereikbaar en na de klacht geven ze niet thuis.

  • Algemeen 1
op 21 september 2017 bestemming: BraziliŽ, reisperiode: september 2017

De reis was 15 dagen. Er gaat veel tijd verloren met het reizen binnen BraziliŽ. Omdat je geen excursies wil missen kom je wel wat tijd te kort om tussendoor uit te rusten. Maar misschien hadden we het ook iets te gezellig onderling. En gingen nooit vroeg slapen. Maar moeste wel weer vroeg op.Het zou fijn zijn als deze reis een extra dag on Rio zou hebben en nog een extra dag strand voor vertrek. We waren best moe. Verder... Alline was geweldig. We konden volledig op haar vertrouwen. Wat een leuk mens. We hadden veel geluk met het weer en de sfeer in de groep. Alle excursies waren geweldig om te doen. En we hadden steeds weer moeite met afscheid nemen van elke lokatie. Zo veel moois! Ik ben nu een paar dagen thuis en heb heimwee naar dit land. De mensen. De steden. De natuur. De kleuren. De kust. De samba. De groep. Alles... Ik MOET terug!

Heel snel sparen dus...
*mijn duurste trip tot nu toe.. 😊

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: januari 2017

Een zeer gevarieerde kennismaking met Zuid India begeleid door een geweldige tourleader die ons enorm heeft laten genieten en kennis laten maken met de mensen en hun gewoontes, de uitbundige natuur en overweldigende cultuur. Met meer dan genoeg tijd over om zelf invulling te geven aan de vakantie. De Shoestring formule (hotels en transport uitstekend geregeld, genoeg aanbod van optionele excursies) is ons tot nu toe bijzonder goed bevallen, we zullen zeker nog met hen op stap gaan.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: januari 2016

Fantastische rondreis met een super reisleidster die heel veel extra deed!!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: oktober 2017

Prachtige reizen met Shoestring gemaakt. Ik ben ietwat allergisch voor reisorganisaties die aangeven in luxe hotels te verblijven. Niets mis mee maar vond het veel leuker om in India kleine Indiaase hotelletjes te betrekken waar niet alles goed is georganiseerd. Vind dan toch dat ik meer onder de bevolking ben. Dat is ook wel wat bij Shoestring hoort in mijn optie Ook mooiere onderkomens gehad en dat is dan ook weer lekker. Nu ook weer 2 reizen naar AziŽ geboekt met Shoestring. Zin in en fijn dat het betaalbare reizen zijn

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende