Schrijf een ervaring over Shoestring en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Shoestring

Pagina 1 van 6 met 56 resultaten

op 16 augustus 2018 bestemming: India, reisperiode: januari 2018

Wat een heerlijke reis.
Keshah was een geweldige reisleider die (wij waren toevallig met 5 vrouwen) ťťn van ons werd Een ontzettende fijne vent die ons zoveel vertelde over het Indiase leven en ook ons meenam naar dingen die niet direct op het programma stonden .
Peryar jungle viel wat tegen Leek op een bos Jungle in Thailand of bv Costa Rica is zoveel mooier.
Ik wilde heel graag naar Auroville en daar zijn we ook geweest (begrijp niet dat dit niet vermeld wordt bij de reisbeschrijving want had bijna niet geboekt omdat ik dacht dat we er niet naar toe zouden gaan )
Fijne onderkomens gehad . Heerlijke relaxed reis en geen ellenlange busritten Die werden in ieder geval aangenaam gemaakt door de verhalen van Keshah. Wat we allemaal niets vonden is de riksha tocht door Madurai. genant om je als decadente Nederlander je te laten rijden in de verstikkende hitte door een hardwerkende chauffeur zonder schoenen Had hem liever zo het geld gegeven ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 15 juni 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2018

Reis geboekt naar Sri Lanka met Emirates. Specifiek met Emirates ivm vluvhttijden en Airbus 380. Reis was zoín 300 euro duurder dan met andere vliegmaatschappijen via andere aanbieders maar ok. Aanbetaald. Komen we er nu zelf achter dat ze geswitched zijn naar Etihad....
Slechte overstaptijden. Andere service... geen Airbus.
Shoestring vind dat ze dit zonder info aan de boeker zelf mogen aanpassen.
Wij hebben laten weten hier niet mee akkoord te gaan.
Asociaaal aanbod van shoestring. Bijbetalen p.p of annuleren.....
annuleren kost 50%. Dus bedenk of je wel bij shoestring wilt boeken.
Wij nooit meer ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 22 december 2017 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: november 2017

Slechte service, slechte informatie voorafgaand, slecht bereikbaar en na de klacht geven ze niet thuis. ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 21 september 2017 bestemming: BraziliŽ, reisperiode: september 2017

De reis was 15 dagen. Er gaat veel tijd verloren met het reizen binnen BraziliŽ. Omdat je geen excursies wil missen kom je wel wat tijd te kort om tussendoor uit te rusten. Maar misschien hadden we het ook iets te gezellig onderling. En gingen nooit vroeg slapen. Maar moeste wel weer vroeg op.Het zou fijn zijn als deze reis een extra dag on Rio zou hebben en nog een extra dag strand voor vertrek. We waren best moe. Verder... Alline was geweldig. We konden volledig op haar vertrouwen. Wat een leuk mens. We hadden veel geluk met het weer en de sfeer in de groep. Alle excursies waren geweldig om te doen. En we hadden steeds weer moeite met afscheid nemen van elke lokatie. Zo veel moois! Ik ben nu een paar dagen thuis en heb heimwee naar dit land. De mensen. De steden. De natuur. De kleuren. De kust. De samba. De groep. Alles... Ik MOET terug!

Heel snel sparen dus...
*mijn duurste trip tot nu toe.. 😊 ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 30 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: januari 2017

Een zeer gevarieerde kennismaking met Zuid India begeleid door een geweldige tourleader die ons enorm heeft laten genieten en kennis laten maken met de mensen en hun gewoontes, de uitbundige natuur en overweldigende cultuur. Met meer dan genoeg tijd over om zelf invulling te geven aan de vakantie. De Shoestring formule (hotels en transport uitstekend geregeld, genoeg aanbod van optionele excursies) is ons tot nu toe bijzonder goed bevallen, we zullen zeker nog met hen op stap gaan. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 30 augustus 2017 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: januari 2016

Fantastische rondreis met een super reisleidster die heel veel extra deed!! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: oktober 2017

Prachtige reizen met Shoestring gemaakt. Ik ben ietwat allergisch voor reisorganisaties die aangeven in luxe hotels te verblijven. Niets mis mee maar vond het veel leuker om in India kleine Indiaase hotelletjes te betrekken waar niet alles goed is georganiseerd. Vind dan toch dat ik meer onder de bevolking ben. Dat is ook wel wat bij Shoestring hoort in mijn optie Ook mooiere onderkomens gehad en dat is dan ook weer lekker. Nu ook weer 2 reizen naar AziŽ geboekt met Shoestring. Zin in en fijn dat het betaalbare reizen zijn ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 2 november 2016 bestemming: IndonesiŽ / Java Bali, reisperiode: september 2016

Ik geef een negen omdat het een fantastische reis was ! Mede te danken aan de geweldige groep en bovenal onze reisleider Empong. Empong (met rasta haar tot op z'n kuiten) verstaat zijn vak zeer goed. Hij is goed op de hoogte van het reilen en zeilen in IndonesiŽ, is erg betrokken bij de groep geeft ook ruimte voor eigen initiatief. Altijd was alles goed geregeld en nooit heeft hij gezegd hoe laat we b.v. terug bij de bus moesten zijn.
Vol humor, een verschijning en hij lijkt iedere IndonesiŽr te kennen. Ook de buschauffeur lijkt ieder gat in de weg te kennen. Iedere morgen was de bus van binnen en buiten weer schoon. De hotels waarin we verbleven waren ver boven onze verwachting. Maar het was wel een drukke reis. Veel gezien maar ook veel gebust.
Als enig nadeel vond ik dat we met drie verschillende vluchten aan kwamen en vertrokken en niemand die dat wist. Een verbeter punt zou zijn, twee dagen voor vertrek de deelnemers hiervan op de hoogte stellen.
Voor mij is Shoestring ňmpong"en Empong "Shoestring". ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 19 augustus 2016 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

We hebben met ons gezin een rondreis gemaakt op Bali, Lombok en Gili Air. De reis was goed georganiseerd. De hotels lieten wat te wensen over maar we verbleven in de meeste niet meer dan twee nachten. Toch is het fijn als je na een lange dag met veel indrukken niet nog hoeft te gaan zeuren over een kapotte airco, koud water in de douche of vieze bedden. We hadden nog wat extra dagen bij geboekt op Bali om lekker te relaxen. We kregen aangeraden dit te doen in het laatste hotel van de reis. Dit bleek echter een verschrikkelijk hotel, in verbouwing met veel te weinig zonbedjes aan het zwembad, vieze bedden etc. We hebben dit geprobeerd om te zetten maar bij Shoestring is niets zo oninteressant als een ontevreden klant. LET OP: ze werken via lokale agenten dus als er iets is moet dat lokaal worden opgelost, wat vervolgens niet gebeurd. Geen enkele compensatie. Nog een waarschuwing: via Shoestring wordt je verwezen naar Thuisvacinatie.nl. Dit is een commerciŽle instelling die vaccinaties aanpraten die je helemaal niet nodig hebt. Lees dus zelf goed op onpartijdige sites wat echt nodig is. ... Lees meer

 • Algemeen 5
op 11 augustus 2016 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: juli 2016

Afgelopen juli heb ik een rondreis gemaakt met Shoestring naar JordaniŽ van 8 dagen (single reis). Hiervan zijn er twee dagen reizen, dus uiteindelijk waren we 6 dagen daadwerkelijk in JordaniŽ. Bij het boeken moet je hier rekening mee houden dat je (minimaal) twee dagen reizen aftrekt van de tijd.
Vooraf heb ik een aantal keer contact gehad met een aantal vragen. De mensen van het callcentre wisten overal antwoord op te geven en hielpen me goed met kleine problemen die ik had en waren altijd vriendelijk aan de telefoon. Als je hebt geboekt krijg je toegang tot een persoonlijke site waar alle overige informatie op staat, evenals tips en handige dingen om mee te nemen, vaccinaties en dingen die je zelf nog moet regelen (wat overigens geen gekke dingen zijn, maar bijvoorbeeld verzekeringen als je besluit die niet bij Shoestring af te sluiten).
De vlucht naar JordaniŽ was goed. Het hangt af van de vliegmaatschappij hoe de service aan boord is, maar de tickets en de begeleiding bij aankomst waren prima geregeld. Evenals het visum wat volledig door Shoestring werd geregeld.
De begeleiding in het land was top. Per land zal dit uiteraard verschillen, maar onze begeleider was zeer kundig, wist veel en leuk te vertellen en regelde heel veel voor ons.
De excursies moeten ter plekke worden betaald. Je kan een excursie pakket kopen bij het boeken, maar dit is dan alleen voor het vervoer van en naar de excursies (als je dit niet doet en je gaat wel naar de excursies, dan moeten dit bedrag ter plekke nog worden betaald). Bij alle reizen staat een richtbedrag voor het zakgeld. Dit is genoeg (in ieder geval voor deze reis) voor alle excursies en het eten en drinken (tenzij je natuurlijk zelf bij hele dure restaurants gaat eten). Tel dus dit richtbedrag op bij het uiteindelijke bedrag dat moet worden betaald voor de reis om een idee te krijgen van hoeveel je kwijt bent voor de hele reis.
Tijdens de reis was niet heel veel tijd voor jezelf. Zeker niet als je alle excursies wilt doen, dan blijft er weinig tijd over.
Ondanks de korte tijd hebben we wel heel veel gezien en heb ik niet het idee dat we veel gemist hebben.
De accommodaties waren uitstekende hotels. Bij het overnachten in de woestijn voor een nacht was er geen water voor bijvoorbeeld douchen, maar voor een dag is dit over het algemeen geen probleem en hoort bij het avontuur (van te voren was dit overigens bekend).
Bij terugkomst krijgt iedereen een mail of een telefoontje waar je eventuele klachten of tips kwijt kunt.

Al met al ben ik heel tevreden en de reis is gegaan zoals het beloofd op de site. Mijn volgende reis zeker weer bij Shoestring boeken. ... Lees meer

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende