Nieuwe groepsreis Shoestring naar Filipijnen

Geschreven op 28 februari 2017 door Renee

Tropisch strand op de Filipijnen
Tropisch strand op de Filipijnen
De Filipijnen bestaat uit in totaal 7107 eilanden die bijna allemaal even mooi zijn. Reisorganisatie Shoestring organiseert vanaf nu groepsreizen naar de Filipijnen. Tijdens deze 22-daagse groepsreis ga je op verschillende excursies en krijg je de kans om te genieten van de prachtige natuur van de Filipijnen. Je vertrekt vanaf Schiphol met het vliegtuig naar Manilla. Gedurende de 20 dagen daarna zul je verder reizen met de bus en nog een aantal korte vluchten maken. Bij de reis zijn de vluchten, vervoer, enkele excursies en de overnachtingen inbegrepen en daarnaast neem je zakgeld mee voor je maaltijden, drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. 
Rijstvelden bij Bataue, Filipijnen
Rijstvelden bij Bataue, Filipijnen

Reisbeschrijving

De eerste dagen zul je in Manilla verblijven en een fietstocht door het oude gedeelte van de hoofdstad maken op fietsen die zijn gemaakt van bamboe. Tijdens de groepsreis van Shoestring zul je daarnaast op meerdere excursies gaan zodat je zo veel mogelijk van de Filipijnen te zien krijgt. Zo krijg je de bijzondere natuur van de Filipijnen te zien tijdens een bezoek aan de Pinatubo vulkaan en de rijstterrassen bij Banaue, die ook wel het 8ste wereldwonder worden genoemd. Bij El Nido ga je eilandhoppen en krijg je de mogelijkheid om te gaan snorkelen en kajakken. Op de eilanden in Honda Bay kan je onder het genot van een drankje in een kokosnoot heerlijk tot rust komen op de witte stranden. Tenslotte ga je naar het eiland Negros, wat nog relatief onbekend is en niet druk bezocht wordt door toeristen. Hier vind je het beste van de Filipijnen op één plek.

Vertrekdata

De eerste groepsreis door de Filipijnen van Shoestring is van 14 oktober tot 4 november 2017. De volgende vertrekdata voor de 22-daagse groepsreis zijn 11 november en 16 december. Meer informatie over de reis en vertrekdata is te vinden op de website van de reisorganisatie.

Nieuws

Artikelen