Shoestring combineert rondreizen met strandvakantie

Geschreven op 11 februari 2019 door Femke

Ontspannen rondreizen
Ontspannen rondreizen
Shoestring heeft 2 nieuwe soorten reizen opgenomen in haar reisaanbod. Dit zijn themareizen met als thema's 'Cultuur & Strand' en 'Natuur & Strand'. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van rondreizen en bijtanken. Uit onderzoek dat de reisorganisatie uitvoerde is gebleken dat er behoefte is aan een vrije en ontspannen vakantie, afgewisseld met bezoeken aan cultuur of natuur.

Cultuur & Strand

De eerste week van deze groepsreis zie je de mooiste culturele hotspots van het land van bestemming. Dit kan een traditionele dansvoorstelling zijn, maar ook een Nationaal Museum of eeuwenoude tempels. De bezienswaardigheden zijn zeer divers en zijn echt de hoogtepunten van het land dat je bezoekt. Na deze rondreis is het tijd om te ontspannen en uit te rusten. Je maakt kennis met de paradijselijke stranden op de heerlijkste locaties van de wereld. Hier verblijf je de laatste 5 tot 7 dagen van je reis in 1 hotel. Ideaal voor wie van verre reizen houdt, maar ook van zon, zee en strand.

Natuur & Strand

De Natuur & Strand reis is te vergelijken met de Cultuur & Strand reis. De eerste week van de tweeweekse groepsreis bezoek je de mooiste natuurparken of jungle van het land van bestemming en de tweede week vertoef je op een mooi tropisch strand. De reizen gaan bijvoorbeeld naar Costa Rica of Brazilië. De uitgekozen landen lenen zich bij uitstek voor een duurzame natuurreis. Naast het ontdekken van flora en fauna en het bekijken van de de wonderen van de natuur rust je ook heerlijk uit op het strand. Een mooie afsluiter na de trektochten door de natuur.

Nieuws

Artikelen