Nieuwe bestemmingen bij Sundowner

Geschreven op 12 februari 2020 door Anique

De stranden van Sao Tome
De stranden van Sao Tome
Reisorganisatie Sundowner heeft twee nieuwe bestemmingen in het aanbod opgenomen, namelijk Gabon en Sao Tome & Principe in Afrika. Er staan verschillende voorbeeldreizen online, maar het is ook mogelijk een reis op maat samen te stellen. 

Gabon is een prachtige bestemming voor de liefhebbers van wilde dieren. Het land, gelegen in centraal Afrika, bestaat voor meer dan 70% uit regenwouden en heeft een heeft zeer gevarieerde natuur. Er is in Gabon onder andere een gorilla trekking te maken waarbij je op zoek gaat naar een groep van 16 gorilla's. Daarnaast kan je er olifanten en chimpansees spotten en is het zelfs mogelijk nijlpaarden in zee te zien of de bijzondere mandrils in Lope National Park. Er staan diverse voorbeeldreizen online die variëren van 9 tot 15 dagen. Prijzen liggen vanaf €4.240,- per persoon (excl. vlucht).

De eilanden Sao Tome en Principe zijn twee eilanden voor de kust van Gabon in het westen van Afrika. Na de Seychellen mag dit land zich het kleinste land van Afrika noemen. Je bezoekt Sao Tome en Principe voor de kleurrijke onderwaterwereld, paradijselijke stranden en tropische regenwouden. Natuurlijk zijn er ook unieke wilde dieren te spotten. De voorbeeldreizen van Sundowner variëren van 10 tot 16 dagen en zijn te boeken vanaf €1.795,- per persoon (ex. vlucht).

Sundowner organiseert wildlife reizen wereldwijd, hierbij zijn de wilde dieren, natuur, comfort en rust de belangrijkste waarden van de reisorganisatie. Er worden wereldwijd reizen georganiseerd, zo kan je een safari in Afrika maken, een expeditie naar Antarctica of IJsberen spotten in Canada

 

Nieuws