Met Voigt Travel rechtstreeks naar Fins Lapland

Geschreven op 27 december 2016 door Vanessa

Prachtig landschap in Fins Lapland
Prachtig landschap in Fins Lapland
Fins Lapland is een bestemming die bij velen op de bucketlist zal staan. Niet voor niets want op slechts drie uur vliegen vind je een sprookjesachtig landschap met het magische noorderlicht en de zekerheid van een dik pak sneeuw. En er naartoe gaan wordt steeds makkelijker nu touroperator Voigt Travel in de winter van 2016/2017 de keuze heeft uit maar liefst 64 rechtstreekse vluchten naar het poolcirkelgebied en noordelijker. De meeste vluchten gaan naar de plaatsen Rovaniemi, Ivalo, Kittilä en Kuusamo in Fins Lapland. Je kunt ook naar Evenes en Tromsø vliegen in Noord-Noorwegen.

Heb je aankomende winter geen tijd, vrije dagen of geld om naar Fins Lapland te gaan? Ook in de zomer biedt dit gebied ontzettend veel moois. Daarom gaat Voigt Travel vanaf komende zomer ook 14 charters aanbieden die rechtstreeks vliegen op Rovaniemi, de hoofdstad van Fins Lapland en op Tromsø in Noord-Noorwegen. Voigt Travel vliegt 1 x in het weekend en 1 x door de week in de periode van 3 juni t/m 29 juli 2017. Voigt Travel is hiermee de enige touroperator die in de zomer rechtstreeks, dus zónder overstappen, naar deze bestemming vliegt. Doel is om de komende vier jaar het aantal vluchten en ook het aantal bestemmingen verder uit te breiden en vakanties in de zomer net zo bijzonder te maken als in de winter.

Voigt Travel is een specialist in het aanbieden van rondreizen naar bijzondere en nog vrij onbekende bestemmingen in Europa. Met hun uitgebreide aanbod laten ze je graag kennis maken met verschillende culturen, andere landen en nieuwe mensen. Voigt Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Nieuws