AmerikaPLUS breidt aanbod groepsreizen uit

Geschreven op 28 augustus 2015 door Christel

Welkomstbord in Las Vegas
Welkomstbord in Las Vegas
AmerikaPLUS is gespecialiseerd in reizen door Amerika. De reisorganisatie heeft onlangs haar aanbod van groepsreizen uitgebreid met 13 nieuwe reizen. Vakantiegangers kunnen nu kiezen uit maar liefst 21 groepsreizen. 

Best of the Rockies & Yellowstone
De nieuwe reizen gaan door verschillende delen van Amerika. Een van de nieuwe reizen is de reis 'Best of the Rockies & Yellowstone'. Tijdens deze reis maak je in 15 dagen kennis met een aantal veldslagen in het Oude Westen en ontdek je de geschiedenis van de cowboys en indianen. Gedurende deze reis kom je langs verschillende bezienswaardigheden, zoals Cheyenne, hoofdstad van Wyoming, de Hot Springs in South Dakota en het Badlans National Park.

New York & Best of the West

Een andere groepsreis die nieuw is in het aanbod van AmerikaPLUS is New York & Best of the West. Deze reis lijkt op een al bestaande reis, The Best of the West. Bij New York & Best of the West verblijf je echter voor je rondreis drie dagen in New York. Hierna reis je door het westen van de Verenigde Staten en bezoek je beroemde steden zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.

Alle groepsreizen van AmerikaPLUS zijn per bus en worden begeleid door deskundige reisleiding. Dankzij de jarenlange ervaring en zorg waarmee de reizen zijn samengesteld beleef je een goed verzorgde vakantie die je langs alle highlights van Amerika brengt. 

Nieuws