Nieuwe groepsreizen AmerikaPLUS

Geschreven op 11 mei 2017 door Renee

Rocky Mountain National Park
Rocky Mountain National Park
De reisorganisatie AmerikaPLUS heeft nieuwe groepsreizen aan het aanbod toegevoegd. Het eerste vijftal nieuwe rondreizen zijn al te boeken en er zullen in de komende maanden nog enkele aan toe worden gevoegd. De vijf nieuwe groepsreizen zijn rondreizen door Zuidoost-Amerika, het westen van Amerika en Canada.

Natuur in West-Amerika

Tijdens twee van de nieuwe groepsreizen van AmerikaPLUS trek je door bijzondere natuurgebieden in het westen van Amerika. De 14-daagse reis richt zich met name op de highlights, zoals het Rocky Mountain National Park, het Yellowstone National Park en Glacier National Park. Ook kom je in Canada in het Jasper National Park en Banff National Park. Je krijgt indrukwekkende rotsen, kristalheldere meren en gletsjers. Als je hier nog een schepje bovenop wilt doen kun je ook kiezen voor de 20-daagse reis. Dan kom je bijvoorbeeld ook in Vancouver en op Victoria Island.

Lake Louise, Canada
Lake Louise, Canada

Cultuur in Oost-Amerika

Drie van de nieuwe rondreizen van AmerikaPLUS richten zich meer op de staten in het zuidoosten van Amerika. Tijdens de 14-daagse reis duik je in de Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Je maakt kennis met de Blues, Jazz en Country muziek, de indianencultuur en het stadse leven in verschillende steden. De 10-daagse rondreis is ideaal om de sfeer te proeven in steden als New Orleans, Atlanta en Tallahassee. Tot slot ga je tijdens de 8-daagse reis onder andere naar Memphis, New Orleans en Nashville.

New Orleans
New Orleans

Voorwaarden

Voor alle reizen geldt dat je op pad gaat met een internationaal reisgezelschap. Vaak kun je ook delen van de reizen boeken of een bestaande reis juist uitbreiden. De prijzen zijn over het algemeen inclusief de vlucht, overnachtingen, excursies het vervoer en begeleiding van een reisleider. Meer informatie over vertrekdata en andere praktische zaken is beschikbaar via de website van AmerikaPLUS.

Nieuws