Schrijf een ervaring over Rosetta Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Rosetta Reizen beste aanbieder rondreizen

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Rosetta Reizen met award Reisgraag.nl
Rosetta Reizen met award Reisgraag.nl
In de categorie rondreizen was het dit jaar heel spannend wie de Reisgraag award zou gaan winnen. Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 2 was slechts 1 tiende. Twee jaar geleden won deze reisorganisatie uit Nijmegen voor de eerste keer en dit jaar wint Rosetta reizen voor de 2e keer deze publieksprijs met gemiddeld een 9,1.

Rosetta Reizen

"Al 25 jaar horen wij van mensen, dat wij reizen organiseren naar enge landen. Het winnen van een prijs is dan meer dan een aangenaam nieuw geluid. Reizen is van iedereen", aldus Benno Hagenbeek, eigenaar Rosette Reizen.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder rondreizen maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, allround, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars