Schrijf een ervaring over Rosetta Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Rosetta Reizen beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 23 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - Rosetta Reizen is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 4 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 9,8. Hiermee heeft Rosetta Reizen het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Rondreizen' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

Rosetta Reizen

Bij Rosetta Reizen ben je aan het goede adres voor een georganiseerde groepsreis naar een groot aantal Arabische, Afrikaans en Aziatische landen. Daarnaast biedt Rosetta ook individuele reizen aan naar veel van haar bestemmingen. Deze reizen kunnen al uitgevoerd worden vanaf twee personen. Bij de reizen van Rosetta zijn de belangrijkste excursies altijd in het programma opgenomen en wordt er daarnaast ook gezorgd dat er de nodige vrije tijd is.