Ervaringen Tiara Tours

Pagina 1 van 1 met 73 resultaten

op 17 mei 2021 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: juni 2018

Erg goed georganiseerd. Prachtige reis qua landschap, Gobi woestijn, treinreis...alles . Dus niets negatiefs op aan te merken. Tiara houdt erg veel rekening met persoonlijke wensen.

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: India / Delhi-Jaipur-Agra-Orchha-Khajuraho-Varanasi-Chitwan-Pokhara-Kathmandu, reisperiode: september 2019

Veel prachtige bezienswaardigheden. Te veel om op te noemen. Wel veel reizen. In september kun je nog niet op de Ganges varen. In september nog veel regen.

  • Algemeen 8




op 19 november 2019 bestemming: Rusland / Moskou en St. Petersburg, reisperiode: oktober 2019

Elk onderdeel van de reis was uitstekend georganiseerd. Alle vervoer, excursies, overnachtingen, waren boven verwachting.

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2019 bestemming: Rusland / Moskou naar Pekinng, reisperiode: september 2019

De reis was heel goed, met een klein aantal onvolkomenheden. Deze kunnen gemakkelijk worden opgelost.

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: september 2019

Een 10 is wel erg hoog. Zou het wel kunnen zijn. Alles was perfect geregeld. Ook bij de voorbereiding ging alles heel soepel; een verblijf in Moskou voorafgaand aan Zuid Kaukasus was zeer snel en goed geregeld. In Moskou op het laatste moment toch besloten een dansvoorstelling bij te wonen; de toegangskaarten lagen bij de hotelbalie, voordat wij daar erg in hadden.

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: september 2019

De reis met de Transsiberie Express was helemaal top. Alles sloot naadloos aan: de tijden, de bussen en taxis en gidsen die sreeds overal klaarstonden. Ook de kwaliteit van de gidsen helemaal ok. Daarnaast zorgde Sytze als meereizende groepsleider op prettige wijze voor voorinformatie en managede hij de groep en organisatie tijdens de reis op prettige wijze. Tiara heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan en ons prima ontzorgd, zodat wij konden genieten. Ps zelfs het weer leek afgesproken te zijn.... Ted en Marina, Heemskerk, sept 2019

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: MongoliŽ / Ulaanbaatar, reisperiode: september 2019

Tiara Tours heeft onze reis met de TransmongoliŽ express voor ons verzorgd. We hebben al veel gereisd maar dit was werkelijk een 10 met een gouden griffel!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd met duidelijk heel veel hart voor het reizen, de reis zelf, de landen en de steden. Wij raden Tiara Tours 200% aan!

  • Algemeen 10
op 18 september 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: augustus 2019

Alles was prima in orde. Hotel was uitstekend en ligging perfect naast een metrostation en met restaurantjes in de buurt. Transfers waren goed geregeld. Excursie werd begeleid door uitstekende gids. Informatie van Tiara was volledig en vragen in de periode vůůr de reis werden snel en adequaat beantwoord door Tiara

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: augustus 2019

Er werd gezegd dat er geen wereldstekker mee hoefde en dan komen we in een cabine op de Trans MongoliŽ met een stopcontact waar we een wereldstekker voor nodig hebben

  • Algemeen 4
op 31 juli 2019 bestemming: Rusland / Moskou en St Petersburg, reisperiode: juli 2019

Vanaf het moment van boeken was alles 100% geregeld.

  • Algemeen 9
op 15 juli 2019 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: mei 2019

Alles was perfect geregeld. Goed en snel contact met Tiara Tours. Al onze wensen werden mee genomen.
Deskundige, vriendelijke gidsen stonden ons op ieder perron op te wachten. De taal barriŤre is groot in deze landen. Maar zeer weinig mensen spreken Engels en de aanwijzingen op borden zijn nauwelijks te lezen vanwege een ander alfabet. Een hele aparte ervaring om te leven in een trein en het logeren bij de nomaden in de Gobi woestijn. Het slapen in een Ger is anders dan je gewend ben. Maar daarom des te leuker om mee te maken (geen sanitair bv.)
Als je het ongemak voor lief neem, is deze reis echt een aanrader. En bij thuiskomst waardeer je des te meer je eigen bed en sanitair.
Ook goede, mooie hotels onderweg gehad. En leuke trips onder leiding van een gids.
Onze speciale dank aan gids Ada in MongoliŽ. Zij had in "no time" alles al geregeld voor het geval een doktersbezoek zou eindigen in een ziekenhuisopname. Gelukkig was dat niet het geval, maar er was al een kamer in het hotel geregeld en een extra gids voor de achterblijver. Je voelt je dan echt gesteund op dat moment.
Wij bevelen Tiara Tours van harte aan!

  • Algemeen 10
op 12 juni 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: mei 2019

Professionele reisorganisatie die garant staat voor het nakomen van de
afspraken zoals die in het opgestelde en overeengekomen reisprogramma staan beschreven. De mooie indrukwekkende belevenissen opgedaan tijdens de reis van 32 dagen hebben de verwachtingen ver overtroffen. De treinreizen, de hotels, de contactpersonen, de gidsen voor de excursies, etc. alles was tot in de puntjes geregeld. Deze reis geboekt bij Tiara tours smaakt naar meer!

  • Algemeen 9
op 13 mei 2019 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: april 2019

Dankzij de perfecte organisatie van Tiara Tours hebben we vanaf het eerste moment met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere reis. Op alle 'cruciale' momenten stond (op het perron) een deskundige en vriendelijke gids klaar, die ervoor zorgde dat we naar onze bestemming werden gebracht, dat we werden ingecheckt, dat we geld konden pinnen en die ons het een en ander vertelde over de stad waar we zojuist waren aangekomen en dat alle vragen werden beantwoord.

Toen de waterleiding nog (deels) bevroren bleek in het Gerkamp (Terelj-MongoliŽ) heeft onze gids geregeld dat we in een hotel terecht konden om te douchen en te ontbijten voordat werd afgereisd naar het Gerkamp. Complimenten!
Alle gidsen die ons begeleid hebben, waren intelligent, gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en bereid om op onze individuele wensen in te gaan.

De taalbarriŤre in deze landen moet men niet onderschatten, je kunt je bijna nergens verstaanbaar maken met Engels. We zijn dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze reis via Tiara Tours te maken.
In de voorbereiding van de reis werd er goed naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht zodat deze reis aan alle verwachtingen zou voldoen.

TOP-organisatie!

  • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: april 2019

Trans MongoliŽ Express met Tiara Tours
Wat een bijzondere reis en wat goed verzorgd. Het was fijn door lokale gidsen opgewacht en begeleid te worden in Rusland, MongoliŽ en China. En wat hebben we veel gezien in Moskou,
Ulaanbaatar en Beijing. Een hoogtepunt voor ons was het verblijf bij een nomadenfamilie in the middle of nowhere. Te kunnen zien hoe deze mensen leven.
Dank Silvie en Tiara Tours.

  • Algemeen 9
op 2 mei 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: april 2018

Super mooie steden st Petersburg en Moskou. Reis was uitstekend georganiseerd. Goede excursie in Hermitage. Aanrader om via Tiaratours te reizen. Alles was tot in de puntjes geregeld wat het reizen relaxed maakt. Eind april was een goede periode gezien Pasen in de orthodoxe kerken en oefeningen van parades voor victorie day.

  • Algemeen 9
op 29 april 2019 bestemming: Oezbekistan, reisperiode: april 2019

Ter plekke was alles perfect geregeld: transfers, treinreizen alles verliep volgens de afspraken; uitmuntende gidsen met heel veel achtergondinformatie. Het was een reis op maat (slow travel i.v.m. onze leeftijd). Tiara Tours voelde voortreffelijk aan wat onze wensen en mogelijkheden waren. Danzij Tiara Tours is het een fantastische reis geweest.

  • Algemeen 9
op 19 maart 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: februari 2019

Goed geregeld, fijn en snel contact indien nodig, goede plekken in treinen en prima partners ter plaatse.

  • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

Alles goed - zoals altijd - georganiseerd door Tiara Tours, transfers, goede locatie hotel; reis al vele jaren met Tiara Tours naar Rusland in de winter, een aanrader om een keer Moskou of Sint Petersburg in de winterperiode te bezoeken.

  • Algemeen 9
op 10 december 2018 bestemming: Rusland / Moskou en St. Petersburg, reisperiode: november 2018

Alles prima geregeld. Interessante en boeiende reis! Prachtige steden.

  • Algemeen 9
op 28 november 2018 bestemming: , reisperiode: september 2018

Alles perfect geregeld, vaak nog meer service dan geboekt. Zoals diverse keren ontbijt en twee maal lunch en ook nog een extra diner in 29 dagen.
Ook de taxi service op de stations was goed geregeld. Overleg bij boeking was ook optimaal. met telkens direct een nieuw overzicht na een aanpassing.

  • Algemeen 10
op 22 september 2018 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: augustus 2018

Prachtige stad, goede begeleiding ter plaatse. Veel gezien. Zouden een volgende keer iets meer stadsbeleving willen meemaken. Het was jammer dat we van te voren niet wisten dat de Hermitage over twee gebouwen beschikt en dat de collectie die wij graag wilden zien zich niet in het gebouw bevond dat wij bezocht hebben.

  • Algemeen 8
op 20 september 2018 bestemming: Rusland / Moskou - Jekaterineburg - Irkutsk - Vladivostock - Tokio, reisperiode: juli 2018

Tiara Tours heeft de reis (Rusland & Japen) perfect georganiseerd. Zelf vonden wij het wel een zware reis, maar dat lag aan de reis op zich. Vanuit deze reisorganisatie is veel expertise aanwezig voor de deze bestemming (Trans-SiberiŽ express).

  • Algemeen 9
op 17 september 2018 bestemming: Rusland, reisperiode: september 2018

Gedetailleerde en nuttige info vooraf. Prettige, stipte en deskundige begeleiding en dienstverlening van lokale agenten tijdens de reis. Goede accommodatie. Kortom, ik raad Tiara aan.

  • Algemeen 9
op 12 september 2018 bestemming: Rusland, reisperiode: augustus 2018

Een prachtige reis! Perfect georganiseerd door Tiara Tours! Geen stress, alles en iedereen vriendelijk, op tijd en perfect Engels sprekende gidsen.

  • Algemeen 9
op 11 september 2018 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: augustus 2018

Prachtige en ontzettend fijn georganiseerde reis! We hebben alleen maar genoten!

  • Algemeen 8
op 10 september 2018 bestemming: Rusland / St.Petersburg, reisperiode: augustus 2018

Alles prima geregeld, advies , ligging, vervoer....super.
Net geen 10, dat kwam door het middenklasse hotel, kamers waren wel erg klein en oud, maar ligging perfect

  • Algemeen 9
op 10 september 2018 bestemming: Rusland / Mongolie en China, reisperiode: juli 2018

Alles was prima geregeld door Tiara Tours.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: Rusland / Moskou en St Petersburg, reisperiode: augustus 2018

De reis was keurig geregeld, zowel de vluchten, de transfers naar en van de hotels, station en luchthaven. het hotel in St Petersburg was uitstekend ook qua ligging. Het hotel in Moskou was wat minder (geen airco op de kamer) en ver van het centrum, maar wel dicht bij een metrostation.

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2018 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: augustus 2018

Alles prima geregeld , nooit ergens opgewacht en hele leuke gidsen.

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2018 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: augustus 2018

Alles maar dan ook alles was perfect geregeld! Super mooie reis gehad!

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

Als je ooit overweegt om de onvergetelijke treinreis met Trans Mongolie Express te doen, dan raad ik iedereen aan dit via Tiara Tours te doen. De service en organisatie is uitstekend zodat je volop en zorgeloos kan genieten van deze bijzondere reis, maar met de mogelijkheid om individueel, in mijn geval met mijn gezin, te reizen.

  • Algemeen 10
op 25 juli 2018 bestemming: China / van Beijing tot Moskou, reisperiode: juli 2018

De reis was supergoed georganiseerd door Tiara Tours. Alles klopte gewoon.... Het was een lange, avontuurlijke reis, waarvan de herinnering zeker zal blijven, naast de vele schitterende foto's.
Een reis als deze moet je vanwege de taal haast wel door een organisatie die er bekend is laten regelen. Tiara Tours werkt nauw samen met lokale kantoren en agenten, die de taal spreken en de weg weten....

  • Algemeen 10
op 24 juli 2018 bestemming: Rusland / Moskou, Jekaterinburg, Krasnoyarsk, Irkutsk, Ulaanbaatar, Beijing, reisperiode: september 2017

Zalige ervaring. Het genieten start al bij de voorbereiding van de reis. Op elke vraag kreeg ik uitgebreid en snel antwoord. Ik heb enkele extra stops gekozen en Tiara Tours heeft telkens de perfecte verblijven en gidsen geregeld. Ze hebben zeer goede, betrouwbare, lokale partners. De gidsen zijn uitstekend (enthousiast, veel kennis,...).
We hebben de reis met twee gemaakt en alles liep perfect.
In Rusland verbleven we in een homestay en ook deze mensen waren super vriendelijk.
De trekking aan het Baikalmeer is een aanrader.
In MongoliŽ hadden we een verblijf in een gerkamp incl. eten. We zijn vegetarisch en dit was allemaal perfect geregeld.
Dankjewel Tiara Tours!

  • Algemeen 10
op 16 juli 2018 bestemming: Rusland / Moskou & St Petersburg, reisperiode: april 2018

Alles was perfect geregeld. De gidsen hadden we voor onszelf (er waren geen andere deelnemers) en hadden heel veel tijd voor ons. In een woord Perfect

  • Algemeen 9
op 13 juli 2018 bestemming: Rusland, reisperiode: juni 2018

Perfect georganiseerd, alle transfers stipt op tijd, goede hotels, goede excursies

  • Algemeen 9
op 7 juli 2018 bestemming: Rusland, reisperiode: juni 2018

Reis (Rusland/MongoliŽ/China/Japan) erg goed bevallen.

  • Algemeen 9
op 7 juli 2018 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: september 2018

In 1 woord geweldig. De medewerkers van Tiara hebben mij ontzettend goed geholpen, zowel bij de voorbereiding als tijdens de reis. Zo wilde ik bijvoorbeeld een activiteit bijboeken en ging Nepal niet door als gevolg van de politieke situatie in China. Deze zaken gebeurden terwijl ik al op reis was en Tiara heeft geweldige alternatieven aangeboden.

Zowel de TME als China waren fantastisch. Dit is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten!

Dank jullie wel dames van Tiara Tours!

  • Algemeen 10
op 6 juli 2018 bestemming: Rusland / Beijing, reisperiode: mei 2018

Unieke ervaring, goede voorlichting, uitstekend georganiseerd!

  • Algemeen 9
op 4 juli 2018 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: mei 2018

Een fantastische reis met heel veel indrukken.De tijd vloog om.
In China werd ongewilde commercieele outlet bezoeken teveel ingelast tijdens excursies.
Voor de rest een super trip. Als je wat wilt zien van de wereld is dit er 1 voor je bucketlist.

  • Algemeen 9
op 4 juli 2018 bestemming: Rusland / St petersburg en moskou, reisperiode: juni 2018

Alles was goed geregeld
Prima hotels
Was een mooie vakantie

  • Algemeen 9
op 4 juli 2018 bestemming: China, reisperiode: juni 2018

Perfect geregeld en superbegeleiding

  • Algemeen 10
op 4 juli 2018 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: juni 2018

Bijzondere geschiedenis-reis die we heel ontspannen konden maken omdat we alles via tiara tours zo ontzettend goed geregeld hadden. De hotels, de overstapjes, de gidsen en de onverwachte gesprekken.. . Denk er nog dagelijks aan terug! Dank!

  • Algemeen 10
op 4 juli 2018 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: juni 2018

Alles was goed geregeld.

  • Algemeen 8
op 3 juli 2018 bestemming: Rusland, reisperiode: juni 2018

Tiara Tours heeft ons perfect geholpen bij het plannen van onze onvergetelijke reis met de TransmongoliŽ expres, waarbij veel rekening werd gehouden met onze wensen, zoals overnachten in een 2-persoons gertent in MongoliŽ. Ook na het boeken werden we goed op de hoogte gehouden toen een aantal hotels toch wijzigden vanwege het WK in Rusland. Vlak voor de reis kregen we een uitgebreid reisschema met daarop alle informatie die we nodig hadden voor onze overnachtingen en transfers. Tijdens de reis zelf werden we steeds keurig opgewacht door een vriendelijke gids en/of chauffeur. Absolute aanrader om te boeken via Tiara Tours!

  • Algemeen 10
op 3 juli 2018 bestemming: Rusland / Moskou-Ulaanbaatar-Beijing, reisperiode: juni 2018

Tiara Tours heeft vanaf het begin geweldig goed werk verricht. Onze reis moest verzet worden van mei naar juni ivm de geboorte van ons kleinkind en dat hebben ze perfect gedaan. Chapeau.
Verder was de gehele reis tot in de puntjes verzorgd. Gidsen en chauffeurs die op tijd waren. Overnachtingen die perfect geregeld waren ťn in goede accommodaties. We hebben hele mooie belevenissen gehad met hele mooie ervaringen. We hebben drie onvergetelijke weken gehad die mede te danken zijn aan Tiara Tours. Alleen maar lof voor Tiara Tours!!!

  • Algemeen 10
op 2 juli 2018 bestemming: China / Peking/Ulaan Baatar/Irkutsk/Moskou, reisperiode: oktober 2017

Onze Tibet reis werd een maand voor vertrek geannuleerd doordat alle Tibet permits werden ingetrokken, dus we moesten onze reis omboeken. Tiara Tours heeft voor ons op het laatste moment omgeboekt naar de TransmongoliŽ Express en dat was een fantastische reis. Alles was uitstekend voor ons geregeld: de vluchten, de transfers waren in alle plaatsen op tijd om ons op te halen, de begeleiders spraken goed Engels, de accommodaties waren goed, het was geweldig in de trein en het verblijf in de joert in Terelj in MongoliŽ was een mooie ervaring (wel koud al in oktober!). Er waren twee kleine puntjes die nťt beter hadden gekund, met wijsheid achteraf, maar het was een geweldige reis en heel goed georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 2 juli 2018 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: oktober 2017

De voorbereiding van de reis werd verzorgd door Tiara Tours. Er waren wat onduidelijkheden met de VISA aanvraag en Tiara Tours is ons hier behulpzaam bij geweest. In St. Petersburg hebben we gedurende drie volle dagen een gids gehad die heel goed Nederlands sprak en door Tiara Tours was geregeld. Hierdoor was de informatie en de toelichtingen op de bezochte bezienswaardigheden heel erg goed. We hebben ons gedurende de vijf dagen dat we St. Petersburg hebben bezocht geen moment verloren gevoeld. Alles van transfers, verblijf in hotel, bezoek aan de musea, tot aan het lokale vervoer via bus of metro had Tiara Tours perfect geregeld of goed uitbesteed bij haar lokale Agency. Verder maakte de aanwezigheid van een Nederlands sprekende gids het reizen en bezoeken van een land waar je de taal niet machtig bent geen onoverkomelijke zaak.
Tiara Tours had haar en onze zaakjes in die periode goed voor elkaar.
Wij hebben vertrouwen gehad in Tiara Tours en daarom hebben we voor het jaar 2018 nogmaals een reis geboekt bij Tiara Tours.
Al bij al was het subliem!

  • Algemeen 9
op 2 juli 2018 bestemming: Rusland / Vladivostok, reisperiode: september 2017

Reizen met de Trans Siberie-expres is op zich niet zo speciaal. Afhankelijk van opstapplaats en je bestemming zit je een a twee weken in de trein. Anders wordt het wanneer je dat combineert met een bezoek aan een aantal steden. En dat hebben ze bij Tiaratours prima voor elkaar. Ik reisde van Moskou nar Vladivostok en bezocht naast de steden ook Jekaterinenburg en Irkutsk. Je slapt dan ook in een hostel en bij iemand thuis en zo kom je op en heel andere manier in aanraking met Rusland. Tiara had van te voren alles goed geregeld, een uitgebreid informatiepakket samengesteld en ook de tickets die daar nodig waren, waren aanwezig en werden bijtijds uitgereikt. In een woord prima! Zowel gidsen als chauffeurs waren altijd op tijd aanwezig en namen ook de afgesproken tijd. Dus niet afraffelen en snel weer weg. Nee, alle gidsen toonden belangstelling, konden boeiend vertellen, spraken goed Engels en hadden ook tips voor restaurants, musea en ander vermaak. De chauffeurs spraken niet altijd Engels maar het bordje op een station met jouw naam erop geeft je een echt VIp gevoel! Eenmaal in de auto krijg je dan een telefoon in je handen werd je netjes verwelkomd door het hoofd van het lokale toeristenbureau en die gaf uitleg over de plaatselijke gang van zaken. Ik kijk dan ook met veel plezier op deze reis terug .(Iets dat ik al heel lang op mijn bucketlist had staan). Er is eigenlijk maar 1 minpuntje en Tiara kan daar eigenlijk niets an doen. Dat was dat je s morgens vroeg in Vladivostok aankomt na 4000 km in de trein, verlangend naar een douche, een scheerbeurt en een goed bed, en je in het hotel te horen krijgt dat je pas om 14:00 kunt inchecken. En dan komt zo'n frisse jonge gids je keurig om 10:00 uur afhalen voor de geplande rondwandeling... Maar goed ook daar kom je overheen en omdat het stralend weer was werd het toch een mooie dag. Een tip: zorg dat je in de trein genoeg te doen hebt. Boeken, muziek, spelletjes, etc. Ga er ook uit als dat kan en beweeg. Veel eten is niet nodig, meenemen ook niet, veel is of in de trein of op de stations te krijgen. Maar je zult hoofdzakelijk zitten of liggen, ga daar maar van uit.

  • Algemeen 8
op 26 juni 2018 bestemming: China, reisperiode: december 2017

Op 23 December vertrok ik voor een schitterende reis van Sint Petersburg naar Beijing, met de Trans Mantsjoerije express. Tiara Tours heeft deze tot in de puntjes uitstekend verzorgd, zowel vooraf als tijdens de reis. als je van plan bent om met de trans SiberiŽ express (of vergelijkbare routes) mee te gaan, dan kan ik deze organisatie van harte aanbevelen!!!

  • Algemeen 9
op 26 juni 2018 bestemming: Oezbekistan / Dordrecht, reisperiode: oktober 2017

Perfect georganiseerd en prima onderkomens en begeleiding.

  • Algemeen 9
op 26 juni 2018 bestemming: Verenigde Staten / Chicago, reisperiode: maart 2016

Fantastisch uitgestippeld, heel veel gezien!

  • Algemeen 9
op 17 mei 2018 bestemming: MongoliŽ / Ulaanbaatar, reisperiode: april 2018

De organisatie was zo goed, steeds stond er een chauffeur of gids te wachten en de gidsen die we hadden waren zo deskundig. St. Petersburg/ Moskou/ Irkutsk/ Ulan Bataar waren fantastisch en de treinreis onvergetelijk. En dat allemaal door de geweldige organisatie. Het kon niet beter hoor, we zijn perfect geholpen. En komen zeker bij ze terug.

  • Algemeen 9
op 18 maart 2018 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: juni 2017

Indrukwekkende reis de TransMongolie Express. We hadden pech met onze vlucht vanwege slecht weer. Raakten daardoor onze bagage kwijt voor een week. Tiara tours verleende excellente service, zowel in Moskou (Dimitris) waar we geen bagage hadden en een dag later aankwamen als in Irkutsk, waar we dankzij Tiara tours (Anna) onze bagage terug kregen. Verder ook alles super geregeld en geweldige service

  • Algemeen 9
op 8 februari 2018 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: januari 2018

Een fantastische reis die zeer goed geregeld is door Tiara Tours. Samen met mijn zus 15 dagen gereisd door Rusland, MongoliŽ en China. Wat een ervaring en 'ge-wel-dige' uitzichten. Wij zijn in januari gaan reizen waardoor wij echt in het laagseizoen zaten. Geen hordes toeristen en gedring bij het bekijken van tempels, standbeelden of musea. Een grote aanrader dus! Let op; de kou is wel een dingetje ;-) -30 in MongoliŽ is veel voorkomend in deze tijd van het jaar!

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: oktober 2017

Fantastische reis! Alles was tot in de puntjes geregeld, zowel de reisleiding ter plekke als de accommodatie ter plekke. Aanrader😀

  • Algemeen 10
op 27 juli 2017 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: mei 2017

Geweldige mooie reis gemaakt (Trans Mongolie Express) .De gidsen in alle landen waren uitstekend. Helaas was het minpunt de reisleider uit nederland die meeging de hele reis. Hij was er meer voor zichzelf als voor de groep. Hoewel we een grote groep waren van 20 mensen, was de sfeer heel goed.

  • Algemeen 8
op 13 juni 2017 bestemming: Oezbekistan, reisperiode: mei 2017

Geweldige reis. Super verrassende mix tussen de oosterse cultuur en oude sovjet tijd. Geweldig lekker eten en hele fijne mensen. Top reis die ons alle mooie highlights hheeft laten zien.

  • Algemeen 9
op 3 juni 2017 bestemming: MongoliŽ / divers, reisperiode: mei 2017

Tiara had alles 100% goed geregeld een klein nadeel was dat wij iets te veel nederlanders tegen kwamen en in 1 gerskamp wedden gedaan maar dat staat duidelijk in het reisbeschijben vermeld dat "kan" gebeuren

  • Algemeen 9
op 30 september 2016 bestemming: Nederland / Dordrecht, reisperiode: september 2016

Tiara tours had alles tot in de puntjes voor ons geregeld. We zijn met z'n tweeŽn op reis geweest met de Trans MongoliŽ Expres. Onderweg hebben we allemaal interessante mensen ontmoet. We hebben iets over het persoonljke leven van onze locale gidsen mogen beleven. We hebben Russen, mongoliŽrs en Chinezen ontmoet met ieder een eigen levensverhaal.

  • Algemeen 9
op 30 september 2016 bestemming: MongoliŽ / mongolie, reisperiode: juli 2016

Super leuke reis geboekt, en met veel enthousiasme beleeft. Helaas heeft Tiara tours er voor gezocht dat dit een geweldige reis was ipv een onvergetelijke reis en het geweldige kwam voornamelijk door de landen en niet de service van Tiara.
Het samenvoegen van individuen in een groep, steeds een groepsreis om je heen hebben welke ze niet in de hand hebben, het overnachten op de "cmaping" ipv een nomaden kamp etc maakte dat er toch wel wat nare randjes aan deze reis zijn gekomen.

Let op mensen!
Boek een groepsreis bij Tiara want individuele reizigers worden toch wel samengevoegd tot een groep.

De groepsreis welke wij continu om ons heen hadden waren erg luidruchtig, tegen het asociale aan en de reisleidster deed vrolijk mee!

Het nomaden verblijf in MongoliŽ waar wij erg naar uit keken was een enorme domper. ipv het echte leven te ervaren zaten we in een kamp met allemaal Nederlanders. 20 hutjes op een veld incl sanitaire voorzieningen en gehaktballen als avondeten!

Geweldige reis, super landen, onwijs mooie natuur maar individueel is niet individueel!
Zonde van je geld.

  • Algemeen 6
op 30 april 2016 bestemming: China / Beijing, reisperiode: april 2016

Via Tiara de TME geboekt, met z'n tweeen op stap. Alles verliep perfect. We werden keurig opgehaald, tijdig geÔnformeerd, goed Engels sprekende gidsen. Alles verliep op rolletjes. Dit werd door meerdere mensen beaamd die wij tijdens de reis tegen kwamen.

  • Algemeen 10
op 28 januari 2016 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: december 2015

Wij hebben met 2 stellen de TranssiberiŽ Express reis gemaakt. Erg mooi, en een aantal excursies erbij geboekt in MongoliŽ en China. Een echte topreis. Er waren wat moeilijke dingen onderweg mbt vervoer en we hebben 's nachts contact gehad met Tiaratours medewerker. Die heeft meteen actie ondernomen en ons transport meteen geregeld. In MongoliŽ kan er veel gebeuren met vervoer dus ik vind het niet gek dat dat niet helemaal vlekkenloos verliep. Heel mooi om te zien dat de liefde waarmee de medewerker onze reis samenstelde voor de reis zo terecht is. Wij gaan dit jaar weer een speciale reis maken met Tiara. Transmongolie is een regelrechte aanrader!

  • Algemeen 9
op 6 november 2015 bestemming: Rusland, MongoliŽ, China, reisperiode: september 2015

Samen met mijn vrienden heb ik de Trans MongoliŽ Express gedaan uitgevoerd door Tiara Tours. Het is altijd al een grote droom van mij geweest. Mijn vriendin moest ik alleen even overtuigen. Inmiddels zijn we terug en we hebben echt een geweldige reis achter de rug! Zelfs mijn vriendin die eerst twijfelde is helemaal enthousiast!! Mijn hoogte punt van de reis was toch wel MongoliŽ. Wat een prachtig land!! Zo wijds en stil, niet voor te stellen zolang je er niet bent geweest. De reis was goed georganiseerd door Tiara Tours. We hebben eigenlijk niks aan te merken. Ook de voorbereiding en het samenstellen van de reis ging makkelijk met de reisspecialist van Tiara Tours. Ik zou tegen iedereen willen zeggen, ga ook op reis met de Trans MongoliŽ Express. Het is echt een geweldige ervaring om nooit te vergeten!..

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2015 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: juli 2015

Nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt in mijn vele jaren van reizen. Een grote afrader voor iedereen. Voor het betalen kan alles en is iedereen superlief, na het betalen is niks meer mogelijk. Er wordt niks meer gedaan, ook gemaakte afspraken worden domweg niet nagekomen.

  • Algemeen 1
op 21 april 2015 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: februari 2015

Ik heb samen met mijn ouders de Trans-MongoliŽ Express via Tiara Tours gedaan, met verlenging in Beijing. De voorlichting en het contact voorafgaand aan de reis was prima en de reispapieren zagen er goed verzorgd uit. Ook tijdens de reis was Tiara Tours goed bereikbaar. De accommodaties was afwisselend en allemaal prima tot goed. De transfers waren goed geregeld en zowel in MongoliŽ als in Beijing was de reisleiding fantastisch! Kortom: ik heb een zeer positieve ervaring met Tiara Tours en zou hen zeker aanbevelen aan anderen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 februari 2015 bestemming: China / Shanghai, reisperiode: juli 2014

We hebben de TME, met uitbreiding naar Shanghai, geboekt bij deze reisorganisatie. Het eerste gedeelte was prima geregeld maar de transfers vanaf China waren ronduit slecht. Je moest overal zelf achteraan. Dit terwijl je een hoop geld betaald zodat je je hier juist niet druk over hoeft te maken. De mensen die de transfers verzorgden spraken geen tot slecht engels, hadden transfertijden/transferdatums op een blaadje staan die niet klopten en belden tegen de afspraak in niet de avond van te voren op om door te geven hoe laat ze je de volgende dag komen ophalen. Hier kan je dan weer zelf achteraan bellen. Daarnaast vinden we ook dat het handig zou zijn dat je ingelicht wordt wanneer hotels veranderen tijdens je reis. Het is namelijk nogal een verschil of je aan de Bund in Shanghai zit of hier een metrorit van 45 minuten vandaan zit.

Voor ons gevoel heeft Tiara onvoldoende ervaring met reizen in China en hadden we dit gedeelte beter zelf kunnen regelen, dat had ons een hoop stress gescheeld.

Dit alles hebben wij tijdens onze reis gedeeld met Tiara en de manier van klachtafhandeling valt ook nog wel te verbeteren. Een simpel sorry voor het ongemak of een bosje bloemen bij terugkomst kan je nare gevoel toch grotendeels wegnemen. Maar goed die keus ligt bij de reisorganisatie.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 5
  • Prijs / kwaliteit 3
op 11 februari 2015 bestemming: MongoliŽ / Tibet, reisperiode: augustus 2014

Nog nooit zo'n slechte reis gehad als met deze tour operator. Tickets erg laat binnen, afspraken over excursies niet nakomen en dubbel laten betalen. Fouten worden afgeschoven op anderen en die laten op hun beurt weer niks van zich horen. Alleen door zelf dingen te regelen is de vakantie toch nog enigszins geslaagd.
In het kort: nooi bij boeken, geeft alleen maar ellende

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 3
  • Reisbegeleiding 3
  • Excursies 3
  • Prijs / kwaliteit 3
op 28 mei 2014 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: mei 2011

Via tiaratours het gezin en visum geregeld, we werden netjes opgehaald op het vliegtuig en naar het gastgezin gebracht waar de reisbegeleider het woord deed.De mensen uit het gastgezin spraken geen engels maar de meneer van tiaratours heeft alles erg goed geregeld voor ons. Iets minder was de accomodatie zelf, het gastgezin rookte erg veel en alles stonk ernaar, we sliepen in hun bed wat ook erg naar rook en tabak rook maar de mensen waren zo verschrikkelijk lief voor ons en er heerst daar best erge armoede waardoor we er geen klacht over hebben ingediend......ik heb er iig maar geen probleem van gemaakt.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 december 2013 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: september 2012

Zeer goed georganiseerde reis met de Trans-Mongolie Express. Visa en transfers prima geregeld, hotels goed uitgezocht (je bent nu eenmaal in een andere cultuur en dat is dan weer de charme dat het niet is zoals wij gewend zijn), maaltijden prima en goed verzorgd. Een topreis verzorgd door een TOP organisatie! Voor vragen kon ik altijd terecht bij Tiara Tours het zij telefonisch of per chatsessie. Goede informatie, je weet wat je te wachten staat als je zo'n reis wil maken.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 12 december 2013 bestemming: MongoliŽ / Ulaanbaatar, reisperiode: juli 2009

Positieve ervaring met TIARA TOURS

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 december 2013 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: september 2010

Alleen positief ,goed voorgelicht ,en zelfs een kaartje bij thuiskomst van Tiara Tours.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 11 december 2013 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: juli 2013

Via Tiara Tours heb ik een reis met de Trans-MongoliŽ-Express gemaakt. We zijn met de trein vertrokken uit Amsterdam en hadden Beijing als eindbestemming. Onderweg zijn we uitgestapt in Moskou, Novosibirsk, Irkustk en Ulaanbaatar.
Onze contactpersoon bij Tiara Tours was erg vriendelijk en gaf op al onze vragen snel antwoord. Ook de reis zelf verliep bijna zonder problemen. We hebben ťťn excursie geboekt bij Tiara Tours, een trekking door MongoliŽ, ook deze was super en het geld meer dan waard.
Zelfs toen we midden in de nacht het noodnummer belden omdat op het station in Irkutsk onze transfer niet op ons stond te wachten en we bang waren de boot naar Olkhon Eiland te missen, werden we super geholpen en binnen vijf minuten na het telefoontje was onze transfer er.

Toch een aantal kleine minpuntjes:
- Twee weken voor vertrek zouden we onze reisbescheiden krijgen; paspoort met visa en treintickets voor het eerste stuk naar Moskou. Deze kwamen echter pas vier dagen voor vertrek binnen.
- Van Amsterdam naar Moskou moesten we overstappen in Warschau. 's Ochtends bleek dat we zoveel vertraging hadden dat we bang waren de aansluiting niet te kunnen halen. Een medewerker van Tiara Tours adviseerden ons toen om op het voor na laatste station (Warschau Centraal) uit te stappen en een nieuw ticket te boeken voor de volgende trein naar Moskou. Hierdoor zouden we wel de enige dag die we in Moskou hadden missen, maar in ieder geval wel op tijd zijn voor de trein naar Novosibirsk. Na een hoop Polen en Russen in de trein gesproken te hebben - die allemaal geen Engels konden - kwamen we er achter dat de trein naar Moskou hoe dan ook zou wachten tot ons trein aan zou komen, omdat de twee treinen gekoppeld zouden worden. Jammer dat ze dat ons bij Tiara Tours niet konden vertellen, want als we wel hun advies hadden opgevolgd hadden we geen dag in Moskou gehad.
- De ho(s)tels in Moskou en Ulaanbaatar lagen heel ver uit het centrum. In Moskou moesten we 20 minuten met de metro en in Ulaanbaatar 45 minuten lopen. Gezien de prijs van de reis hadden we wel hotels in het centrum verwacht.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 7
op 5 augustus 2012 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: juli 2012

Zeer dure reis geboekt via Tiara Tours, de MongoliŽ Express naar Rusland, MongoliŽ en China. Voor boeking was mijn contactpersoon bij Tiara Tours allervriendelijkst, na boeking helaas niet meer. Als ik via de email een vraag stelde geen ik geen antwoord en moest overal zelf achteraan bellen.
Afspraken die gemaakt waren i.v.m. bijgeboekte excursies waren niet doorgevoerd in mijn reis, moest ik zelf weer voor bellen.

Bij aankomst op vliegveld Moskou was er een probleem met mijn visum waardoor ik veel later door de douane kon. Tiara agenten die met zouden staan wachten in aankomsthal waren reeds vertrokken zonder te checken waar ik was, waardoor ik genoodzaakt was een (dure) taxi naar het hotel te nemen. Na de reis een mail met mijn bevindingen over dit voorval en verstuurd naar Tiara Tours en wederom nog steeds geen reactie ontvangen. En dit waren niet de enige calamiteiten, tijdens de reis zijn er ook fouten gemaakt waardoor ik steeds alert moest blijven.
Tiara Tours van mij een dikke onvoldoende!!!!!
Een positieve opmerking nog: de gids die ik in MongoliŽ had, Bambi, was uitmuntend!

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 3
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 3
  • 1