Schrijf een ervaring over Tiara Tours en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Tiara Tours

Pagina 1 van 7 met 62 resultaten

op 12 juni 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: mei 2019

Professionele reisorganisatie die garant staat voor het nakomen van de
afspraken zoals die in het opgestelde en overeengekomen reisprogramma staan beschreven. De mooie indrukwekkende belevenissen opgedaan tijdens de reis van 32 dagen hebben de verwachtingen ver overtroffen. De treinreizen, de hotels, de contactpersonen, de gidsen voor de excursies, etc. alles was tot in de puntjes geregeld. Deze reis geboekt bij Tiara tours smaakt naar meer! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 13 mei 2019 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: april 2019

Dankzij de perfecte organisatie van Tiara Tours hebben we vanaf het eerste moment met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere reis. Op alle 'cruciale' momenten stond (op het perron) een deskundige en vriendelijke gids klaar, die ervoor zorgde dat we naar onze bestemming werden gebracht, dat we werden ingecheckt, dat we geld konden pinnen en die ons het een en ander vertelde over de stad waar we zojuist waren aangekomen en dat alle vragen werden beantwoord.

Toen de waterleiding nog (deels) bevroren bleek in het Gerkamp (Terelj-MongoliŽ) heeft onze gids geregeld dat we in een hotel terecht konden om te douchen en te ontbijten voordat werd afgereisd naar het Gerkamp. Complimenten!
Alle gidsen die ons begeleid hebben, waren intelligent, gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en bereid om op onze individuele wensen in te gaan.

De taalbarriŤre in deze landen moet men niet onderschatten, je kunt je bijna nergens verstaanbaar maken met Engels. We zijn dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze reis via Tiara Tours te maken.
In de voorbereiding van de reis werd er goed naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht zodat deze reis aan alle verwachtingen zou voldoen.

TOP-organisatie! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: april 2019

Trans MongoliŽ Express met Tiara Tours
Wat een bijzondere reis en wat goed verzorgd. Het was fijn door lokale gidsen opgewacht en begeleid te worden in Rusland, MongoliŽ en China. En wat hebben we veel gezien in Moskou,
Ulaanbaatar en Beijing. Een hoogtepunt voor ons was het verblijf bij een nomadenfamilie in the middle of nowhere. Te kunnen zien hoe deze mensen leven.
Dank Silvie en Tiara Tours. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 2 mei 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: april 2018

Super mooie steden st Petersburg en Moskou. Reis was uitstekend georganiseerd. Goede excursie in Hermitage. Aanrader om via Tiaratours te reizen. Alles was tot in de puntjes geregeld wat het reizen relaxed maakt. Eind april was een goede periode gezien Pasen in de orthodoxe kerken en oefeningen van parades voor victorie day.

 • Algemeen 9
op 29 april 2019 bestemming: Oezbekistan, reisperiode: april 2019

Ter plekke was alles perfect geregeld: transfers, treinreizen alles verliep volgens de afspraken; uitmuntende gidsen met heel veel achtergondinformatie. Het was een reis op maat (slow travel i.v.m. onze leeftijd). Tiara Tours voelde voortreffelijk aan wat onze wensen en mogelijkheden waren. Danzij Tiara Tours is het een fantastische reis geweest.

 • Algemeen 9
op 19 maart 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: februari 2019

Goed geregeld, fijn en snel contact indien nodig, goede plekken in treinen en prima partners ter plaatse.

 • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

Alles goed - zoals altijd - georganiseerd door Tiara Tours, transfers, goede locatie hotel; reis al vele jaren met Tiara Tours naar Rusland in de winter, een aanrader om een keer Moskou of Sint Petersburg in de winterperiode te bezoeken.

 • Algemeen 9
op 10 december 2018 bestemming: Rusland / Moskou en St. Petersburg, reisperiode: november 2018

Alles prima geregeld. Interessante en boeiende reis! Prachtige steden.

 • Algemeen 9
op 28 november 2018 bestemming: , reisperiode: september 2018

Alles perfect geregeld, vaak nog meer service dan geboekt. Zoals diverse keren ontbijt en twee maal lunch en ook nog een extra diner in 29 dagen.
Ook de taxi service op de stations was goed geregeld. Overleg bij boeking was ook optimaal. met telkens direct een nieuw overzicht na een aanpassing.

 • Algemeen 10
op 22 september 2018 bestemming: Rusland / Sint-Petersburg, reisperiode: augustus 2018

Prachtige stad, goede begeleiding ter plaatse. Veel gezien. Zouden een volgende keer iets meer stadsbeleving willen meemaken. Het was jammer dat we van te voren niet wisten dat de Hermitage over twee gebouwen beschikt en dat de collectie die wij graag wilden zien zich niet in het gebouw bevond dat wij bezocht hebben.

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende