Schrijf een ervaring over Tiara Tours en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Tiara Tours

Pagina 1 van 8 met 72 resultaten

op 3 december 2019 bestemming: India / Delhi-Jaipur-Agra-Orchha-Khajuraho-Varanasi-Chitwan-Pokhara-Kathmandu, reisperiode: september 2019

Veel prachtige bezienswaardigheden. Te veel om op te noemen. Wel veel reizen. In september kun je nog niet op de Ganges varen. In september nog veel regen. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 november 2019 bestemming: Rusland / Moskou en St. Petersburg, reisperiode: oktober 2019

Elk onderdeel van de reis was uitstekend georganiseerd. Alle vervoer, excursies, overnachtingen, waren boven verwachting. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 14 oktober 2019 bestemming: Rusland / Moskou naar Pekinng, reisperiode: september 2019

De reis was heel goed, met een klein aantal onvolkomenheden. Deze kunnen gemakkelijk worden opgelost. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: september 2019

Een 10 is wel erg hoog. Zou het wel kunnen zijn. Alles was perfect geregeld. Ook bij de voorbereiding ging alles heel soepel; een verblijf in Moskou voorafgaand aan Zuid Kaukasus was zeer snel en goed geregeld. In Moskou op het laatste moment toch besloten een dansvoorstelling bij te wonen; de toegangskaarten lagen bij de hotelbalie, voordat wij daar erg in hadden.

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: september 2019

De reis met de Transsiberie Express was helemaal top. Alles sloot naadloos aan: de tijden, de bussen en taxis en gidsen die sreeds overal klaarstonden. Ook de kwaliteit van de gidsen helemaal ok. Daarnaast zorgde Sytze als meereizende groepsleider op prettige wijze voor voorinformatie en managede hij de groep en organisatie tijdens de reis op prettige wijze. Tiara heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan en ons prima ontzorgd, zodat wij konden genieten. Ps zelfs het weer leek afgesproken te zijn.... Ted en Marina, Heemskerk, sept 2019

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: MongoliŽ / Ulaanbaatar, reisperiode: september 2019

Tiara Tours heeft onze reis met de TransmongoliŽ express voor ons verzorgd. We hebben al veel gereisd maar dit was werkelijk een 10 met een gouden griffel!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd met duidelijk heel veel hart voor het reizen, de reis zelf, de landen en de steden. Wij raden Tiara Tours 200% aan!

  • Algemeen 10
op 18 september 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: augustus 2019

Alles was prima in orde. Hotel was uitstekend en ligging perfect naast een metrostation en met restaurantjes in de buurt. Transfers waren goed geregeld. Excursie werd begeleid door uitstekende gids. Informatie van Tiara was volledig en vragen in de periode vůůr de reis werden snel en adequaat beantwoord door Tiara

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: augustus 2019

Er werd gezegd dat er geen wereldstekker mee hoefde en dan komen we in een cabine op de Trans MongoliŽ met een stopcontact waar we een wereldstekker voor nodig hebben

  • Algemeen 4
op 31 juli 2019 bestemming: Rusland / Moskou en St Petersburg, reisperiode: juli 2019

Vanaf het moment van boeken was alles 100% geregeld.

  • Algemeen 9
op 15 juli 2019 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: mei 2019

Alles was perfect geregeld. Goed en snel contact met Tiara Tours. Al onze wensen werden mee genomen.
Deskundige, vriendelijke gidsen stonden ons op ieder perron op te wachten. De taal barriŤre is groot in deze landen. Maar zeer weinig mensen spreken Engels en de aanwijzingen op borden zijn nauwelijks te lezen vanwege een ander alfabet. Een hele aparte ervaring om te leven in een trein en het logeren bij de nomaden in de Gobi woestijn. Het slapen in een Ger is anders dan je gewend ben. Maar daarom des te leuker om mee te maken (geen sanitair bv.)
Als je het ongemak voor lief neem, is deze reis echt een aanrader. En bij thuiskomst waardeer je des te meer je eigen bed en sanitair.
Ook goede, mooie hotels onderweg gehad. En leuke trips onder leiding van een gids.
Onze speciale dank aan gids Ada in MongoliŽ. Zij had in "no time" alles al geregeld voor het geval een doktersbezoek zou eindigen in een ziekenhuisopname. Gelukkig was dat niet het geval, maar er was al een kamer in het hotel geregeld en een extra gids voor de achterblijver. Je voelt je dan echt gesteund op dat moment.
Wij bevelen Tiara Tours van harte aan!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende