Schrijf een ervaring over Unico Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Unico Travel

Pagina 1 van 8 met 75 resultaten

op 16 april 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: maart 2020

Als afwisseling van ons hectisch leven tijdens het jaar, zoeken we altijd prachtige natuurgebieden op om onze vakantieperiodes door te brengen. Costa Rica stond al vanaf het begin op de bucketlist. We vonden echter tussen de vooraf samengestelde reizen nooit helemaal onze gading. Al surfend op internet, op zoek naar een reis op maat, kwamen we op de site van Unico Travel terecht. Na het doorgeven van onze reiswensen, kregen we van Barbara, eigenaresse van Unico Travel, kort daarop een aansluitend reisvoorstel. We hadden een fijn contact en ook snelle onderlinge communicatie om de laatste puntjes te bespreken en op 13 maart 2020 vertrokken we voor een veertiendaagse vakantie naar Costa Rica. We hebben enorm genoten van dit prachtige land vol wonderschone natuur en hun gastvrije bevolking. De eerste dagen verbleven we in het Nevelwoud van Costa Rica en zijn we voor dag en dauw de quetzal (volgens veel vogelliefhebbers de mooiste vogel ter wereld) gaan zoeken en hebben deze gevonden! Vervolgens via de Sierpe rivier een boot nemend, avontuurlijk de branding trotserend ter hoogte van de oceaan en met blote voeten uitstappen in de zee voor het hippie-achtige Drake Bay. Andere hoogtepunten van onze reis waren genieten van de natuur in de buurt van het Corcovada park, zoeken naar de luiaard op het domein van Luna Lodge en tot slot ons laten verwennen door de kookkunsten van Filip bij Las Nubes, nadat we zijn lodge na een avontuurlijke 4x4 tocht bereikten op de top van een berg!
Speciaal is dat deze reis doorging toen de Corona crisis uitbrak. Dat we aan deze vakantie met goede herinneringen zullen blijven terugdenken heeft ook vooral te maken met Barbara van Unico Travel. De naam Barbara doet in Costa Rica zoveel deuren openen en daarnaast was ze een steun en toeverlaat tijdens het uitbreken van de Corona crisis. Steeds snel reageren op onze app-jes en goed overleggen samen met haar over de situatie, heeft voor veel rust gezorgd tijdens ons verblijf in Costa Rica. Kunnen vertrouwen op een goede tour operator, ook in moeilijke tijden, daar heeft een mens wat aan .

Bedankt Barbara! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 maart 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: maart 2020

In maart 2020 hebben wij een schitterende rondreis door Colombia gemaakt, mede mogelijk gemaakt door Unico Travel. Na al enkele verre reizen te hebben gemaakt met zijn tweeen, is dit de eerste keer geweest samen met onze dochter (toen 2,5 jaar). Ondanks een hectisch einde (het Corona-virus deed zijn entree) hebben wij volop genoten wat van Colombia te bieden heeft: zeer indrukwekkende natuur, unieke koloniale dorpjes en het altijd vrolijke en vriendelijke volk. We hebben ons altijd veilig gevoeld. Sterker nog, het rondreizen met een klein kindje opent juist vele deuren en tovert altijd een grote glimlach op de gezichten van de Colombianen! Van kleine rustieke dorpjes tot levendige grote steden, van hooggebergtes met waanzinnige uitzichten tot aan werkelijke bounty eilandjes, Colombia heeft het allemaal. De overnachtingen waren heel leuk en divers en op unieke locaties. Unico was een van de weinige reisorganisaties die echt met ons mee heeft gedacht om het reizen met onze jonge dochter soepel te laten verlopen. Ze hebben ons ook zeer goed ondersteund en geholpen op het moment dat het wat kritischer werd (ook Colombia sloot haar luchtruim, notabene 1 dag na ons vertrek!). Wij gaan zeker een keer terug om nog meer te ontdekken van dit land, en ook de volgende keer zullen wij hiervoor zeker Unico Travel inschakelen! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 29 maart 2020 bestemming: Costa Rica / n.v.t., reisperiode: maart 2020

Het was een oude wens om een reis te maken naar Costa Rica, met mijn achtergrond als bioloog en fotograaf. Daarom hebben wij contact gezocht met Barbara van UnicoTravel. Naar aanleiding van ons gesprek en wensen heeft ze een prachtige rondreis samengesteld met uitstekende accommodaties en vervoer. De accommodaties zijn schitterend gelegen; je wordt overrompeld door de pracht van flora en fauna. Kundige gidsen zorgen voor de nodige extra kennis en structuur in hetgeen je allemaal ziet en meemaakt en dat is heel veel. In onze rondreis hebben we een aantal van de mooiste gebieden van het land bezocht; we hebben ons geen seconde verveeld. Zelden een land getroffen waar de lokale bevolking zo aardig en behulpzaam is; ook dit zorgt dat het je steeds op je gemak voelt. Van tevoren maak je uiteraard een voorstelling van je reis; onze verwachtingen worden ver overtroffen. Een prachtige reis is het geworden waar we nog lang aan zullen terugdenken.
Barbara (en Elise) heeft goed naar onze wensen geluisterd en tijdens de reis geregeld contact gehouden. Dat geeft een veilig gevoel in een onbekend land.
Bedankt Barbara en Elise! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 maart 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: februari 2020

We hebben een schitterende rondreis gemaakt door Panama. De organisatie door Unicotravel was zeer goed. Prachtige kleinschalige locaties die zeer zorgvuldig uitgezocht waren. Aantal dagen per locatie was uitstekend. Wij waren erg gecharmeerd van Elle Valle en Mount Totumas, alhoewel Bocas del Toro, Playa Bluff, ook heel unique was. Panama is een prachtig veilig land om zelf in rond te rijden. We kunnen het iedereen aan bevelen.

  • Algemeen 9
op 23 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2020

In januari/februari 2020 hebben we een prachtige fotoreis in Costa Rica gedaan. Met een kleine groep van 8 personen, onder begeleiding van een fotograaf, hebben we heel veel gezien en kunnen fotograferen. Het was onze eerste fotografiereis en het is heel goed bevallen. We hebben ook veel gelachen met de groep. Allemaal enthousiaste mensen met hetzelfde doel. Top! Barbara van Unico Travel weet uit eerdere ervaringen wat goede locaties voor fotografie zijn en heeft vele contacten in Costa Rica. Alles was goed georganiseerd, de lodges, het vervoer, de gidsen en de verschillende tours. Als wij nog eens naar Midden-Amerika willen gaan dan gaan we zeker weer naar Unico Travel. We hebben erg genoten van de reis en kijken er met veel plezier op terug!

  • Algemeen 9
op 14 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2020

Onze huwelijksreis laten regelen door Unico Travel. Vanaf het eerste contact werd ons duidelijk dat Unico Travel daadwerkelijk voor een unieke reis zorgt. Het meedenken en ons anders laten denken en de fijne en persoonlijke service vonden wij erg prettig. We hebben geen moment spijt gehad dat wij onze reis door Unico Travel hebben laten regelen. Tijdens onze reis was alles perfect geregeld. Ook was het erg prettig dat Unico Travel ook tijdens de reis altijd bereikbaar was. De aanbevelingen en tips in het reisplan hebben ons zeker geholpen en we hebben super mooie dingen gezien. Het vervoer en de reserveringen (van de accommodaties) waren allemaal goed geregeld. Ook waren alle accommodaties goed op de hoogte van onze huwelijksreis (wat ook erg fijn was).

Kortom hebben wij een hele goede ervaring gehad en wij raden Unico Travel zeker aan. Onze reis was fantastisch en onvergetelijk.

  • Algemeen 9
op 27 december 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2019

De dames van Unico hebben een erg persoonlijke aanpak die er voor zorgt dat de reis helemaal op maat wordt samengesteld. Met name de persoonlijke ‘intake’ waarbij ze jou als persoon willen leren kennen is top en zorgt er voor dat de reis volledig naar wens, voorkeuren en wensen wordt samengesteld. De jarenlange ervaring is merkbaar en zorgt ervoor dat de beste locaties worden gekozen. De service is uitstekend, ook tijdens de reis met last minute reserveringen, en je wordt helemaal ontzorgd!

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2019 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: september 2019

Onze reis door Costa Rica is mede dankzij de goede voorbereiding en service van de dames van Unico Travel geweldig geweest. Geen enkele zorg over transfer, accommodatie of het missen van bijzondere plekken in dit prachtige land. Ook een last-minute wijziging, als gevolg van een cadeau in de vorm van een extra activiteit, werd zonder problemen ingepast. Met de adviezen en uiteindelijke organisatie hebben we veel van de mooiste plekken kunnen zien en beleven. De gidsen zijn kundig en alert en bieden een meerwaarde door te zorgen voor zicht op waardevolle 'foto momenten'. Absoluut een reis waar we nog heel lang met plezier aan zullen terugdenken.

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: september 2019

We hebben een rondreis door Guatemala en Belize gedaan. Guatamala is een land vol cultuur, natuur, avontuur, gastvrije mensen, rust, zon en strand (met name Belize) waar we door de reisopstelling van Unico travel veel diversiteit hebben gezien. We zijn heel Guatemala doorgereisd en alles was perfect geregeld en op elkaar aangesloten. Het is enorm genieten dat jij als reiziger enorm kan genieten en alles op kan nemen van een nieuw land, terwijl Unico travel op een afstand alles voor jou heeft samen gesteld en geregeld.

  • Algemeen 9
op 30 september 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2019

We hebben een familie rondreis door Costa Rica gemaakt met tien personen. Unico Travel heeft ons zeer goed begeleid tijdens de voorbereiding van deze reis!
De accomodaties waren prachtig en gelegen op adembenemende locaties. Super! We hebben ontzettend veel gezien aan geweldige flora en fauna, gecombineerd met allerlei sportieve activiteiten. Het geheel aan ervaringen overtrof onze verwachtingen...
Allemaal voelen we een soort van heimwee wanneer we terugdenken aan dit prachtige land met z’n fijne, vriendelijke en behulpzame inwoners. Bedankt!!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende