Schrijf een ervaring over Unico Travel en maak kans op mooie prijzen!

Unico Travel: Fotoreis naar Costa Rica

Geschreven op 5 september 2019 door Gina

De fotogenieke natuur van Costa Rica
De fotogenieke natuur van Costa Rica
Unico Travel heeft voor volgend jaar 2020 twee fotoreizen naar Costa Rica op de planning staan, in januari en november. Unico Travel organiseert vaker fotoreizen waarbij de passie voor het fotograferen wordt gecombineerd met de bijzondere natuur op een bestemming en natuurlijk het reizen.

De reizen zijn onder begeleiding van een Nederlandse natuurfotograaf. Tijdens de reis leer je de mooiste foto's maken op de meest unieke locaties, waaronder het nationale park Corcovado. Costa Rica heeft een prachtige natuur: van regenwouden tot tropische stranden tot bergen. Ook kent Costa Rica een veelzijdige wildlife met walvissen, luiaards, apen en kaaimannen. De fotoreizen duren vijftien dagen en vertrekken op 25 januari 2020 en 28 november 2020. Bij Unico Travel reis je in een klein gezelschap van maximaal acht personen. Zo kan de natuurfotograaf iedereen de kans geven om optimaal te kunnen fotograferen. De fotograaf probeert iedereen vanuit zijn kennis en ervaring zo goed mogelijk te begeleiden en met prachtige foto's naar huis te laten keren.

Tijdens de reis verblijf je in lodges met feeders zodat er uitstekende fotografiemogelijkheden zijn. Ook worden er tijdens de reis exclusieve schuilhutten gereserveerd om de mooiste foto's vast te leggen.