Reisgraag award 'beste ligging' is voor BelgiŽ

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Toerisme BelgiŽ met de Reisgraag award
Toerisme BelgiŽ met de Reisgraag award

Bij het zien van de winnaar in de categorie beste ligging was ik best verrast. Zijn Nederlanders toch niet zo reislustig als ze zelf denken? Of is het omdat je er binnen no-time bent voor een leuke stedentrip? Het is namelijk ons buurland België wat het beste beoordeeld is op ligging met een 8,9.

Toerisme België

"Wij zijn heel vereerd dat België een award van Reisgraag.nl heeft gewonnen. Het bevestigt het beeld van België als een land waar Nederlanders graag naar toe gaan voor cultuur en natuur. Een andere wereld net over de grens voor liefhebbers van het goede leven! Gezellige cafés en restaurants, mooie musea en een sfeervol centrum: Brussel en de Belgische steden hebben het allemaal. In 2015 is Mons (Bergen) Culturele Hoofdstad van Europa. In het voorjaar opent het bierbelevingscentrum Brouwerij De Koninck in Antwerpen en daarnaast worden er diverse culinaire festivals georganiseerd. Kom de nieuwe wandel- en fietsroutes in Vlaanderen en de Ardennen verkennen. Ook voor komend jaar heten wij iedereen weer hartelijk welkom", aldus Eefje Marijt van Toerisme België.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder de meest populaire reisorganisatie maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en excursiereizen. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn. Daarvan hebben wij er 10 uitgereikt waaronder die voor de beste ligging maar ook voor de beste bezienswaardigheden en beste cultuur.

Overzicht van alle winnaars

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen