Groepsrondreizen India

Varanasi, India
Varanasi, India

TOP 4 GROEPSRONDREIZEN INDIA

India is een populaire vakantiebestemming. Het is een land met vele highlights waarvan de Taj Mahal waarschijnlijk de bekendste is. Als je met een georganiseerde rondreis India bezoekt kom je op de mooiste plekjes van het land. Er is veel keus en daarom heeft Reisgraag.nl de 4 mooiste groepsrondreizen voor je op een rijtje gezet;

Heb je weinig kennis van India? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

1. 

15 dagen Van Kamelen tot de Heilige Ganges met NRV Holiday Tijdens deze reis bezoek je het noorden van India en Rajasthan. De hoogtepunten zijn o.a. Delhi, Taj Mahal, Varanasi en de Ganges. Je verblijft in goede hotels o.b.v logies/ontbijt.

2. 

Fotoreis door kleurrijk India met Sawadee Tijdens deze unieke rondreis door Noord-India staat fotograferen centraal. Laat je betoveren door de hindoeïstische rituelen in Varanasi. Bewonder de Taj Mahal en de tempels in Khajuraho. In Orchha dwaal je rond in een verlaten koningsstad, die langzaam overwoekerd wordt door de oprukkende jungle. In een groep van max. 12 personen leer je het land kennen en krijg je handvaten om dit alles mooi op de foto te zetten.

3. 

16 dagen Rajasthan & Varanasi met Kras Hoogtepunten van deze reis zijn de mysterieuze en bruisende hoofdstad van India, de Taj Mahal, stadstour in Udaipur en het Junagarh-fort. Je verblijft o.b.v. logies/ontbijt.

4. 

24 dagen in Zuid-India met Baobab In Zuid-India vind je Hindoe-tempels afgewisseld met Portugese huizen, Hollandse tegeltjes en Engelse plantages. Hoogtepunten van deze reis zijn het paleis van de maharadja, fascinerend Bombay/Mumbai en de middeleeuwse bazaar Madurai. Tijdens deze reis zijn de maaltijden niet inbegrepen.

Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie?†

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Ontvang gratis een reischeque
 Flexibele voorwaarden
 ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen