Turkije wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Turkije wint Reisgraag Award 2018
Turkije wint Reisgraag Award 2018

Turkije heeft met een gemiddelde van een 8,6 de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Gastvrijheid gewonnen. Uit alle reviews die in 2017 zijn binnengekomen heeft dit land binnen deze categorie het hoogste cijfer gehaald. In 2017 won Turkije de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Stranden.

Sitare Ersoy (Turks Nationaal Verkeersbureau): "We zijn erg blij en trots dat Turkije opnieuw de Reisgraag Award in de categorie Gastvrijheid heeft gewonnen. Turkije heeft veel sterke punten en de vriendelijkheid en service van de mensen is een van de redenen waarom zoveel mensen graag naar Turkije op vakantie gaan en steeds terugkomen. Gastvrijheid is niet gekunsteld, maar is oprecht gemeend. Combineer je dit met de veelzijdigheid van het land, zoals de mooie kust, het heerlijke klimaat, de rijke cultuur, lekker eten en veel bezienswaardigheden, dan heb je een heerlijk vakantieland. Wij hopen ook dit jaar weer veel Nederlandse vakantiegangers te verwelkomen!”.

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen