Turkije wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

Turkije wint de prijs met zijn gastvrijheid
Turkije wint de prijs met zijn gastvrijheid

Turkije heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Gastvrijheid gewonnen, net als vorig jaar. De bestemming haalde gemiddeld een 8,4 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. De afgelopen drie jaar heeft Turkije ook al een Reisgraag Award gewonnen.

Sitare Ersoy (Turks Nationaal Verkeersbureau): "De essentie van het Turkse volk is oprecht gastvrijheid. En wij zijn trots dat we door de jaren heen nog steeds hiervoor worden gekozen. Graag verwelkomen wij jullie in Turkije!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen