Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen 333travel

Pagina 1 van 9 met 82 resultaten

op 8 maart 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2020

Voor de tweede keer een privť rondreis met 4 personen gemaakt door Thailand met 333Travel (jan/feb 20220). Van tevoren wensen kenbaar gemaakt en een op de wensen afgestemd programma samengesteld. Uitstekend verzorgd, geheel volgens het afgesproken programma. Alle transfers en alle overige door het reisbureau verzorgde reizen waren keurig op tijd conform de planning. Onze complimenten. Ook de voorlichting en de adviezen van Arnold waren van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het super fijn om na een lange reis niet extra te hoeven wachten en een bordje met je naam te zien staan van 333Travel !! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 februari 2020 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: januari 2020

Ik heb een geweldige reis naar Bali gemaakt met 333travel! Alles was goed georganiseerd en de plekken waar ik geweest ben waren allemaal erg mooi. Ook de hotels waren goed! De communicatie verliep goed en snel. En de adviezen voor mijn verdere reis (ik reisde alleen naar India en vandaar naar Bali) waren ook goed. Alleen maar complimenten dus. Ik ga zeker voor een volgende reis weer naar 333travel. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 15 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / steden, parken, Hawai, reisperiode: april 2019

Wij hebben met Travel 333 een geweldige reis samensteld. In april en mei van dit jaar zijn we 7 weken door Amerika getrokken. De voorbereidingen waren al een feest, de reis geweldig! Alles klopte, de reisschema's sloten mooi aan, de accomodaties waren prima en lagen altijd strategisch, de autohuur was goed geregeld, enkele excursies waren prima. En na vijf weken rondtouren nog twee weken vakantie op drie eilanden van HawaÔ! Zelf hadden we dit idee nooit gekregen, maar wat een gouden tip.
Een volgende verre reis boeken we graag weer bij Travel 333.
Theo en Bep Knipping Lent ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: september 2019

Werkelijk alles was perfect geregeld. Prachtige resorts en hotels.Prijs/kwaliteit meer dan waard. We hebben meerdere reizigers gesproken met dezelfde ervaringen! Top vakantie!

  • Algemeen 10
op 19 september 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2019

Reis fantastisch, maar wat liep de communicatie moeizaam zeg, via 333. Langzaam, werd niet of pas na een week op mail gereageerd, bellen lukte wel goed, maar dan moesten we toch weer wachten op een beloofde mail van hun, die dan weer niet kwam.... moesten we weer bellen en voel je je wat opgelaten : (
Reis was groot succes hoor, dat wel!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Reis op maat zeer vlot en correct gepland en gerealiseerd

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2019

Alles was perfect geregeld, zelfs tot in de kleinste details. alle gidsen die met ons rondgereisd hebben waren top, bespraken op voorhand wat het plan was en of dit ook goed was voor ons en zoniet was echt alles ook weer bespreekbaar.
verder waren alle accommodaties waar we hebben verbleven allemaal perfect.
alles was gewoon zo goed georganiseerd zodat wij van onze privť rondreis met ons gezin gewoon enorm konden genieten van dit mooie land!
top organisatie ! echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: juni 2019

Prachtige individuele rondreis met ons hele gezin. Onze reisleider, Tarna Sagala, had zoveel te vertellen over dit geweldige gebied en regelde echt alles voor ons zodat wij alleen maar hoefden te genieten. Top!

  • Algemeen 10
op 17 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Eilandhoppen, reisperiode: april 2019

Uitstekende organisatie. Telkens de minst drukke locatie van het eiland. Drukte was wel eenvoudig op te zoeken, maar minder relevant bij reis met kinderen. Prettig contact met organisatie

  • Algemeen 9
op 2 mei 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: april 2018

Deze combi van Dubai en Bali is volgens het boekje verlopen, zoals 333travel het had geregeld. Vooral Lumbini Villas Bali was nog mooier dan op de website. Je eigen paradijs compleet met zwembad in de prachtige omgeving van Jimberan Bali. De reis naar Dubai en Bali met Emirates, de hotels, de transfers, de excursies, alles was in de puntjes geregeld. Ook voor onze op het laatst doorgeven wijziging, waren geen obstakel voor Anne van 333travel. Professioneel, goede communicatie en ervaring zijn de sterke punten geweest, voor een voor ons onvergetelijke reis. Top en dank je wel 333Travel.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende