Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen 333travel

Pagina 1 van 8 met 77 resultaten

op 17 augustus 2019 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Reis op maat zeer vlot en correct gepland en gerealiseerd ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2019

Alles was perfect geregeld, zelfs tot in de kleinste details. alle gidsen die met ons rondgereisd hebben waren top, bespraken op voorhand wat het plan was en of dit ook goed was voor ons en zoniet was echt alles ook weer bespreekbaar.
verder waren alle accommodaties waar we hebben verbleven allemaal perfect.
alles was gewoon zo goed georganiseerd zodat wij van onze privť rondreis met ons gezin gewoon enorm konden genieten van dit mooie land!
top organisatie ! echte aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 14 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: juni 2019

Prachtige individuele rondreis met ons hele gezin. Onze reisleider, Tarna Sagala, had zoveel te vertellen over dit geweldige gebied en regelde echt alles voor ons zodat wij alleen maar hoefden te genieten. Top! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Eilandhoppen, reisperiode: april 2019

Uitstekende organisatie. Telkens de minst drukke locatie van het eiland. Drukte was wel eenvoudig op te zoeken, maar minder relevant bij reis met kinderen. Prettig contact met organisatie

  • Algemeen 9
op 2 mei 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: april 2018

Deze combi van Dubai en Bali is volgens het boekje verlopen, zoals 333travel het had geregeld. Vooral Lumbini Villas Bali was nog mooier dan op de website. Je eigen paradijs compleet met zwembad in de prachtige omgeving van Jimberan Bali. De reis naar Dubai en Bali met Emirates, de hotels, de transfers, de excursies, alles was in de puntjes geregeld. Ook voor onze op het laatst doorgeven wijziging, waren geen obstakel voor Anne van 333travel. Professioneel, goede communicatie en ervaring zijn de sterke punten geweest, voor een voor ons onvergetelijke reis. Top en dank je wel 333Travel.

  • Algemeen 9
op 26 april 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: april 2018

Nt als onze eerdere reis was ook deze reis perfect geregeld met goed vervoer, goede gidsen maar ook voldoende ruimte om zelf op pad te gaan. Daarnaast heeft 333Travel de reis helemaal op maat gemaakt door op ons verzoek een riviercruise over de Mekong te regelen terwijl 333Travel dat zelf niet aanbied in haar eigen reisprogramma.
Volgende keer richting Azie gaan we weer met 333Travel.

  • Algemeen 9
op 4 maart 2019 bestemming: Vietnam / meerdere, reisperiode: februari 2019

Het was fantastisch geregeld, kan niets negatiefs verzinnen.

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Vond het een beetje rommelig geregeld. Wij hadden niet de hele tijd een gids bij de reis. Opzettelijk ook door eerdere ervaringen. Alleen chauffeur. Echter deze was niet op de hoogte van het programma of had een ander standaard programma meegekregen. Ingewikkeld ook want chauffeur spreek uiteraard weinig Engels. Tevens waren de hotels via booking.com stukken goedkoper dan via 333 travel. Mooie reis gemaakt maar zou volgende keer andere organisatie het laten organiseren.

  • Algemeen 5
op 20 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2018

Via 333travel op het laatste moment een individuele rondreis door Zuid-Afrika samengesteld/geboekt voor ons gezin met twee kinderen (18 en 20 jr). Super snelle, enthousiaste en deskundige begeleiding bij het samenstellen van de reis. Bij aankomst in Johannesburg werden we opgewacht door een fantastisch aardige medewerker namens 333travel die ons de zeer gedetailleerde en op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde, hielp met autohuur, pinnen van geld, geven van tips en alle tijd voor ons had. De reisafstanden waren prima te doen en de accommodaties waren fantastisch, zeer afwisselend, van alle gemakken voorzienen en met veel zorg uitgekozen. Werkelijk alles verliep uitmuntend! Gedurende de reis/game drives echt ongelooflijk veel dieren gezien (olifanten, giraffen, zebraís, luipaarden, hyenaís, nijlpaarden, neushoorns, buffels, leeuwen, stekelvarkens, walvissen, pinguins etc etc). Daarnaast genoten van Swaziland, de tuin- en wijnroute en het fantastische Kaapstad. Duizend maal complimenten voor 333travel voor de regelen van deze fantastische reis. Ik raad 333travel iedereen aan! Tip voor Zuid-Afrika: upgrade de huurauto naar 4x4 (bijv. Toyota Fortuner). Meerdere malen echt nodig gehad als je zelf op eigen houtje avontuurlijke ritten wilt maken op onverharde wegen in natuurparken.

  • Algemeen 10
op 11 juni 2018 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

Alles aan onze reis is top

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende