Schrijf een ervaring over 333travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen 333travel

Pagina 1 van 2 met 82 resultaten

op 8 maart 2020 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2020

Voor de tweede keer een privť rondreis met 4 personen gemaakt door Thailand met 333Travel (jan/feb 20220). Van tevoren wensen kenbaar gemaakt en een op de wensen afgestemd programma samengesteld. Uitstekend verzorgd, geheel volgens het afgesproken programma. Alle transfers en alle overige door het reisbureau verzorgde reizen waren keurig op tijd conform de planning. Onze complimenten. Ook de voorlichting en de adviezen van Arnold waren van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het super fijn om na een lange reis niet extra te hoeven wachten en een bordje met je naam te zien staan van 333Travel !! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 februari 2020 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: januari 2020

Ik heb een geweldige reis naar Bali gemaakt met 333travel! Alles was goed georganiseerd en de plekken waar ik geweest ben waren allemaal erg mooi. Ook de hotels waren goed! De communicatie verliep goed en snel. En de adviezen voor mijn verdere reis (ik reisde alleen naar India en vandaar naar Bali) waren ook goed. Alleen maar complimenten dus. Ik ga zeker voor een volgende reis weer naar 333travel. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 15 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / steden, parken, Hawai, reisperiode: april 2019

Wij hebben met Travel 333 een geweldige reis samensteld. In april en mei van dit jaar zijn we 7 weken door Amerika getrokken. De voorbereidingen waren al een feest, de reis geweldig! Alles klopte, de reisschema's sloten mooi aan, de accomodaties waren prima en lagen altijd strategisch, de autohuur was goed geregeld, enkele excursies waren prima. En na vijf weken rondtouren nog twee weken vakantie op drie eilanden van HawaÔ! Zelf hadden we dit idee nooit gekregen, maar wat een gouden tip.
Een volgende verre reis boeken we graag weer bij Travel 333.
Theo en Bep Knipping Lent ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: september 2019

Werkelijk alles was perfect geregeld. Prachtige resorts en hotels.Prijs/kwaliteit meer dan waard. We hebben meerdere reizigers gesproken met dezelfde ervaringen! Top vakantie!

  • Algemeen 10
op 19 september 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2019

Reis fantastisch, maar wat liep de communicatie moeizaam zeg, via 333. Langzaam, werd niet of pas na een week op mail gereageerd, bellen lukte wel goed, maar dan moesten we toch weer wachten op een beloofde mail van hun, die dan weer niet kwam.... moesten we weer bellen en voel je je wat opgelaten : (
Reis was groot succes hoor, dat wel!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Reis op maat zeer vlot en correct gepland en gerealiseerd

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2019

Alles was perfect geregeld, zelfs tot in de kleinste details. alle gidsen die met ons rondgereisd hebben waren top, bespraken op voorhand wat het plan was en of dit ook goed was voor ons en zoniet was echt alles ook weer bespreekbaar.
verder waren alle accommodaties waar we hebben verbleven allemaal perfect.
alles was gewoon zo goed georganiseerd zodat wij van onze privť rondreis met ons gezin gewoon enorm konden genieten van dit mooie land!
top organisatie ! echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: juni 2019

Prachtige individuele rondreis met ons hele gezin. Onze reisleider, Tarna Sagala, had zoveel te vertellen over dit geweldige gebied en regelde echt alles voor ons zodat wij alleen maar hoefden te genieten. Top!

  • Algemeen 10
op 17 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Eilandhoppen, reisperiode: april 2019

Uitstekende organisatie. Telkens de minst drukke locatie van het eiland. Drukte was wel eenvoudig op te zoeken, maar minder relevant bij reis met kinderen. Prettig contact met organisatie

  • Algemeen 9
op 2 mei 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: april 2018

Deze combi van Dubai en Bali is volgens het boekje verlopen, zoals 333travel het had geregeld. Vooral Lumbini Villas Bali was nog mooier dan op de website. Je eigen paradijs compleet met zwembad in de prachtige omgeving van Jimberan Bali. De reis naar Dubai en Bali met Emirates, de hotels, de transfers, de excursies, alles was in de puntjes geregeld. Ook voor onze op het laatst doorgeven wijziging, waren geen obstakel voor Anne van 333travel. Professioneel, goede communicatie en ervaring zijn de sterke punten geweest, voor een voor ons onvergetelijke reis. Top en dank je wel 333Travel.

  • Algemeen 9
op 26 april 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: april 2018

Nt als onze eerdere reis was ook deze reis perfect geregeld met goed vervoer, goede gidsen maar ook voldoende ruimte om zelf op pad te gaan. Daarnaast heeft 333Travel de reis helemaal op maat gemaakt door op ons verzoek een riviercruise over de Mekong te regelen terwijl 333Travel dat zelf niet aanbied in haar eigen reisprogramma.
Volgende keer richting Azie gaan we weer met 333Travel.

  • Algemeen 9
op 4 maart 2019 bestemming: Vietnam / meerdere, reisperiode: februari 2019

Het was fantastisch geregeld, kan niets negatiefs verzinnen.

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Vond het een beetje rommelig geregeld. Wij hadden niet de hele tijd een gids bij de reis. Opzettelijk ook door eerdere ervaringen. Alleen chauffeur. Echter deze was niet op de hoogte van het programma of had een ander standaard programma meegekregen. Ingewikkeld ook want chauffeur spreek uiteraard weinig Engels. Tevens waren de hotels via booking.com stukken goedkoper dan via 333 travel. Mooie reis gemaakt maar zou volgende keer andere organisatie het laten organiseren.

  • Algemeen 5
op 20 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2018

Via 333travel op het laatste moment een individuele rondreis door Zuid-Afrika samengesteld/geboekt voor ons gezin met twee kinderen (18 en 20 jr). Super snelle, enthousiaste en deskundige begeleiding bij het samenstellen van de reis. Bij aankomst in Johannesburg werden we opgewacht door een fantastisch aardige medewerker namens 333travel die ons de zeer gedetailleerde en op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde, hielp met autohuur, pinnen van geld, geven van tips en alle tijd voor ons had. De reisafstanden waren prima te doen en de accommodaties waren fantastisch, zeer afwisselend, van alle gemakken voorzienen en met veel zorg uitgekozen. Werkelijk alles verliep uitmuntend! Gedurende de reis/game drives echt ongelooflijk veel dieren gezien (olifanten, giraffen, zebraís, luipaarden, hyenaís, nijlpaarden, neushoorns, buffels, leeuwen, stekelvarkens, walvissen, pinguins etc etc). Daarnaast genoten van Swaziland, de tuin- en wijnroute en het fantastische Kaapstad. Duizend maal complimenten voor 333travel voor de regelen van deze fantastische reis. Ik raad 333travel iedereen aan! Tip voor Zuid-Afrika: upgrade de huurauto naar 4x4 (bijv. Toyota Fortuner). Meerdere malen echt nodig gehad als je zelf op eigen houtje avontuurlijke ritten wilt maken op onverharde wegen in natuurparken.

  • Algemeen 10
op 11 juni 2018 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

Alles aan onze reis is top

  • Algemeen 10
op 21 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: april 2018

Alles was perfect geregeld! Ontvangst, pick up, transfers en reisinformatie. Nette en schone accommodaties, goede tijdsplanning kortom genoten van onze reis. 333travel zou ik zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: februari 2018

De voorlichting en services van 333Travel zijn uitstekend.
Het hotel voldeed aan onze verwachtingen.

  • Algemeen 9
op 28 januari 2018 bestemming: Thailand / prive rondreis, reisperiode: december 2017

We waren zo aan vakantie toe en zochten een partij die alles voor ons kon regelen we houden wel van luxe en Johan van 333travel heeft ons perfect geholpen de reis was super geweldig

  • Algemeen 10
op 8 januari 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: december 2017

Alles uitstekend geregeld. Papieren, transfers, gidsen en accommodaties waren super. We waren met 9 personen en dan is het erg fijn dat alles geregeld is en je er geen omkijken naar hebt!

  • Algemeen 9
op 22 november 2017 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis, reisperiode: november 2017

Geweldige rondreis gehad. Goed geregeld. Mooie hotels en ontzettend leuke reisgidsen. Tickets, vouchers en de rest van papieren keurig in mapjes ontvangen. Derde keer gereisd via 333 travel en dat zal zeker weer gebeuren. Nu met 3 dames op pad geweest prima gehad net als andere keren met gezin . Johan dankje wel voor je hulp tijdens het boeken van de reis. Lisa heel fijn dat je gebeld hebt om te vragen hoe het was bevallen. Heel veel succes verder met jullie reisorganisatie.
Groetjes Vijanti

  • Algemeen 9
op 22 november 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: april 2017

Wij hebben samen met 333 travel een reis samengesteld voor een veertien daagse individuele rondreis in Thailand. Hierin zat ook een drietal excursies, waaronder twee fietsexcursies in Bangkok en Chiang Mai. Deze laatste twee waren perfect geregeld. Een excursie was een dagreis naar de floating Market en de river Kwai. De hiervoor ingehuurde organisatie was van een mindere kwaliteit. Bovendien is de reistijd naar River Kwai te lang om om een dag te doen. Je zit te lang in de auto voor een excursie van max. een uur bij de rivier.
De overige activiteiten, Bangkok, Ayutthaya, vijf dagen Noord-Thailand, werden begeleid door gidsen die door 333 travel werden ingehuurd. Deze gidsen spraken goed Engels (een zelfs Nederlands) en waren van een goed professioneel niveau. Wij hadden voor een tocht van vijf dagen in het Noorden van Thailand een gids met chauffeur. Naast hun professionaliteit waren dit zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Zij waren flexibel en hebben de reis aangepast aan onze behoefte en anders ingedeeld dan het plan was zodat er extra dingen bezocht konden worden.
De totale organisatie door 333 travel is vlekkeloos verlopen. Alle documenten, vouchers etc waren tijdig beschikbaar.Ook de aanwezigheid van eigen 333 travel personeel (Nederlands sprekend) in Bangkok is prettig. De lokale gidsen, transfer-chauffeurs s e.d waren altijd stipt op tijd en zeer vriendelijk en behulpzaam. De hotels waren goed en netjes.
Een paar kleine details weken af van het programma die wij minder prettig vonden, maar dit was op zich geen groot probleem. Wij hebben dit gemeld aan 333 travel en gaan ervan uit dat zij dit verder oppakken.
Kortom; wij zijn tevreden klanten die voor de eerste keer met 333 travel gewerkt hebben. Wij zullen zeker van hun diensten gebruik blijven maken ervan uitgaande dat zij dit niveau blijven handhaven.

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2017

Slechte ervaring met 333travel.

Wij hebben afgelopen oktober een rondreis door Sri Lanka gemaakt met een strandverlenging op de Malediven. De rondreis was verder prima geregeld door de lokale reisorganisatie in Sri Lanka.

Echter bij de terugreis ging het mis. Wij vlogen van Malť (Malediven) naar Doha voor een tussenstop om via Doha naar Amsterdam te gaan. Wij waren van te voren geÔnformeerd door 333travel dat Qatar Airways de vluchttijden had aangepast. Hierdoor moesten wij extra lang wachten op het vliegveld van Doha (circa 8-9 uur) voor de vlucht naar Amsterdam. Door Qatar zou er vanwege de lange overstaptijd een overnachting voor ons in een hotel in Doha worden geregeld. Echter bij aankomst in Doha wist niemand (geen enkele transfer) van ons verblijf af. Geen enkele transfer was bekend met onze namen. Aangezien het voor ons in verband met het tijdsverschil al erg laat was, hebben wij het noodnummer van 333travel gebeld. Hier kregen wij een dame aan de lijn die helemaal niets wist van de reis en moest alles navragen, begrijpelijk, maar na 45 min. waren wij nog steeds niet teruggebeld en inmiddels waren wij al bijna 1,5 uur aan het wachten op het vliegveld. Toen nog maar een keer gebeld naar het noodnummer en dezelfde dame nam de telefoon aan, maar gaf aan dat zij niemand van 333travel kon bereiken. Dat was voor ons geen fijn gevoel. Aan de dame nogmaals uitgelegd dat wij nu voor niks al erg lang aan het wachten waren en het eigenlijk voor ons al heel laat was vanwege het tijdsverschil. Wij waren moe van de reis en wilde graag slapen in een normaal bed. De dame vroeg waar wij waren. Nogmaals uitgelegd dat wij in Doha stonden waarna wij Doha voor haar moesten spellen. Toen kwam zij aan met een telefoonnummer van de ambassade van MaleisiŽ.... Daarna hebben wij het telefoongesprek maar beŽindigd, want hier kwamen wij niet verder mee. Wij zijn zelf op eigen houtje een aantal informatiebalies op het vliegveld langs gegaan met de vraag of iemand iets van ons verblijf in Doha af wist. Uit eindelijk en na 3 uur wachten heeft Qatar Airways voor ons een voucher uitgeprint waarna wij opgehaald konden worden en naar het hotel werden gebracht. Wij hebben toen nog 3,5 uur kunnen slapen voordat we weer werden opgehaald voor de vlucht naar Amsterdam. Er was dus voor ons helemaal niets in Doha geregeld. Wij hadden ook geen bevestiging of Hotelnaam ontvangen van 333travel. Daarnaast kwamen wij bij het vertrek in Malť erachter dat wij in Doha geen beschikking hadden over onze koffer. Onze koffer zou direct in Doha doorgaan voor de vlucht naar Amsterdam. Hier waren wij ook niet van te voren over geÔnformeerd en hierdoor hebben wij dus ook geen beschikking gehad over onze spullen en medicijnen. Erg jammer en vanuit 333travel krijgen wij alleen telefonisch en per mail excuses, maar verder wordt er helemaal NIETS geregeld. Ze hebben niet eens voorgesteld om de belkosten in het buitenland naar het noodnummer te vergoeden. Dit moesten wij helaas zelf voorstellen.... Niet erg klantvriendelijk en servicegericht. Volgende reis gaan wij dan ook niet meer via 333travel boeken.

  • Algemeen 3
op 29 augustus 2017 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: september 2014

Een fijne vlucht gehad met China airlines en derest van de reis was super geregeld. Leuke excursies en de nachttrein was ook top. De chauffeur altijd op tijd aanwezig en we sliepen in goede hotels. Hier zou ik zeker weer boeken, we hebben een fantastische reis gehad!

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: mei 2017

Uitstekend georganiseerd, heel veel gezien en gedaan tijdens deze fantastische reis in dit prachtige land.

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2017

Wij wilden een programma dat iets afweek van het standaard en dit was mogelijk. Er werd ook meegedacht. Het was even wachten op onze auto, maar daarna konden we onze reis links rijdend beginnen. Alle hotels stonden al voorgeprogrammeerd in de navigatie. Vlekkeloos reden wij van locatie naar locatie. Als tip hebben wij wel gegeven om ook de suggesties te benoemen met adressen, zodat je die in de navigatie kan instellen. Nu via google gedaan met de telefoonkaart die wij op het vliegveld hadden gekocht. Je hebt ook veel aan het Thailand blog. Zo ga je goed voorbereid weg. Wij hebben een fantastische vakantie gehad met onze pubers.

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2017 bestemming: India, reisperiode: maart 2017

Fantastisch georganiseerde reis. Zulke mooie aparte dingen aangeraden, hadden we zelf niet kunnen vinden. Goede gids, die veel verteld, maar niet de reis overheerste. Mooie hotels op bijzonder prachtige lokaties. Namaste!

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2017 bestemming: Vietnam / Hanoi/Ho Chi Minh/ Halong Bay/ Phan Thiet, reisperiode: juli 2017

Onze op maat reis was super geregeld! De vliegmaatschappijen, de transfers, de accomodaties, de informatie over de reis, het "mijn 333 travel" domein .. perfect geregeld!

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: april 2017

Vakantie naar Amerika was in 1 woord fantastisch te noemen. We zijn met onze 3 kinderen gegaan en hebben de reis van ons leven gemaakt. Heel veel gezien in 24 dagen

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2017 bestemming: China / prive rondreis, reisperiode: juli 2017

Alles goed geregend marieke die namens 333travel alles regelde is een topper

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: april 2017

Vakantie naar Amerika was in 1 woord fantastisch te noemen. We zijn met onze 3 kinderen gegaan en hebben de reis van ons leven gemaakt. Heel veel gezien in 24 dagen

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra,java,bali, reisperiode: juli 2017

Met vrienden een rondreis door sumatra java en bali gemaakt van 3 weken. Alles was tot in de puntjes geregeld door 333travel. Vriendelijke en spontane gids, verder geen opmerkingen. Top geregeld allemaal en indonesie was alleen maar genieten

  • Algemeen 10
op 28 juli 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2017

333travel benaderd voor binnenlandse vluchten en treinreizen Thailand voor reis over twee weken. Was geen probleem, op hun verzoek alles op mail gezet, paar keer achterna gebeld om vervolgens na 5 dagen te horen dat ze me niet kunnen helpen. Ben dus werkweek kwijt en geen steek verder. Slechte service en knullige communicatie.

  • Algemeen 1
op 24 juni 2017 bestemming: Thailand / Wijk bij Duurstede, reisperiode: juni 2017

Alles was door 333 travel perfect geregeld. Wij hadden echt veel verschillende hotels (rondreis) en heel veel excursies met privť chauffeur en privťgids. Echt alles was perfect geregeld, nooit hoeven wachten op gids of chauffeur, nooit misverstanden of wat dan ook. 333 travel had gezorgd voor een leuke afwisseling in hotels en excursies. Super!

  • Algemeen 10
op 24 juni 2017 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juni 2017

De service van Arnold van 333 travel is top

  • Algemeen 10
op 15 juni 2017 bestemming: Vietnam / Almere, reisperiode: mei 2017

Grand Tour Vietnam

Deze prive tour in combinatie met een week in Cambodja was zeer goed. Alles klopte prima, de hotels waren goed en de excursies geweldig. We hebben een fantastische (volle) reis gehad met geweldige ervaringen en excursies. We zijn dik tevreden over 333 travel.
Zeer goed georganiseerd en verzorgd (wel een erg vol programma, maar dat is erg persoonlijk).

  • Algemeen 9
op 27 maart 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2017

Wij hebben dit jaar weer geboekt bij 333travel en voor de 6de keer in Hua Hin geweest, zijn overwinteraars hebben daar 2 maanden genoten van zon zee en vriendelijke bevolking. Na een prima vlucht met EVA AIR zijn wij met de gereedstaande taxi naar ons appartement aan zee in Hua Hin gereden . Het is een leuke badplaats waar je gezellig kan shoppen er zijn veel bars en markten. Met de tuk tuk brengen ze je overal heen, de floatingmarket is een aanrader ook The Venezia is erg leuk, heel mooi is de omgeving van de Vieyard waar je een heerlijk wijntje kan drinken, hebben ook lange strandwandelingen gemaakt het brede en mooie strand leent zich dat goed voor, daar kan je ook heerlijk eten bij de loco's. Zijn nog 4 dagen in BKK geweestin een design hotel erg mooi en centraal gelegen. Het was een mooie afsluiting van een erg fijne en zeer goed verzorgde vakantie door 333travel.

  • Algemeen 9
op 7 januari 2017 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: december 2017

De reis was vooraf tot in de puntjes geregeld. We zouden een rondreis maken met veel transport en redelijk wat te bezoeken steden op 10 dagen tijd. Dat vergt strakke timing. Toch reisden we met enig voorbehoud af ons afvragend hoe de lokale agent ASIA DMC de reis in praktijk zou omzetten. Al op dag 1 bleek dat we nodeloos kritisch waren geweest. ASIA DMC voerde het vooropgestelde programma tot in kleine details stipt uit en bleek zeer flexibel om op vraag van ons, last minute wijzigingen aan te brengen in het programma. Een telefoontje naar een vertegenwoordiger van DMC en een uurtje later kon onze gids of chauffeur ons bevestigen dat aan onze vraag voldaan kon worden. Dankzij 333Travel en haar lokale partner een schitterende reis gehad, die onze verwachtingen overtrof.

  • Algemeen 9
op 7 december 2016 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2015

Heb tickets geboekt via 333 Travel. We vlogen met Eva air naar Bangkok.
333 Travel heeft mij hier super in geadviseerd en geholpen. De vlucht was ook top, zeker een aanrader.

  • Algemeen 10
op 6 december 2016 bestemming: Oman / RONDREIS, reisperiode: november 2016

Omdat 333travel ons een onvergetelijke reis samenstelde met natuur, cultuur en ontspanning met een strik errond

  • Algemeen 9
op 19 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2016

Klantvriendelijk en zeer meedenkend. Goede service!

  • Algemeen 8
op 4 november 2016 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: oktober 2016

Heb een geweldige reis/vakantie gehad. Alles tip top verzorgd door reisorganisatie.

  • Algemeen 10
op 10 oktober 2016 bestemming: IndonesiŽ / Sanur, reisperiode: september 2016

We hebben een geweldige vakantie gehad. Segara Village is met zijn mooie Balinese tuin echt een aanrader, schone bungalows met een supermooie grote badkamer met ligbad en douche, lief personeel, 3 mooie zwembaden. Gewoon GEWELDIG! Ook wil ik 333 Travel een groot compliment geven voor de reis alles verliep uitstekend. Voor ons geen ander reisbureau meer. Een dikke pluim voor jullie.

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2016 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: november 2015

We hebben en mooie rondreis op Java, Bali en Gili gemaakt en we hebben ook super genoten. Het was een hele mooie bijzondere rondreis met goede hotels en bediening. We kunnen 333Travel aan iedereen dan ook aanraden.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2016 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2016

De hele reis was zo goed geregeld de gids Marcel was voortreffelijk en hebben we Bali en Gili gezien

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2016 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: december 2016

Mooie privť reis van zuid naar noord Vietnam met een treinreis en een binnenlandse vlucht van Na Trang naar Hanoi. Reis was goed georganiseerd, met veel interessante hoogte punten, mooie hotels en super stranddagen inclusief een leuke boottocht rond Hanoi-Halong.
Aardige gids die ons veel kon vertellen over het land en het Viet Cong verleden van zuid Vietnam

  • Algemeen 8
op 28 september 2016 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

Leuk contact gehad met Johan, ik ben geen makkelijke klant maar heb samen met hem een super reis in elkaar gezet. We zijn net terug: Borneo was toch wel het hoogtepunt, wilde olifanten gezien en neushoornvogels, misschien wel mijn mooiste reis ooit!

  • Algemeen 9
op 23 september 2016 bestemming: Sri Lanka / Divers, reisperiode: augustus 2016

333travel in Harmelen bieden mooie reizen aan, maar de aftersales laat te wensen over.
Bij het boeken van de reis naar Sri Lanka is er mondeling een toezegging gedaan die men later 'uit het oog' is verloren. De wens is niet voldoende (lees: te vaag) door het reisbureau vastgelegd, en wij hebben er verder niet op gecontroleerd, mede omdat ze zich voordoen als een professionele organisatie. Die verwachtingen hebben ze bij ons niet waargemaakt. Vanwege het vertrek van de medewerker in kwestie kan men dat nu niet meer verifiŽren wie er gelijk heeft. Vreemd, is ze overleden soms?
Leg daarom voor je betaalt goed vast wat je wenst en wat men voor je regelen gaat. Dat voorkomt teleurstellingen tijdens de reis. Vrienden van ons hebben inmiddels een vergelijkbare reis zelf opgebouwd (via vliegticket.nl, booking.com etc.) en gemaakt, tot volle tevredenheid. Je moet er een paar avondjes voor gaan zitten, maar de meerwaarde van een reisbureau is hiermee voor ons aanzienlijk verminderd.

  • Algemeen 4
op 9 september 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2016

Altijd al bij 333TRAVEL vliegtickets geboekt. Boekingsproces ging razend snel en had de keus om kosteloos de stoelen te boeken! Nu voor het eerst een rondreis gemaakt naar Thailand met 333TRAVEL. Zeer ontspannen reis, goeie hotels en alles top georganiseerd. Onze gids deed wist alles met trots te vertellen over zijn land. Hij heeft ons erg maar de zin gemaakt tijdens onze vakantie. Al bij al, een top organisatie waar ik zeker tweede keer mijn reis ga boeken.

  • Algemeen 9
op 2 september 2016 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: februari 2015

De reis voldoet geheel aan onze verwachtingen. We hadden een rondreis met autohuur voor 2 dagen, alles was perfect geregeld en stipt zoals afgesproken.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2016 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2016

Alles goed geregeld door 333Travel en geen beloftes die niet waargemaakt konden worden

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • Volgende