Nieuwe bestemming bij 333travel: Canada

Geschreven op 6 oktober 2017 door Paula

Rocky Mountains
Rocky Mountains
333travel heeft verschillende mogelijkheden voor een reis naar Canada toegevoegd aan het aanbod. Zo bieden ze nu onder andere een 14-daagse fly & drive reis, een 17-daagse fly & drive reis en camperrondreizen. Ook is het mogelijk om een rondreis door Canada zelf samen te stellen.

Tijdens de 14-daagse rondreis maak je onder andere een rondreis langs de nationale parken van Alberta en British Columbia, een rondreis door de Rocky Mountains en ga je wildlife spotten. De reis is inclusief vliegtickets, verblijf en een huurauto. Doordat je een eigen auto ter beschikking hebt, heb je veel vrijheid tijdens je reis. Tijdens de 17-daagse rondreis door Canada bezoek je onder andere Toronto, Ottowa en Québec en ga je zwarte beren en elanden spotten. Ook deze reis is inclusief huurauto, vliegtickets en verblijf.

Naast de vaste rondreizen kun je er ook voor kiezen om een rondreis te maken met een camper. Op 333travel kun je zelf aangeven met hoeveel personen je wil gaan en het aantal dagen dat je wil gaan. Verder kun je kiezen uit nog veel meer andere rondreizen door Canada.

Nieuws