Nieuwe rondreis in Kenia en Tanzania bij 333travel

Geschreven op 5 september 2018 door Egbert

Het prachtige landschap van Kenia
Het prachtige landschap van Kenia
333travel heeft een nieuwe reis toegevoegd in de landen Kenia en Tanzania. 333travel is al jaren een expert in het uitzoeken van droomreizen naar verschillende bestemmingen. Nu hebben zij ook de bijzondere safaribestemmingen toegevoegd aan hun pakket namelijk: Kenia en Tanzania. Het is nu mogelijk om op een unieke safari te gaan en de Afrikaanse landschappen van dichtbij mee te maken.

Safaritocht

Kenia en Tanzania zijn de ideale bestemming voor een safaritocht. Hoe leuk is het wel niet om loslopende hyena's, olifanten en leeuwen te zien in de wilde natuur! Het is bij 333travel dan ook mogelijk om deze twee unieke safaribestemmingen te combineren, zodat de reiziger twee totaal verschillende safari's meemaakt. Heb je voldoende aan een bezoek aan één land, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kunt het helemaal naar eigen wens invullen. Naast de prachtige landschappen en wilde dieren bieden beiden landen ook hele mooie zandstranden die kilometers doorlopen in combinatie met de prachtige blauwe Indische Oceaan, zodat je de safari kunt combineren met een heerlijke relaxvakantie.

Aanbod

333travel biedt in deze landen vele rondreizen, hotels en reizen op maat aan. Een van de vele rondreizen die 333travel aanbiedt is bijvoorbeeld de ultieme 13-daagse rondreis Kenia & safari. Met deze rondreis worden de unieke parken in Kenia en Tanzania bezocht. Parken zoals: National park, Tarangire, Serengeti en Masai Mara.

Nieuws