Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe combinatiereis bij AsiaDirect

Geschreven op 7 juni 2019 door Demi

Bangkok
Bangkok
AsiaDirect heeft een nieuwe reis aan haar aanbod toegevoegd. Vanaf nu de 20-daagse combinatiereis naar Vietnam, Cambodja en Thailand boeken. Tijdens de reis bezoek je onder andere de Cu Chi tunnels, het werelderfgoed Angkor Wat en het Princess Mother Memorial Park. Wil je weten wat de reis nog meer te bieden heeft? Lees dan verder. 

Vietnam 

Je reis begint met een vlucht naar Vietnam waarna je door de chauffeur naar je hotel gebracht wordt. De volgende dag bezoek je de Cu Chi tunnels die gebruikt zijn tijdens de Vietnamoorlog. Na het bezoek aan deze tunnels staat een stadstour door Ho Chi Minhstad op de planning. De volgende dag heb je ook de tijd om deze stad te ontdekken want er staat een vrije dag op het programma. Op dag vijf wordt je naar Ben Tre gebracht. Hier kom je te weten hoe rijstpapier wordt gemaakt en ga je mee op een boottocht over de rivier de Ben Tre. Daarna ga je per roeiboot het kanaal Tu Tran op en maak je een wandeling door de tuin Pomelo. Op het einde van de dag rijd je door naar Can Tho waar je tevens overnacht. Na het ontbijt rijd je naar Ninh Kieu waar je de drijvende markt van Cai Rang bezoekt, ook bezoek je de rijstverwerkingsfabriek. Per boot vertrek je de volgende dag naar Cambodja waar de chauffeur je opwacht en je naar het hotel brengt.

Ho Chi Minhstad
Ho Chi Minhstad

Cambodja

Je begint je Cambodja avontuur met een tour door de stad per tuktuk. Je bezoekt onder andere de bekende Toul Sleng gevangenis. Per tourbus bezoek je de volgende dag Siem Reap waar je het oude, koloniale centrum bezoekt. Op dag tien bezoek je het werelderfgoed Angkor Wat. Het volgende hoogtepunt is de indrukwekkende Bayon tempel. De dag daarna bezoek je opnieuw Siem Reap waar je weer een andere kant van de stad te zien krijgt. Dit keer worden de pittoreske dorpjes bezocht. Vervolgens ga je naar Battambang waar je een kijkje in het leven van de lokale bevolking krijgt. Tot slot reis je met de bamboe trein, want een ritje met de bamboe trein mag zeker niet ontbreken tijdens je reis. De dag daarna reis je naar het volgende land: Thailand. 

Angkor Wat
Angkor Wat

Thailand

In Thailand kun je bijkomen van de reis en lekker relaxen in het resort en genieten van de prachtige omgeving. Op dag achttien breng je een bezoek aan de hoofdstad Bangkok. In de stad wordt een leuke fietstour gehouden waarbij je langs de hoogtepunten van de stad fietst. Vervolgens ga je naar het Princess Mother Memorial Park bekend om haar mooie tuinen en bloemenmarkten. Voordat je weer terug gaat naar je hotel, bezoek je nog de Wat Arun Tempel. Helaas is de reis hierbij tot een eind gekomen. Je wordt de volgende dag naar het vliegveld gebracht voor de terugvlucht naar Nederland.   

Bangkok
Bangkok