Schrijf een ervaring over Mambo reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Mambo reizen

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 15 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 2 met 16 resultaten

op 11 februari 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: maart 2019

Hoewel de reis zelf goed georganiseerd was, gaat de communicatie met Mambo hoofdkantoor altijd stroef. Ik heb meerdere malen gebeld en geemaild met bepaalde vragen en werd altijd kortaf, ronduit onbeleefd, beantwoord. Erg onprettige organisatie!

  • Algemeen 4
op 20 oktober 2017 bestemming: Thailand / meerdere, reisperiode: augustus 2017

Je wordt eigenlijk verplicht om de activiteiten te doen die zij zeggen, anders zit je de hele dag in een bus te wachten tot de rest van de groep klaar is. Ze supporten olifantenmishandeling door een dag naar een opvang te gaan waar op ze gereden wordt. Daarnaast wilde ze ons in eerste instantie de helft van de vakantie zonder reisleider laten reizen (groep jongeren van 16-24 jaar)!!

  • Algemeen 5




op 18 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Vieux-Boucau, reisperiode: juli 2017

Alles was prima georganiseerd, en wat beloofd werd is waargemaakt.

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2017

Dit jaar besloot ik een reis te maken naar het prachtige Costa Rica, met reisorganisatie Mambo. Het leuke aan deze 23-daagde rondreis was namelijk dat het een reisgezelschap met leeftijdsgenoten betrof (20-29 jaar) met wie je veel sportieve en avontuurlijke activiteiten zou gaan doen. Dat klonk natuurlijk fantastisch! Alvorens de reis begon kregen we informatie toegestuurd over wat we konden verwachten en wat we absoluut mee moesten nemen. Erg handig! Ook konden alle reizigers vooraf al met elkaar in contact komen door middel van het online forum. Zo kenden we elkaar allemaal al een beetje bij onze eerste echte ontmoeting op Schiphol. Via Houston vlogen we met United Airlines naar San Josť, vanwaar onze rondreis echt begon. We begonnen in Monteverde, waar het nevelwoud, hanging bridges en ziplinen centraal stonden. Alles was prima georganiseerd, en gelijk al die avontuurlijke activiteiten verhinderen dat ook maar iemand last had van een jetlag. We vervolgden onze route naar de vulkaan El Arenal, waar ons wederom van alles stond te wachten. Mambo was een samenwerking aangegaan met de organisatie Desafio, die zowel vervoer als activiteiten regelen. Een prima organisatie! Wederom een pluspuntje voor Mambo! Onze tocht door het noorden van het land eindigde in Tortuguero, waar schildpadden spotten natuurlijk een must-do is. En we werden beloond: we zagen die nacht 3 groene zeeschildpadden! Verder hebben we daar nog gekayakt, een prachtige ervaring zo dwars door de jungle. Vanuit tortuguero trokken we verder naar San Isidro, waar onze tweedaagse hike begon. Halverwege deze hike overnachtten we bij een sustainable farm genaamd Casa Tordesillas; een locatie die wel uit een sprookje leek te zijn gekomen. Maar weinig mensen weten van deze locatie af, maar de gastvrijheid waarmee we werden ontvangen maakt dat ik er zeker ng een keer terug zou willen komen. De eindbestemming van de hike was Uvita, waar we wederom niet stil hebben gezeten. Whale watching stond namelijk op het programma! (En weer hadden we geluk: walvissen, zeeschildpadden en dolfijnen, geweldig!). Na twee dagen trokken we verder naar het onontdekte schiereiland Osa, vooral bekend om het Corcovado National Park. Samen met een goudzoeker hiketen we dwars door de rivieren en de jungle, waar we halverwege ook sliepen in een hangmat onder de sterren hemel. Heel basic, maar voor de echte avonturier een prachtige ervaring! Deze voettocht was wel zwaar, vooral door de omstandigheden (denk dan aan: regen, modder waarin je weg zakt en steile hellingen), en conditie maar vooral doorzettingsvermogen zijn hiervoor dan ook een must. Na twee dagen werden we wel beloond met een paradijs: la leona ecolodges is een plek om nooit te vergeten, en waar je even alles om je heen kan vergeten terwijl je opgaat in het natuurschoon en de romantische sfeer van dese plek. Douchen onder een kokosnoot terwijl de apen boven je in de bomen heen en weer springen, uitzicht over de azuurblauwe zee in een hangmat met cocktail in de hand, en 's avonds naar je tent geleid worden door honderden kaarsjes langs de paden. Beter kan haast niet! Na een paar fantastische dagen hier eindigden we onze rondreis in Dominical, waar het leven vooral uit surfen bestaat. Een dorp met vriendelijke bewoners en een ontspannen sfeer! Zo eindigden we deze zeer actieve reis dus op een ontspannen manier aan de kust!

Ik zou deze rondreis aan iedereen aanbevelen, die graag zo veel mogelijk verschillende gezichten van Costa Rica wil zien en bereid is daarvoor van de gebaande paden af te wijken. Met een avontuurlijke instelling is deze reis werkelijk onvergetelijk! De accomodaties waren allemaal top, de gids zeer bekwaam, en activiteiten fantastisch en het land adembenemend. Zoals ze in Costa Rica meermaals zeggen: PURA VIDA!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2016

Het wad een geweldig ervaring, je ziet zo veel uiterste tijdens een rondreis door Thailand dat je pas wanneer je thuis komt beseft wat je allemaal hebt gezien. Een perfecte afwisseling tussen cultuur, natuur, avontuur en de gezelligheid opzoeken met elkaar in de stad. Echt aan te raden!

  • Algemeen 9
op 27 juli 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: september 2017

Twee jongen mogen niet mee omdat ze licht verstandelijk beperkt zijn en in een woongroep wonen bij de prinsenstichting in Aartswoud heb dit gemeld bij discriminatie steun punt omdat ze wij ouders verdrietig maken ik laat het hier niet bij zitten m. huisman sorry ik doe geen vrgr

  • Algemeen 1
op 25 augustus 2015 bestemming: Frankrijk / Caracans Plage, reisperiode: augustus 2015

Surf vakantie Caracans,

Ontzettend leuke vakantie gehad in Zuid Frankrijk!
Maar dit was niet dankzij Mambo/Surflife.
Reisleiding die zelf ook vakantie had.

Je betaald in het hoogseizoen ongeveer 350 euro voor alleen een tent. waar je alleen in kan liggen. 90 euro voor ontbijt en avond eten in de week lijkt niet veel.. maar ze koken het voor 30 mensen... dus 30 keer 90 euro ... 2700 euro... dat zag je totaal niet terug op de borden...

Surf spullen zitten niet inbegrepen bij de prijs. net zoals activiteiten buiten het surfen. Kortom veel geld kloperij als je het mij vraagt. De activiteiten moet je vaak zelf nog organiseren ook... omdat de leiding aan het strand ligt. Denk aan een beachparty...Terwijl je zelf voor de beachparty heb betaald.

Zeer vreemde organisatie... ik vraag me af waar al mijn cash geld heen is gegaan.. de leiding????

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 5
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 6 september 2014 bestemming: ItaliŽ / Viareggio, reisperiode: augustus 2014

Zeer mooie vakantie. Goede reisbegeleiding van Mambo. Groot aanbod excursies. Tent + Bed was goed.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 6 januari 2014 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: september 2013

Voor het eerst een reis buiten Europa gemaakt en heel goed bevallen. Leuk om het echte Marokko te ervaren tijdens een hele afwisselende reis. Leuke groep van Mambo en niet te groot. Niets op aan te merken!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 december 2013 bestemming: Noorwegen / Oslo, reisperiode: augustus 2013

Ik heb het in Noorwegen ontzettend naar m'n zin gehad en mijn grenzen verlegd! We hadden een leuke sociale groep en een super reisleidster! Volgend jaar ga ik weer met Mambo. Ik denk naar Cuba :)

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
  • 1
  • 2
  • Volgende