Met Mambo op skivakantie in eigen huis

Geschreven op 9 februari 2016 door Felice

Skigebied Kaprun
Skigebied Kaprun
In februari is het mogelijk om bij Mambo een ski- en snowboard vakantie te boeken, waarbij je verblijft in hun eigen Mambo huis gelegen in Kaprun. De naam van het wintersportpark waar je verblijft is Freeride WG Alpin Mountain Camp. Je kan een vakantie boeken in de leeftijd van 17 tot en met 25 jarigen of een vakantie in de leeftijdscategorie 20 tot 35 jaar.

Het Mambo huis beschikt over verschillende faciliteiten en is helemaal ontworpen in een snowboardstijl, zelfs de lampen zijn gemaakt van snowboards. De woonkamer is voorzien van een flatscreen en grote banken, waar je heerlijk in kunt ontspannen. Ook heeft het huis een tuin, waar regelmatig gebarbecued wordt. Per week kunnen er 14 mensen verblijven in het eigen Mambo huis. Daarnaast ben je lopend binnen 5 minuten in het centrum van Kaprun.

Als je in het Mambo huis verblijft ga je gezamenlijk met alle mensen in het huis drie keer dineren en ook samen ontbijten. Diner en ontbijt worden dagelijks klaargemaakt door de reisleiding. Het avondeten op de andere dagen is zelf in te vullen en te bekostigen. Je kan met de Mambo reisleiding meegaan uiteten of deelnemen aan de BBQ die altijd plaatsvindt op vrijdagavond.

Nieuws