Nieuw: op taalreis naar Cuba met Mambo

Geschreven op 25 oktober 2017 door Paula

De hoofdstad Havana
De hoofdstad Havana
Nieuw in het aanbod van Mambo is een 12-daagse taalreis naar Cuba. Tijdens deze reis volg je een 9-daagse Spaanse taalcursus. Naast de Spaanse lessen heb je ook voldoende tijd om de hoofdstad van Cuba, Havana, te ontdekken. De lessen vinden plaats in de ochtend en in het weekend zijn er geen lessen. De taalreis is een goede start voor een rondreis door Cuba. Een paar keer per jaar wordt deze reis aangeboden in groepsverband met Nederlandse reisbegeleiding.

Tijdens de taalreis kun je er voor kiezen om op de taalschool of bij een Cubaanse familie te verblijven. De kamers op de taalschool zijn bestemd voor zes personen en de kamers bij een Cubaanse familie voor twee personen. Mocht je liever een kamer voor jezelf hebben, kun je een kamer bij een Cubaanse familie voor een meerprijs voor alleengebruik boeken. Beide verblijven zijn op basis van logies en ontbijt.

De lessen volg je met andere internationale studenten en bestaan uit spreken, lezen, schrijven, luisteren en grammatica. Na de lessen die je in de ochtend hebt gevolgd, kun je in de middag de stad in om al het geleerde in de praktijk te brengen. In het weekend staat een excursie gepland en krijg je de tijd om zelf steden te verkennen, of om juist lekker te relaxen op het strand.

Nieuws