Nieuwe reizen bij Mambo

Geschreven op 12 februari 2019 door Femke

Jonge reizigers aan het hiken
Jonge reizigers aan het hiken
Mambo is al bijna 20 jaar specialist in avontuurlijke vakanties, voor en door reizigers tussen de 18 en 35 jaar.  Elk jaar ontwikkelen ze nieuwe reizen en ook in 2019 hebben ze een aantal leuke toevoegingen aan het reisaanbod. In totaal zijn er 6 nieuwe reizen, waarvan 4 rondreizen, 1 hostelreis en 1 wildernisreis. De bestemmingen zijn zowel in Europa als buiten Europa, in Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azië en Afrika.

Rondreizen verre bestemming

De nieuwe verre rondreizen gaan naar Myanmar, Brazilië en Colombia. In Myanmar leer je de lokale bevolking en de natuur echt kennen in 19 dagen. Je slaapt bijvoorbeeld thuis bij locals en maakt een 2-daagse trekking in Hsipaw. Ook Brazilië heeft genoeg te bieden, wat je ontdekt tijdens de nieuwe 20-daagse reis door het zuiden van het land. Van Rio de Janeiro tot trektochten en van tropische eilanden tot het spotten van wildlife. Zuid-Amerika heeft nog meer moois: Colombia is upcoming als reisbestemming en daar speelt Mambo op in. Op een actieve manier reis je in 22 dagen rond in het land. Je gaat onder andere overnachten bij indianen, maakt een biketour door de wijken van Bogota en maakt kennis met de outdoor-hoofdstad van Colombia, San Gil.

8-daagse reizen

Er worden ook 3 nieuwe reizen van 8 dagen aangeboden. In Portugal verblijf je in een sfeervol hostel in Foz do Arelho met het strand op loopafstand. Vanuit hier ga je actief aan de gang in de omgeving, door bijvoorbeeld te kanoën, te surfen en te fietsen. Een rondreis in Marokko is de tweede nieuwe reis en de ideale manier om kennis te maken met dit land en de lokale bevolking. Ook hier onderneem je veel sportieve activiteiten, van kamelentocht tot hiken. Liever naar Zweden? De actieve vakantie naar dit land is de laatste toevoeging. Je geniet hier van de natuur, leert overleven in de wildernis en kunt zelfs elanden en beren spotten. 

Nieuws