Nieuwe rondreis Costa Rica, Nicaragua & Panama bij Mambo

Geschreven op 21 juni 2017 door Anique

Het strand van Bocas del Toro, Panama
Het strand van Bocas del Toro, Panama
Nieuw dit seizoen is de 15-daagse rondreis door Costa Rica, Nicaragua en Panama bij Mambo Reizen. Tijdens deze reis bezoek je drie prachtige landen waarbij je nieuwe mensen leert kennen, meer over het land te weten komt en diverse activiteiten onderneemt. De eerste reis vertrok 11 mei en heeft voor aankomend en volgend jaar nog meer vertrekdata.

De nieuwe reis duurt 15 dagen en maak je met reizigers van jouw leeftijd. Tijdens het programma verken je San Juan del Sur in Nicaragua, proef je de Caribische sfeer in Puerto Viejo in Costa Rica en ontdek je de eilanden van Bocas del Toro in Panama. Ook wordt er tijdens deze reis natuurlijk gesurft. Je verblijft in hotels, hostels en cabinas. In Puerto Viejo slaap je in een hangmat of tent. Daarnaast zijn de meeste accommodaties op unieke plaatsen gelegen.

De reis is te boeken vanaf 1.145,00 euro zonder vlucht. De volgende vertrekdata zijn nog beschikbaar: 18 juli 2017, 9 november 2017 en 1 februari 2018. De leeftijd van de reizigers ligt tussen de 21 en 29 jaar. 

Nieuws