Fietsvakanties van Sawadee

Fietsvakantie in Thailand
Fietsvakantie in Thailand
Ben jij een liefhebber van fietsen én van reizen? Dan zijn de fietsvakanties van reisorganisatie Sawadee je op het lijf geschreven! Tijdens deze vakantie ontdek je de prachtige natuur van een bestemming naar jouw keuze, met het gezelschap van andere fietsliefhebbers. Van Frankrijk tot Thailand, Sawadee heeft een breed reisaanbod met bestemmingen over de hele wereld. Wil jij meer weten over de fietsvakanties van Sawadee? Lees er hier alles over!
Verken de natuur op de fiets
Verken de natuur op de fiets

Fietsvakanties

Er is geen betere manier om de vrije natuur of de cultuur van een land te verkennen dan op de fiets. Op je eigen tempo geniet je van een fietstocht door de buitenlandse natuur en de prachtige uitzichten onderweg. De fietsroutes worden vooraf zorgvuldig uitgestippeld en daarnaast worden ze voorzien van een moeilijkheidsgraad. Zo kun je dus vooraf bepalen welke moeilijkheidsgraad bij jou past en op basis hiervan een geschikte bestemming uitkiezen. Daarnaast verschillen de reizen ook per reisduur, waardoor je de lengte van de reis kunt afstemmen op jouw voorkeuren. Tijdens de groepsreis is er ook genoeg tijd en ruimte voor individuele vrijheid. Op de dagen dat er niet gereisd wordt, kun je de dag zelf indelen. Op deze manier kun je zelf kiezen of je een stad wilt verkennen, deel wilt nemen aan een excursie of gewoon even een dagje heerlijk uitrusten. Je bent dus niet geheel gebonden aan de groep en is er ook ruimte voor eigen invulling. Tot slot bestaat er een verschil tussen de groepssamenstelling van de fietsvakanties. Het grotendeel wordt in samenwerking met reisorganisatie Cycletours georganiseerd, je reist dan met een Nederlandse groep. Daarnaast bestaan er ook internationale groepen, waarbij je samen met verschillende culturen op fietsvakantie gaat. 

De begeleiding
De fietsvakanties van Sawadee worden tot in de puntjes verzorgd, zodat jij tijdens deze vakantie optimaal kunt genieten. De reisbegeleiding zorgt ervoor dat jouw bagage van accommodatie naar accommodatie wordt vervoerd, zodat je deze niet zelf hoeft mee te sjouwen op de fiets. Daarnaast staat de reisbegeleider onderweg voor je klaar met een lunchstop, waar je even kunt opladen om de reis weer te vervolgen. Verder kun je altijd terecht bij de reisbegeleiding als je pech hebt met de fiets of als het even tegenzit. 's Avonds staat er een heerlijke maaltijd voor je klaar of help de je begeleiding met het bereiden met het avondeten voor de hele groep. 

Overnachten op de camping in Oostenrijk
Overnachten op de camping in Oostenrijk

Familievakanties

Sawadee heeft naast de standaard fietsvakanties ook vakanties op maat voor families. Zo trek je er heerlijk op uit met je gezin en geniet je samen met de kinderen van de prachtige natuur om je heen. De routes bestaan uit vlakke wegen, zodat de fietstocht ook voor de kinderen goed te doen is. Ook zijn de afstanden beperkt en is er voldoende tijd om uit te rusten, reis- en rustdagen wisselen elkaar af. Op de rustdagen kun je een optionele rondrit maken door de omgeving of even heerlijk genieten en uitrusten met de kids. Ga het avontuur aan met je gezin en geniet van een heerlijke, actieve vakantie!

Familiefietsvakantie in Frankrijk
Familiefietsvakantie in Frankrijk

De bestemmingen van Sawadee

Het aanbod fietsvakanties bestaat uit meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. Binnen Europa kun je kiezen uit talloze bestemmingen in Frankrijk, Spanje en Italië. Ook Duitsland, Albanië, Estland, Griekenland, IJsland behoren tot de opties. Daarnaast kun je ook voor een fietsvakantie buiten Europa kiezen. Afrika, Azië, Zuid-Amerika, Oceanië of het Midden-Oosten; bij Sawadee kan het allemaal. Op de website van Sawadee kun je het complete reisaanbod bekijken.

Nieuws

Artikelen