Wandelvakanties van Sawadee

Mallorca, Spanje
Mallorca, Spanje
Reisorganisatie Sawadee biedt gespecialiseerde reizen aan. In dit artikel lichten wij de wandelvakanties van Sawadee uit. Ze hebben een breed aanbod en bieden wandelvakanties over de hele wereld aan. Daarnaast zijn de reizen met zorg en persoonlijke aandacht samengesteld, waardoor je verzekerd bent van een geweldige ervaring. Lees hier meer over de bestemmingen en mogelijkheden.

De bestemmingen

Met Sawadee kun je wandelreizen maken over de hele wereld. Het reisaanbod kan per jaar veranderen, maar je hebt altijd de keuze uit verschillende bestemmingen over de hele wereld. Afrika, Noord-Amerika, Azië of Oceanië, alles is mogelijk bij Sawadee. De wandelrondreizen buiten Europa duren over het algemeen wat langer dan de rondreizen door Europa. 
Daarnaast worden er ook veel verschillende rondreizen door Europa aangeboden. Ons eigen continent heeft natuurlijk ook genoeg te bieden wat betreft landschappen. Binnen Europa vind je een ruime variatie aan verschillende landschappen. Hieronder lichten we enkele wandelreizen binnen Europa voor je uit. 

Kamtsjatka, Rusland
Kamtsjatka, Rusland


Zweden
Zweden beschikt over een divers en gevarieerd landschap. Daarnaast typeert Zweden zich door de grote, ongerepte natuurgebieden die zich perfect lenen voor prachtige wandelingen. Het noorden van Zweden is een stuk kouder dan het zuiden, wat zorgt voor een verschil in het landschap. Het Zweedse Lapland bevindt zich in het noorden van Zweden en is een populair gebied voor wandelaars. In Zweden worden vooral grote afstanden gewandeld tijdens de vakanties van Sawadee. Deze rondreizen zijn dan ook vooral geschikt voor de wandelaar die van avontuur houdt. 
Lapland, Zweden
Lapland, Zweden


Georgië
Georgië is niet het eerste land waar aan wordt gedacht in Europa. Toch is dit land zeker een bezoek waard. Er zijn prachtige natuurgebieden te vinden en bezit het land vele culturele erfstukken, zoals oude kerkjes en forten. In de natuurgebieden vind je de hoogste bergtoppen van Europa in het Kaukasus gebergte. Voor de avontuurlijke wandelaars zijn er wandelen beschikbaar door dit gebergte. 
Georgië
Georgië


Italië 
Dit land biedt een grote diversiteit. Je vindt hier pittoreske dorpjes, uitgestrekte wijngaarden, prachtige architectuur en natuurlijk ook Mediterrane landschappen. In dit land kun je dan ook uit veel verschillende wandeltochten kiezen. Het aanbod is zeer divers en heeft voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld de Italiaanse eilanden Sicilië of Sardinië bezoeken, of kies voor het vasteland. Daarnaast kun je hier uit verschillende moeilijkheidsgraden kiezen. Het diverse Italiaanse landschap biedt vele mogelijkheden. 
Italië
Italië

De moeilijkheid van de wandeltocht

Sawadee biedt wandelvakanties met verschillende moeilijkheidsgraden. Je kunt hierbij kiezen uit lichte wandeltochten of wat zwaardere, avontuurlijke wandeltochten. Tijdens de lichte wandelreizen bezoek je prachtige landschappen waar je tijdens de wandelingen bij geweldige uitzichtpunten terecht komt. De zware wandelvakanties zijn bedoeld voor de iets meer getrainde wandelaar die van een uitdaging houdt. Deze wandeltochten brengen een bezoek aan gebieden voor de gevorderde wandelaar en gaan vaak naar een gebergte. Ook tijdens deze wandelvakanties ben je verzekerd van spectaculaire landschappen en uitzichten. 

Overige mogelijkheden

Naast de normale groepsrondreizen van Sawadee kun je ook kiezen voor een internationale rondreis. Op deze manier kom je tijdens de reis met verschillende culturen in aanmerking en leer je mensen uit verschillende landen kennen. Deze internationale groepen wordt aangeboden in samenwerking met de Belgische reisorganisatie Anders Reizen. De groep zal dus overwegend uit Nederlandse en Belgische wandelaars bestaan, maar ook andere nationaliteiten zijn meer dan welkom om deel te nemen aan de reis.

Nieuws

Artikelen