Singlereizen van Sawadee

Het Finse Lapland
Het Finse Lapland
Reisorganisatie Sawadee organiseert singlereizen, waarbij je de kans krijgt om samen met gelijkgestemden de reis van je leven te maken. De reizen zijn speciaal bedoeld voor personen die alleen op reis gaan, maar graag met gezelschap op pad gaan. De rondreizen van Sawadee gaan naar verschillende bestemmingen over de hele wereld, die je in het gezelschap van een groep ontdekt. Lees snel verder voor meer informatie over de singlereizen van Sawadee. 

Singlereizen 

Deze reizen zijn niet alleen ontworpen voor singles, maar voor ieder persoon die geen geschikt reisgezelschap kan vinden. Alleen op reis gaan vind niet iedereen even leuk, daarom biedt Sawadee singlereizen aan. Zo kun je een land naar jou keuze ontdekken, samen met een groep gelijkgestemden. Het delen van een ervaring met anderen maakt het gevoel toch altijd net wat bijzonderder. Doordat alle deelnemers alleen op reis gaan, is het contact met verschillende personen snel gelegd. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk aansluiting hebt met de groep heeft Sawadee twee categorieën waar je uit kunt kiezen: 'Reizen met minimaal 3 personen van 20-35 jaar' en 'Reizen met minimaal 3 andere alleenreizenden'. Daarnaast kun je zelf aangeven of je een individuele kamer wilt of dat je een kamer wilt delen met een medereiziger, eventueel van hetzelfde geslacht. 

Op reis met Sawadee

Sawadee heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van reizen naar diverse bestemmingen. Tijdens de rondreizen van Sawadee bezoek je de prachtigste steden, adembenemende natuurgebieden en kom je in aanraking met de lokale cultuur. De reis bevat dus alle elementen die je nodig hebt om een land te leren kennen. Want dat is waar Sawadee voor staat: het daadwerkelijk ervaren van een land. Tijdens deze reis krijg je de kans om zoveel mogelijk te ervaren en beleven. Per reis zijn de zwaarte van de reis en het comfort van de overnachtingen aangegeven. Op deze manier kies je gemakkelijk voor een reis die bij jou past. 

De bestemmingen

De singlereizen van Sawadee gaan werkelijk overal naar toe. Kies uit Afrika, Azië, Europa, Midden- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Noord-Afrika of Oceanië: er bestaan talloze mogelijkheden. Om je een duidelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden zullen we hier enkele singlereizen van Sawadee voor je uitlichten. 

Rondreis Kenia en Tanzania
Deze avontuurlijke reis door de Afrikaanse landen Kenia en Tanzania laat je kennis maken met zowel de cultuur als de natuur. Een groot gedeelte van de tijd breng je door in de safaritruck, die je naar verschillende hoogtepunten brengt. De reis biedt afwisseling tussen overnachten in een goed uitgeruste tent, soms zelfs in natuurparken tussen de dieren, en hotelovernachtingen. Tijdens het intensieve programma ga je meerdere malen op safari en kom je in aanraking met de lokale cultuur van beide landen.

Op bootsafari tijdens de rondreis Kenia-Tanzania
Op bootsafari tijdens de rondreis Kenia-Tanzania


Rondreis Lapland (winter)

Ben je niet bang voor een beetje kou? Ga dan mee op de 8-daagse rondreis door het Finse Lapland. Hier krijg je de kans om door de natuur te wandelen op sneeuwschoenen, leer je langlaufen en ga je op huskytocht door de besneeuwde bossen van Finland. Kortom, een actieve reis waarbij je het echte Finse Lapland leert kennen. Natuurlijk wordt de dag heerlijk ontspannen afgesloten in een heerlijke sauna. 
Sneeuwwandeling door het Finse Lapland
Sneeuwwandeling door het Finse Lapland


Rondreis Nepal Everest
De rondreis door Nepal is ontworpen voor de echte avonturiers onder ons. Tijdens deze 17-daagse trektocht verblijf je in eenvoudige, maar sfeervolle blokhutten en maak je een prachtige tocht door het berglandschap. De tocht begint bij de Gokyo meren en vanuit hier loop je naar het Everest Base Camp. Deze reis behoort tot de reis met een hoge moeilijkheidsgraad en is daarom een echte uitdaging. De inspanningen zijn echt de moeite waard, je wordt beloond met de prachtigste uitzichten tijdens deze reis. 
Mount Everest, Nepal
Mount Everest, Nepal

Nieuws

Artikelen