Rondreizen van Sawadee

Reiziger in de bergen
Reiziger in de bergen
Wil jij een rondreis maken door een land in Azië of juist door een land in Europa en wil jij wat meer van de wereld zien? Dan ben je bij Sawadee op het juiste adres. Sawadee organiseert rondreizen voor iedereen die op zoek is naar een reis met aandacht voor natuur en cultuur. Met bijna vierhonderd verschillende rondreizen is er genoeg keuze en voor ieder wat wils.

Rondreizen

Sawadee heeft ieder continent in het aanbod. Ook het aanbod in landen is heel groot en divers. Wil je dichtbij huis blijven? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een rondreis door Frankrijk. Wil jij juist wat verder weg op reis? Kies dan voor bijvoorbeeld Australië. Tijdens het kiezen van je rondreis kun je selecteren op verschillende onderdelen waardoor je de reis vindt die aan jouw wensen voldoet. Zo kun je kiezen voor een reis van minder dan 10 dagen of voor een reis van maximaal 35 dagen. Ook kun je selecteren op soort rondreis, op reisgezelschap en op reisthema.

Soorten rondreizen

Rondreizen kunnen actief of relaxed en lang of kort zijn. Daarom kun je bij Sawadee kiezen voor de soort reis die bij jou past. Kies je voor Comfort-Plus? Dan zal je tijdens de reis verblijven in 4-sterrenhotels, ben je met een kleine groep en reis je met comfortabeler vervoer. Ook kun je kiezen voor een Pop-up reis. Dit houdt in dat je tijdens deze reis een unieke route volgt met bijzondere bestemmingen. Deze reizen zijn uniek en hebben een beperkte beschikbaarheid dus zullen maar één of twee keer worden aangeboden. Heb jij geen onbeperkte tijd en wil je niet te lang van huis zijn? Kies dan voor de reis Hoogtepunten. In maximaal twee en een halve week bezoek je de meest bijzondere hoogtepunten van de bestemming waarvoor jij hebt gekozen. Ben jij op zoek naar een actieve rondreis maar wil je daarnaast ook lekker relaxen? Ga dan voor Chill & Adventure. Het eerste deel van de reis is actief en ga je met een reisleider de culturele hoogtepunten ontdekken. In het twee deel van de reis kun je lekker relaxen in een comfortabel hotel aan het strand.

Naast de soorten reizen, kun je ook selecteren op reisgezelschap. Zo kun je aangeven of je alleen reist, dit zijn de singlereizen, of je met de familie reist of dat je wil reizen met reizigers tussen de 18 en de 32 jaar.

Sawadee singlereis in Lapland
Sawadee singlereis in Lapland

Thema's

Sawadee biedt reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Ieder land heeft een ander klimaat en ieder land biedt andere activiteiten. Daarom kun je op de website selecteren op een thema. Zo kun je kiezen voor een actieve reis of een relaxte reis. Daarnaast kun je ook kiezen voor wildlife, een festivalreis, sneeuw & ijs, natuur, cultuur en/of kamperen. Wil je wel op een actieve rondreis, maar wil je niet de hele dag door actief bezig zijn? Geen probleem! Zelfs de inspanningsgraad van de reis kun je aangeven.

Sawadee fietsvakantie
Sawadee fietsvakantie

Reisbegeleiding

Sawadee heeft verschillende reisbegeleiders. Zij zorgen ervoor dat de reis goed verloopt en zijn het eerste aanspreekpunt, mocht er iets gebeuren. Mocht je meer over het land willen weten, dan is het wel verstandig om een reisgids mee te nemen. De reisbegeleiders kunnen je namelijk niet alles vertellen over het land. Naast de Nederlandse reisbegeleiders heeft Sawadee ook lokale reisbegeleiders. Zij spreken naast Engels ook de taal van het land dat je bezoekt. Deze begeleiders kunnen je veel vertellen over de cultuur en de tradities van het land en leiden de reisgroepen door het land.

Door de vele mogelijkheden van Sawadee kan iedereen een passende rondreis maken!

Sawadee wandelvakantie in Italië
Sawadee wandelvakantie in Italië

Nieuws

Artikelen