Ervaringen SNP Natuurreizen

Pagina 1 van 1 met 26 resultaten

op 29 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Séguret, reisperiode: juni 2019

In de info staat vermeld dat men verwacht wordt en verblijft in La Bastide Bleue (dat is inderdaad een mooi hotelletje met restaurant waar men prima kan eten en met zéér vriendelijk personeel),maar daar is niets van aan : men was daar helemaal niet op de hoogte van onze komst en we moesten een beetje verderop in de straat naar Amour Provence. Zeer mooi verblijf met eigen zwembad vlakbij,maar daarmee is het gezegd. Dit verblijf zou speciaal geselecteerd zijn voor mensen die boeken via Natuurreizen,dus wandelaars. Maar : het ontbijt kon ten vroegste om 8u30,en daar was niets aan te veranderen,ook niet op de dag van vertrek wanneer men 1000 km voor de boeg had. Voor een lunchpakket kon evenmin gezorgd worden,terwijl er in Séguret niet één winkel is,'s morgens moet men dan iedere keer met de wagen naar Sablet om een lunchpakket samen te stellen.
Op de ontbijttafel was er eigenlijk onvoldoende brood : op is op!
De privé parking is een echte uitdaging: zéér steil en smal naar beneden,en daar is amper plaats,zeer veel manoeuvreren vooraleer de wagen op zijn plaats staat,er is véél te weinig ruimte voor de 5à6 wagens die er moeten staan! Ik wil daar niet arriveren als het donker is.
Van koffiefaciliteiten was er geen sprake : er zat geen koffie in het doosje!
Het zwembad was ook niet altijd toegankelijk op de aangegeven uren.
Kortom : zéér mooi verblijf maar totaal niet aangepast voor wandelaars!
De uitbater was onvriendelijk bij onze aankomst omdat ik vragen had bij die moeilijke parking die op dat moment eigenlijk reeds vol stond.
De uitbater is hoegenaamd niet flexibel. De Laatste dagen moest hij weg en werd dan vervangen door een zéér vriendelijke dame die wél haar best deed om tegemoet te komen aan onze wensen/vragen. Met haar hebben we aangename gesprekken gevoerd.
Gelukkig waren er veel fijne gasten.
Naar La Bastide Bleue wil ik wel terug,naar Amour Provence niet. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 16 juni 2019 bestemming: Portugal / Coimbra, reisperiode: mei 2019

We hebben genoten van het het prachtige landschap tijdens onze fietsvakantie “het land rond Coimbra”. De prachtig gelegen quintas vielen bij ons zeer in de smaak en we werden gastvrij ontvangen. Onze contactpersonen Henny & Nicola deden er alles aan om onze fietsvakantie te doen slagen, o.a. werd er rekening gehouden met een gluten & lactose vrij dieet. Helemaal super natuurlijk! De fietstochten waren gevarieerd in een mooie groen en bloemrijke omgeving met af en een stevig klimmetje. De portugese huiselijke sfeer op de tweede quinta was hartverwarmend en ‘s avond werd ons een heerlijke maaltijd voorgeschoteld met ingrediënten uit eigen moestuin. Al met al een prachtige reis om op terug te kijken! ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 20 juli 2018 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: juli 2018

Griekenland is geweldig en de eilanden zijn vreselijk mooi. De meerwaarde van SNP is ons helaas ontgaan (reis met 3 kinderen). Er zijn fouten gemaakt in de boekingen dus goed opletten anders loopt het mis met het vervoer. Ook werden we steeds in de oudste appartementen gezet, op Naxos een appartement zonder daglicht en op Amorgos een oud en vies appartement met 1 plank als ‘keuken’. Op Santorini zit je heel ver van alles vandaan. Verder geen service of uitleg gehad. Dus Griekenland : ja! Maar we zagen dat andere Nederlanders via andere boekingskantoren veel beter terecht kwamen. Jammer van zo’n dure reis ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 21 juni 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2018

Mooie rondreis langs de kusten van zuid Turkije.
Helaas zijn de huurfietsen erg gedateerd en wel aan vervanging toe.

  • Algemeen 7
op 3 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Saone, reisperiode: augustus 2017

Tenten niet schoon achtergelaten. Eerst uur schoonmaken alvorens je tent in kon.
Een bed was doorgezakt.
Bandenplakset niet up to date.
Onaardige ontvangst op camping.
Tent buren lek en zeil erover
Geen standaard voor fietskaart, als het er niet bij zit dan aanraden mee te nemen
Fietsen liepen aan en lampen deden het niet, ketting lopende band eraf
Hoe verzin je het elke dag te fietsen met krakkemikkig fietsen.
Super lawaaiige camping in cormoranche
Lekke band onderweg langs drukke weg met kinderen. OOk niet raar na zulke weggetjes met steentjes
Op camping ook al lekke band en toen was het: zoek het uit
Fietsen lopen aan
Versnellingen doen t niet
Lampen doen t niet
Geen profiel in banden
Geen goede zadels
Oftewel: Prijs kwaliteit verhouding totaal zoek.

  • Algemeen 5
op 17 december 2017 bestemming: Kroatië / Makarska/Brac, reisperiode: september 2017

Mooi eiland met prachtige wandelingen. De schoonheid van het land wordt niet verzorgd door SNP, maar wel de mogelijkheid om er maximaal van te genieten. Geen poespas, maar een deugdelijk organisatie van een optimale wandelvakantie.

  • Algemeen 9
op 20 november 2017 bestemming: Namibië, reisperiode: augustus 2017

We zijn al een aantal keren via SNP op vakantie geweest en steeds was alles prima geregeld. Mooie, kleinschalige en vaak authentieke accommodaties, duidelijke routebeschrijvingen en tips voor onderweg. Tel daarbij de goede prijs/kwaliteit verhouding en de prettige contacten met de mensen op kantoor en het spreekt vanzelf dat we SNP van harte aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 27 oktober 2017 bestemming: , reisperiode: januari 2017

Je wordt erg verrast en je verblijf en vervoer zijn top geregeld. Ze zijn ook makkelijk bereikbaar. Er is ook sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader dus!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2017 bestemming: Italië / Marche, reisperiode: juli 2017

De marche was suoer mooi. SNP heeft mooie wandelingen meegegeven en een heel leuk plekje. Er zaten ook nog eens leuke restaurant tips bij in de buurt en uitjes!

  • Algemeen 9
op 13 september 2016 bestemming: Duitsland / Spreewald fietsroute, reisperiode: september 2016

Te ver reizen voor drie dagen fietsen in een niet bijzonder mooie omgeving.

  • Algemeen 5
op 1 augustus 2016 bestemming: Frankrijk / Fietstocht vallei v/d Loire, reisperiode: juli 2016

Slecht georganiseerd: verblijfplaatsen op laatste nippertje verwisseld zonder ons op de hoogte te brengen, foute fietsen geleverd, geen opkuis van de tenten waardoor je aan de grondigheid van je voorganger bent overgeleverd, ...
Bovendien is ook de omgeving waarlangs je fietst echt niet de moeite waard: je ziet de Loire enkel bij het oversteken over een brug en in de omgeving is bijzonder weinig te beleven of te bezoeken.

  • Algemeen 3
op 24 februari 2016 bestemming: Frankrijk / Le Loir, reisperiode: juli 2015

Fietstrekvakantie in de streek Le Loir, net boven de bekende Loirestreek. Veel minder druk met kleinere maar zeker niet minder mooie kastelen. ook dikwijls gefietst langs Le Loir : rijk aan prachtige fauna en flora eigen aan die streek. In onze startverblijfplaats Domaine de Bre bij Brigitte , een Franse dame met Hollandse roots was de sfeer zoals thuis. Zo gezellig dat we later op het jaar daar nog eens een tussenstop deden op de terugkeer van de Cote Atlantique .

  • Algemeen 8
op 15 januari 2016 bestemming: Tanzania, reisperiode: december 2015

We wilden onze volwassen kinderen ( en aanhang) het land laten zien waar we 35 jaar geleden gewerkt en gewoond hebben. Omdat we goede ervaringen hadden met een eerdere snp reis, hebben we onze Reis weer hier geboekt. We hebben een bestaande reis door de wildparken van noord- Tanzania wat aangepast aan onze wensen, en er nog 6 dagen op Mafia eiland aan vastgeplakt. We kunnen terugkijken op een heel goede tijd in Tanzania. De reis, transfers, logeerplekken, gids, vervoer in de wildparken, het was allemaal perfect geregeld. 35 jaar geleden hebben we heel wat primitiever gereisd, dus dit waren allemaal meevallers. Een paar opmerkingen: de tips om energierekening mee te nemen op de tocht in de wildparken was erg nuttig, om een uur of 5 hadden we honger, het diner was vaak pas om een uur of 8. De enige tegenvaller was de fee die we bij aankomst op Mafia eiland moesten betalen als entree en voor het verblijf in het Marine Park, waar de logde in is gelegen. Het stond wel in de reisbeschrijving, maar niet erg duidelijk, ook niet in de lonely planet. We stonden met 4 groepen te balen bij het loketje. Betaal altijd met een credit card, en weiger de 10% opslag te betalen, ze hebben geen recht om die te vragen. Ze willen nl. Liever dat je cash betaalt, maar daarvan verdwijnt een gedeelte in hun eigen zak, zo verzekerde de manager van de Mafia Island Lodge ons!

  • Algemeen 9
op 11 oktober 2015 bestemming: IJsland / Rondreis met Jeeps en kamperen, reisperiode: juli 2012

Bij toeval, vermits de reis die we geboekt hadden op het laatste nippertje geannuleerd werd trokken we kampeervakantie met SNP, met een Nederlandse groep. Voor 2 Belgen een verrassingsreis, want kamperen zit niet echt in ons bloed. Maar wat een meevaller, en wat een fijne groep medereizigers. De gids was een geoloog en samen met de kok was hij chauffeur van de Jeeps. Ze leidden ons beiden door het wondermooie land, ver van de gebaande paden, door kolkende rivieren door het eenzame onherbergzame binnenland. Eenzame rotswoestijnen, een wandeling op een gletsjer, een tocht door het prachtige en kleurrijke Landmannalaugar, wandelen op de nog warme Eyjafjajjajokul, een tocht langs dampende zwavelbronnen, het bulderen van de talrijke watervallen en de zalige warmte van de warmwaterbronnen, elke dag was een hoogtepunt. Kers op de taart was de boottocht op Oostelijke IJszee waar de reusachtige, maar elegante walvissen verstoppertje speelden met de boot. Ook de hoofdstad Reykjavik was een verrassing. De basalten zuilen van de watervallen inspireerden de architect bij de bouw van het Operagebouw. De gevel, gebouwd in glazen basaltvormen weerkaatste de heldere koele IJslandse lucht in honderden prachtige kleuren. De organisatie van de reis en begeleiding waren schitterend. Ondanks de beperkte inkoopmogelijkheden zorgde de kok elke dag voor culinaire hoogstandjes. De gezellige en sfeerrijke avonden in en rond de gemeenschappelijke tent blijven me tot op vandaag dierbaar. De solidariteit en behulpzaamheid van de Nederlandse groep, ondermeer om het tentje van de onervaren Belgen op te zetten was genereus. De gids informeerde ons deskundig bij de ontdekking van de unieke natuur van IJsland. De reis met SNP is een aanrader voor wie houdt van natuur, en niet bang is van een laagje ijs op de tent bij het ontwaken. En om af te sluiten ... bij deze wil ik verklappen waarom de koffie die wij, Belgen 's avonds maakten zoveel beter was dan de (doorkijk)koffie van de Nederlanders: We gebruikten 6 schepjes in plaats van 4 om de koffie te maken ;0)

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2015 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: juni 2014

We hebben een geweldige roadtrip van drie weken gemaakt door West-Amerika. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De vliegtickets hebben wij bij SNP Natuurreizen geboekt. De klantenservice van SNP is echt ontzettend goed. Mijn nichtje besloot later mee te gaan en SNP heeft ervoor gezorgd dat ze dezelfde vlucht had als ons. Uiteindelijk hebben we de overstap in Chicago gemist, maar dit was vrij snel opgelost. Anderhalf uur later konden we alweer in een ander vliegtuig instappen naar San Francisco. De vliegreis kostte 690 euro p.p. Een prijs waar niets van te zeggen is.

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2015 bestemming: Nepal / Anna Purna Trekking, reisperiode: oktober 2014

Vanaf het begin tot het einde werden wij begeleid door een groep mensen die alles deden om deze vakantie voor ons van het begin tot het einde een geweldige ervaring te laten zijn. Dag en nacht stonden ze klaar voor ons. En het was voor mij een van de mooiste en geweldigste reizen die ik tot nu toe heb gemaakt.

  • Algemeen 9
op 19 september 2015 bestemming: Frankrijk / Freissinieres, reisperiode: augustus 2015

Wij hebben via snp een geweldige buitensportweek gehad in de Ecrins. Klimmen, klettersteige, raften en canyoning. Combi vsn sport, leuke instructeurs, gezellige groep , goede tenten, waren ideale mix voor perfecte week

  • Algemeen 9
op 27 mei 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Canada, reisperiode: mei 2015

Na diverse landen (5 Reizen) met reisorganisatie SNP,zijn wij zeer tevreden over de verzorging van begin tot eind van de reizen.
Alles valt te regelen en te bespreken met hun.
Kortom een aanrader!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 27 oktober 2014 bestemming: Nepal / mt. everest, reisperiode: mei 2014

Hele gave reis naar basecamp mount everest. prima verzorgd en professioneel geregeld. Veel gewandeld met een internationale groep en lokale gids was erg kundig. zou iedereen deze reis aanbevelen met SNP Reizen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 21 oktober 2014 bestemming: Frankrijk / Sospel, reisperiode: augustus 2014

ZoonLief van 16 wilde nog wel mee met ons op vakantie mits het een actieve vakantie werd. Nou dat werd het! Een week lang canyoning onder begeleiding van fantastische instructeurs. Komen op plaatsen waar je normaal niet zomaar komt, natuurschoon adembenemend mooi tot zelfs feeërieke beelden die nog steeds op m'n netvlies staan. Daarnaast dagelijks actief bezig zijn, grenzen verleggen door van hoogtes te springen (ZoonLief van 21 mtr hoogte, Lief van 18 mtr hoogte en ikzelf van 11 mtr), te tokkelen, klimmen, klauteren en uren door een canyon te lopen met een groep heeft deze vakantie, dankzij SNP Reizen, gebracht tot een van die vakanties die je je levenlang niet vergeet!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 oktober 2014 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: juli 2014

Een geweldige ervaring om tussen de vulkanische activiteit rond te lopen van hut naar hut in de pure natuur. Om daarna heerlijk met de auto mooie toeristische trekpleisters te bezoeken. Alles was tot in de puntjes geregeld met SNP Reizen. Tijdens de trekking lagen de voedselpakketten voor ons klaar en tijdens de autorondreis kregen we duidelijke routebeschrijvingen. Een aanrader als je het oer gevoel van de natuur wilt ervaren!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 oktober 2014 bestemming: Oostenrijk / Gargellen, reisperiode: juli 2014

Een groepswandelreis met SNP gedaan. Prima hotel (best wel luxe) en mooie wandelingen gemaakt in het Silvrettta gebergte.Reis , wandeltochten en het verblijf waren goed geregeld.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 9 oktober 2014 bestemming: Peru / Cuzco, reisperiode: juli 2014

Fantastische en diverse reis van SNP Reizen waarbij we o.a. een bezoek aan de Machu Picchu hebben gebracht!! We verbleven in hele gezellige authentieke hotels maar hebben ook een tracking gedaan door de highlands waarbij we drie nachten gekampeerd hebben. Ook hier werd goed voor ons gekookt en waren de tentjes al opgezet bij aankomst. De Yomads groep was jong (je mag mee tot 40 jaar) divers, internationaal en inspirerend. Kan het iedereen die eens een lama van dichtbij wil zien aanraden!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 15 augustus 2014 bestemming: België / Heuvelland, reisperiode:

Heel goed. We hadden een wandelvakantie geboekt voor 4 dagen. De beschrijving die we kregen van SNP was heel duidelijk. Het waren heel mooie wandelingen. We zullen zeker nog boeken via SNP. En wij raden die reisorganisatie zeker aan bij andere reizigers.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 4 september 2013 bestemming: China / Beijing, xian, chendu, Emeli shan, ping yauo, Yangshuo, Hongkong, reisperiode: augustus 2013

Individuele reis, rondreis door China, alle tickets voor vliegtuig, trein of boot lagen al klaar bij diverse hotels.
Van tevoren keurige beschrijving gehad met ook in het Engels alle adressen en in het Chinees zodat je ee taxi kunt regelen!
Alles was bijzonder goed geregeld, afwisselend, bijzondere locaties, afwisseling van rust en reizen, zelfs bij hulp vanwege vergeten mobiel in hotel werden we goed geholpen door de travel organisatie aldaar die Engels spreken.
Fantastische reis van SNP!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 14 december 2007 bestemming: Spanje / Catalonië, reisperiode: april 2007

Normaal boeken wij altijd een strandvakantie, maar afgelopen jaar wilden wij iets meer van Spanje zien, en dat is gelukt! Vooral de plaatsen Poblet en Santes Creus zijn een aanrader. De hotels waren allemaal goed. De rondreis van SNP Reizen met eigen auto is echt een succes en wij gaan dit zeker vaker doen.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
  • 1