Schrijf een ervaring over SNP Natuurreizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen SNP Natuurreizen

Pagina 1 van 3 met 26 resultaten

op 29 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Séguret, reisperiode: juni 2019

In de info staat vermeld dat men verwacht wordt en verblijft in La Bastide Bleue (dat is inderdaad een mooi hotelletje met restaurant waar men prima kan eten en met zéér vriendelijk personeel),maar daar is niets van aan : men was daar helemaal niet op de hoogte van onze komst en we moesten een beetje verderop in de straat naar Amour Provence. Zeer mooi verblijf met eigen zwembad vlakbij,maar daarmee is het gezegd. Dit verblijf zou speciaal geselecteerd zijn voor mensen die boeken via Natuurreizen,dus wandelaars. Maar : het ontbijt kon ten vroegste om 8u30,en daar was niets aan te veranderen,ook niet op de dag van vertrek wanneer men 1000 km voor de boeg had. Voor een lunchpakket kon evenmin gezorgd worden,terwijl er in Séguret niet één winkel is,'s morgens moet men dan iedere keer met de wagen naar Sablet om een lunchpakket samen te stellen.
Op de ontbijttafel was er eigenlijk onvoldoende brood : op is op!
De privé parking is een echte uitdaging: zéér steil en smal naar beneden,en daar is amper plaats,zeer veel manoeuvreren vooraleer de wagen op zijn plaats staat,er is véél te weinig ruimte voor de 5à6 wagens die er moeten staan! Ik wil daar niet arriveren als het donker is.
Van koffiefaciliteiten was er geen sprake : er zat geen koffie in het doosje!
Het zwembad was ook niet altijd toegankelijk op de aangegeven uren.
Kortom : zéér mooi verblijf maar totaal niet aangepast voor wandelaars!
De uitbater was onvriendelijk bij onze aankomst omdat ik vragen had bij die moeilijke parking die op dat moment eigenlijk reeds vol stond.
De uitbater is hoegenaamd niet flexibel. De Laatste dagen moest hij weg en werd dan vervangen door een zéér vriendelijke dame die wél haar best deed om tegemoet te komen aan onze wensen/vragen. Met haar hebben we aangename gesprekken gevoerd.
Gelukkig waren er veel fijne gasten.
Naar La Bastide Bleue wil ik wel terug,naar Amour Provence niet. ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 16 juni 2019 bestemming: Portugal / Coimbra, reisperiode: mei 2019

We hebben genoten van het het prachtige landschap tijdens onze fietsvakantie “het land rond Coimbra”. De prachtig gelegen quintas vielen bij ons zeer in de smaak en we werden gastvrij ontvangen. Onze contactpersonen Henny & Nicola deden er alles aan om onze fietsvakantie te doen slagen, o.a. werd er rekening gehouden met een gluten & lactose vrij dieet. Helemaal super natuurlijk! De fietstochten waren gevarieerd in een mooie groen en bloemrijke omgeving met af en een stevig klimmetje. De portugese huiselijke sfeer op de tweede quinta was hartverwarmend en ‘s avond werd ons een heerlijke maaltijd voorgeschoteld met ingrediënten uit eigen moestuin. Al met al een prachtige reis om op terug te kijken! ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 20 juli 2018 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: juli 2018

Griekenland is geweldig en de eilanden zijn vreselijk mooi. De meerwaarde van SNP is ons helaas ontgaan (reis met 3 kinderen). Er zijn fouten gemaakt in de boekingen dus goed opletten anders loopt het mis met het vervoer. Ook werden we steeds in de oudste appartementen gezet, op Naxos een appartement zonder daglicht en op Amorgos een oud en vies appartement met 1 plank als ‘keuken’. Op Santorini zit je heel ver van alles vandaan. Verder geen service of uitleg gehad. Dus Griekenland : ja! Maar we zagen dat andere Nederlanders via andere boekingskantoren veel beter terecht kwamen. Jammer van zo’n dure reis ... Lees meer

 • Algemeen 4
op 21 juni 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2018

Mooie rondreis langs de kusten van zuid Turkije.
Helaas zijn de huurfietsen erg gedateerd en wel aan vervanging toe.

 • Algemeen 7
op 3 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Saone, reisperiode: augustus 2017

Tenten niet schoon achtergelaten. Eerst uur schoonmaken alvorens je tent in kon.
Een bed was doorgezakt.
Bandenplakset niet up to date.
Onaardige ontvangst op camping.
Tent buren lek en zeil erover
Geen standaard voor fietskaart, als het er niet bij zit dan aanraden mee te nemen
Fietsen liepen aan en lampen deden het niet, ketting lopende band eraf
Hoe verzin je het elke dag te fietsen met krakkemikkig fietsen.
Super lawaaiige camping in cormoranche
Lekke band onderweg langs drukke weg met kinderen. OOk niet raar na zulke weggetjes met steentjes
Op camping ook al lekke band en toen was het: zoek het uit
Fietsen lopen aan
Versnellingen doen t niet
Lampen doen t niet
Geen profiel in banden
Geen goede zadels
Oftewel: Prijs kwaliteit verhouding totaal zoek.

 • Algemeen 5
op 17 december 2017 bestemming: Kroatië / Makarska/Brac, reisperiode: september 2017

Mooi eiland met prachtige wandelingen. De schoonheid van het land wordt niet verzorgd door SNP, maar wel de mogelijkheid om er maximaal van te genieten. Geen poespas, maar een deugdelijk organisatie van een optimale wandelvakantie.

 • Algemeen 9
op 20 november 2017 bestemming: Namibië, reisperiode: augustus 2017

We zijn al een aantal keren via SNP op vakantie geweest en steeds was alles prima geregeld. Mooie, kleinschalige en vaak authentieke accommodaties, duidelijke routebeschrijvingen en tips voor onderweg. Tel daarbij de goede prijs/kwaliteit verhouding en de prettige contacten met de mensen op kantoor en het spreekt vanzelf dat we SNP van harte aanbevelen.

 • Algemeen 9
op 27 oktober 2017 bestemming: , reisperiode: januari 2017

Je wordt erg verrast en je verblijf en vervoer zijn top geregeld. Ze zijn ook makkelijk bereikbaar. Er is ook sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader dus!

 • Algemeen 8
op 8 augustus 2017 bestemming: Italië / Marche, reisperiode: juli 2017

De marche was suoer mooi. SNP heeft mooie wandelingen meegegeven en een heel leuk plekje. Er zaten ook nog eens leuke restaurant tips bij in de buurt en uitjes!

 • Algemeen 9
op 13 september 2016 bestemming: Duitsland / Spreewald fietsroute, reisperiode: september 2016

Te ver reizen voor drie dagen fietsen in een niet bijzonder mooie omgeving.

 • Algemeen 5
 • 1
 • 2
 • 3
 • Volgende